A+ A-

Télapó itt van...

Mióta együtt vagyunk, most eloször töltünk igazán kettesben egy ünnepet a barátnommel, Verával... Távol a családtól, csak ketten. Igaz, nem nagy ünnep, de akkor is az.. Mikulás. Mint a gyerekek. Már jó elore lefoglaltam egy kis házat a hegyekben néhány napra. Megállapodtunk, hogy az ilyenkor szokásos apróságokkal lepjük meg egymást: édesség, gyümölcs, legfeljebb apró ajándékok. A házikó tényleg nem volt nagy - két szoba, nappali, mellékhelyiségek - de volt benne kandalló is, ami még hangulatosabbá tette az egészet. Nagyon vártam már az estét. Titokban kölcsönöztem egy Télapójelmezt, és kíváncsi voltam, mennyire dobja el Verát ez a jópofa kis meglepetés. Este felé a nappaliban ültünk, kandalló elott, egy üveg finom bort kortyolva beszélgettünk. Mikor úgy gondoltam, hogy eljött az ideje az én kis meglepetésemnek, egy apró kifogással felmentem az emeletre, és felvettem a Télapó-jelmezt, és alig néhány perc elteltével visszatértem a hangulatos nappaliba. Azt hiszem, én lepodtem meg jobban, mert az én csalafinta kis Verám ott ült a kandalló elott a fotelben - krampusznak öltözve. Kantáros, fekete miniszoknya volt rajta piros, a testére feszülo felsovel. Fekete-fehér keresztcsíkos harisnyába bújtatott lábai közül még a krampusz-farok is kilógott. Azt hitted, nem is sejtem mire készülsz, te kis ravasz, ugye? Na, kié volt a nagyobb meglepetés?
- mosolygott huncutul. Csakis az enyém lehetett! - pattant fel a fotelból és szaladt oda hozzám. Nyakamat átölelte két karjával.
- Ugye, ugye, ugye? - kérdezte sürgetoen és közben olyan édesen-könyörgoen nézett a szemembe. Amúgy sem nagyon tudtam neki ellenállni, nemhogy mikor ilyen szemekkel nézett már. Te voltál. Hát persze, hogy te - mondtam a fehér szakáll mögül mosolyogva, miközben magamhoz öleltem és magamba szívtam isteni illatát.
- Na azért! - mondta tettetett haraggal és egy kicsit eltolta magát tolem. Akkor most nézzük, mi van zsákban. A "zsák" szót már lassan mondta ki és közben a lábaim közényúlt, finoman megfogta a zacskómat.
- Nézzük, hoztál-e nekem mogyorót? Elém térdelt és a bo, piros nadrágból elohalászta a farkam.
- Látom, hoztál - simogatta meg finoman a golyóimat. Meg is kóstolom - mondta, és nyalogatni kezdte oket, majd finoman a szájába szívta mindkettot.
- Óóóóó, látom itt a virgács is - nézett rá ágaskodó szerszámomra. - De nem fog fájni, ha ezzel büntetsz majd meg? Annyira kemény! - mondta egy butácska kislány arckifejezésével, és közben hátrahúzta a bort a makkjáról.
- Óoooo, milyen szép... imádom a farkadat... hogy megduzzadt már a feje...és milyen fényes... biztos kívánja már a számat! Óvatosan nyalogatni kezdte, mintha egy nyalókát tartana a kezében. Körbe-körbe járatta rajta a nyelvét és az ajkaihoz dörgölte, majd azokat összeszorítva szinte közéjük préselte a kemény makkor, és újból kihúzta. Aztán kiengedte a szájából, és a kezét járatta rajta fel-alá, miközben másik kezével a heréimet simogatta. Felállt és egyik kezemet formás, kemény mellére húzta.
- Ugye megdugsz engem? Ugye nemsokára belém rakod a farkadat? - kérdezte a szemembe nézve és már a pillantásától is majd' elélveztem.
- Megduglak. De elobb érezni akarom a puncid ízét. Ki akarlak nyalni!
A fotelbe ültettem és két lábát a karfákra raktam. Megcsókoltam a száját - imádom az ajkait és a szája ízét-, majd a füleit, a nyakát, az apró "sótartókat" a válla alatt, a rátapadó piros ruhát csaknem átszúró mellbimbóit, s közben gyengéden simogattam, ahol csak elértem. Éreztem a forró borét a nyakán, az illatát, és pihegését a fülemben. Egyre lejjebb és lejjebb csókoltam ruhába rejtett testét. Elé térdeltem, felhajtottam a rövidke szoknyáját és most csíkos harisnyába bújtatott combját puszilgattam le, egészen a lábujjakig, aztán a másik lábán vissza, a formás combjáig. Annyira közel jártam a puncijához, hogy arcommal éreztem, szinte izzik. Most ott kezdtem csókolni a vékony harisnyán keresztül. Vera megfogta a fejemet és szelíden az öléhez nyomta, csípojét lassan mozgatni kezdte. Magam elé képzeltem kedves arcát, ahogy hátrahajtott fején vonásai ellágyulnak, szemeit becsukja, és kissé szétnyitott ajkait néha megnedvesíti a nyelvével. Lábai között már érezni lehetett az izgalom illatát, harisnyája már nem csak az én nyálamtól volt átázva. Finoman harapdáltam combjai belso felét, közben a kezemmel simogattam a vékony ruhadarabon át is érezhetoen nedves punciját, kitapintva a kidomborodó csiklót. A farkamban lüktetett a vér. Már nagyon kívántam hozzá érni, az O ízét érezni, de nem akartam megtörni a musort a nehézkesen leveheto ruhadarabok lehántásával. Az egyik ujjammal a puncijánál kilukasztottam a csíkos harisnyát, majd elszakítottam, szabaddá téve az utat a gyönyörök kapujához. Puncija forró volt és nedves, és én élvezettel szívtam magamba a kéj orjíto illatát. Apró csókokkal és finom harapásokkal halmoztam el a gyönyöru kagylót. Óvatosan szétnyitottam és az így láthatóvá tett, kemény csiklót kényeztettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2016. 03. 27. vasárnap 22:11
Egész jó
#2 genius33 2013. 06. 20. csütörtök 04:51
Hehe nemrossz nyes
#1 Törté-Net 2006. 09. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?