Az első

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.54 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2006. szeptember 27.
Hossz: 7 647 karakter
Elolvasva: 3 493 alkalommal
Középiskolás voltam még, mikor megtörtént az elso. Számomra maga volt a menny, mikor álmaim fiújával lehettem együtt. Olyan érzést éltem át akkor, mint amilyet még azóta is csak ritkán.
Úgy kezdodött, hogy abban az évben két új fiú jött az osztályunkba. Mindketten külföldön voltak elotte egy évet, így idosebbek voltak nagyjából mindnyájunknál. Nekem az egyik, Zsolt irtóra megtetszett. Róla álmodtam, róla fantáziáltam mindig, masztizáskor is o került a fejembe. Életem talán legboldogabb napja volt, mikor kiderült, hogy o valójában a fiúkat szereti. Úgy éreztem akkor, hogy új szakasz kezdodik, s lehetoségem nyílik mindarra, amit eddig nem tehettem meg. Végre átélhetem a szexet egy másik fiúval!

Most már csak a tudomására kellett hoznom valahogy, hogy nagyon tetszik nekem, és szeretnék vele össze-összejönni...

Nálunk a tornaórák nem koedukáltan folytak, külön fiúk, külön lányok. Az öltözo pedig nekem már korábban is a vizuális gyönyörök tárháza volt, ugyanis a fiúk teljesen meztelenre szoktak vetkozni, egy-egy húzósabb foci vagy kosármeccs után pedig természetesen le is zuhanyoztak, ami nekem megint gyönyörök tengerét okozta. Attól féltem, nehogy valaki észrevegye rajtam, hogy én oket nézem, mert akkor végem...

Szóval, mikor öltöztek a fiúk – volt jó néhány igen jóképu, jó testu köztük – –, s meztelenre vetkoztek, s láttam lógó farkukat, szolid izmos, gyönyöru testüket, nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne legyen erekcióm. Ilyenkor mindig jól elraktároztam magamban ezeknek a farkaknak a képét, s arról fantáziáltam, hogy egyedül öltözik a fiú, én bejövök, odalépek hozzá, egyszeruen a számba veszem, s eljuttatom a csúcsig. Aztán egyszer valóra vált ez az álmom.

Mindenki átöltözött már, bementünk a tornaterembe. A meccs közepe felé Zsoltot lecserélték, én is a padon ültem. Ekkor o kiment, inni vagy nem tudom, én gondoltam egyet és utána mentem. Ráztam a pólómat, mintha melegem lenne, hogy én is inni szeretnék, de közel sem errol volt szó...

Zsolt közben levette a pólóját, lehajolva itta a friss vizet a csapból. Komolyan mondom, olyan izgató, gyönyöru testet nagyon ritkán lát az ember. Hát még a hozzátartozó személyiség! A legjobb párosítás: intelligens, kedves, szereto, szép, mi kell még?

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.54 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. május 19. 09:30
#4
Ez a kategória nem az én világom.
1
a
A57L
2015. július 5. 04:18
#3
Közepes írás.
1
A
AlexHun
2014. augusztus 11. 16:14
#2
nem rossz....
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1