A+ A-

Az első

Középiskolás voltam még, mikor megtörtént az elso. Számomra maga volt a menny, mikor álmaim fiújával lehettem együtt. Olyan érzést éltem át akkor, mint amilyet még azóta is csak ritkán.
Úgy kezdodött, hogy abban az évben két új fiú jött az osztályunkba. Mindketten külföldön voltak elotte egy évet, így idosebbek voltak nagyjából mindnyájunknál. Nekem az egyik, Zsolt irtóra megtetszett. Róla álmodtam, róla fantáziáltam mindig, masztizáskor is o került a fejembe. Életem talán legboldogabb napja volt, mikor kiderült, hogy o valójában a fiúkat szereti. Úgy éreztem akkor, hogy új szakasz kezdodik, s lehetoségem nyílik mindarra, amit eddig nem tehettem meg. Végre átélhetem a szexet egy másik fiúval!
Most már csak a tudomására kellett hoznom valahogy, hogy nagyon tetszik nekem, és szeretnék vele össze-összejönni...
Nálunk a tornaórák nem koedukáltan folytak, külön fiúk, külön lányok. Az öltözo pedig nekem már korábban is a vizuális gyönyörök tárháza volt, ugyanis a fiúk teljesen meztelenre szoktak vetkozni, egy-egy húzósabb foci vagy kosármeccs után pedig természetesen le is zuhanyoztak, ami nekem megint gyönyörök tengerét okozta. Attól féltem, nehogy valaki észrevegye rajtam, hogy én oket nézem, mert akkor végem...
Szóval, mikor öltöztek a fiúk - volt jó néhány igen jóképu, jó testu köztük --, s meztelenre vetkoztek, s láttam lógó farkukat, szolid izmos, gyönyöru testüket, nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne legyen erekcióm. Ilyenkor mindig jól elraktároztam magamban ezeknek a farkaknak a képét, s arról fantáziáltam, hogy egyedül öltözik a fiú, én bejövök, odalépek hozzá, egyszeruen a számba veszem, s eljuttatom a csúcsig. Aztán egyszer valóra vált ez az álmom.
Mindenki átöltözött már, bementünk a tornaterembe. A meccs közepe felé Zsoltot lecserélték, én is a padon ültem. Ekkor o kiment, inni vagy nem tudom, én gondoltam egyet és utána mentem. Ráztam a pólómat, mintha melegem lenne, hogy én is inni szeretnék, de közel sem errol volt szó...
Zsolt közben levette a pólóját, lehajolva itta a friss vizet a csapból. Komolyan mondom, olyan izgató, gyönyöru testet nagyon ritkán lát az ember. Hát még a hozzátartozó személyiség! A legjobb párosítás: intelligens, kedves, szereto, szép, mi kell még?
Nekem sem kellett több! Látta, hogy bejövök, s igen-igen kéjesen szemlélem, ahogy iszik. Ez feltunt neki, de nem zavarta. Erre én közelebb léptem, megfogtam a derekát, amire felnézett rám, de rögtön megértette a helyzetet, s rám mosolygott. Én a mosdók mögött lévo egyetlen WC felé (ami mivel nem volt több, kicsit nagyobb területu volt - ideális) kezdtem ot húzni, o pedig nem ellenkezett. Hátra volt még az óra fele, úgyhogy sok minden történhetett. Szerencsére az ajtó csak belülrol volt zárható, s mikor bementünk, bezártuk magunkra.
Én sietve lehajtottam a WC-t, leültem rá. Levettem a pólómat, mire o is. Szemébe néztem, úgy láttam, megkaptam az engedélyt.
O ekkor lehúzta sortját, elobukkant a latex boxeralsója, ami fantasztikusan tapadt farkára és fenekére. Irtó szép volt így is, már ettol el tudtam volna élvezni! De folytatta: lehúzta igen kéjesen és kihívóan a boxert, szabaddá téve az utat számomra.
Én esetlenül kezdtem foglalkozni a farkával, így hamar rájött, hogy nekem elso lesz.
Semmi jelét nem adta annak, hogy tapasztalatlanságom akadály lenne: segített. Mondta, hogy engedjem el magam, s csak a farkára koncentráljak. Ezek után mindig biztatott, s szólt, ha jó volt, amit csinálok.
Elkezdtem a kezemmel. Hamar megtelt vérrel a farka, de az enyém is, hiszen álmaim fiújának szerszámát tarthattam a kezemben, s hamarosan a számban is! Ekkor vállamra tette a kezeit, közelebb lépett. Szemébe néz-tem: eljött az eddig várva-várt pillanat: számba vettem életem elso farkát! Fantasztikus volt! Isteni érzés kerített hatalmába, soha nem éreztem még ilyet. Megint csak esetlenül kezdtem nyelvemmel és számmal a játékot, kicsit mosolygott rajtam, de engem ez hidegen hagyott: én csak a farkával foglalkoztam. Ütemesen egyre gyorsulva mozogtam rajta a számmal, szívtam erosen, hogy a leheto legnagyobb élvezetet okozzam neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:18
Közepes írás.
#2 AlexHun 2014. 08. 11. hétfő 16:14
nem rossz....
#1 Törté-Net 2006. 09. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?