A meztelen séta

Szavazás átlaga: 6.56 pont (117 szavazat)
Megjelenés: 2006. augusztus 28.
Hossz: 13 959 karakter
Elolvasva: 27 246 alkalommal
– Mit érdemel az a bűnös, akinek a zálogja a kezemben van? – hallatszott egy férfihang.
A nő felriadt. Meztelenül, hason fekve napozott a bokrok alatt. Élvezte, ahogy a nyári, délelőtti nap melegíti a fenekét és közben elábrándozott. Arra gondolt, hogy mi lenne, ha most valaki meglesné és meztelenségében gyönyörködne. Szeretette, ha férfiak meggusztálták a strandon, vagy ha lépcsőházban a szoknyája alá néztek. Most is azzal a be nem vallott szándékkal vetkőzött le meztelenre ezen az elhagyatott részen, mert izgatta a gondolat, hogy valaki meglesheti de arra nem is gondolt, hogy valaki egyáltalán megjelenhet. Most ott kuporgott kiszolgáltatottan meztelenül és megbánta már kacér gondolatát a leskelődésről, mert a rideg valóság az, hogy az összes ruhája két férfi lába előtt hevert. Nem voltak fiatalok, sőt az egyik kifejezetten őszült, bár öregnek sem látszottak. Terepszínű ruha volt rajtuk, egyik kezében bot a másik egy vászon táskát cipelt. Talán vadészok-villant át az agyán-de puska nincs náluk. Természetjárók, kirándulok vagy valami hasonló. Gusztussal legeltették rajta a szemüket.
– Kérem szépen... tessék visszaadni... – kezdte, de a két féri nevetett.
– Ezt mind? Ingyen? Szó sem lehet róla! – mondta a fiatalabb-és gondosan összeszedte a földön heverő ruhákat és begyűrte a tarisznyájába majd fényképezőgépet vett elő és kezdte beállítani. Rémülten hallotta, hogy a gép zárszerkezete kattan – Ez lefényképezett így meztelenül – cikkázott át a gondolat.
– Állj fel! – parancsolt rá az idősebbik, egy mogyoróvesszőt suhogtatva a kezében-Megnézzük, hogy mit találtunk..
A nő felállt. Mit tehetett volna? Amint állt fel, igyekezett meztelenségét kezeivel takargatni. Elöbb két telt, súlyos mellét. Illetve azok bimbóit, majd mikor kénytelen-kelletlen kiegyenesedett, akkor ölét próbálta takargatni tenyerével.
– Kezeket a tarkóra! – pattogott a parancs és mivel vonakodott, ezért rögtön szisszent is a mogyorófa pélca. Hangos sikítással és jajgatással kísért indiántánc következett. Két kézzel dörzsölte a fenekét, hogy a pálca okozta csípést, enyhítse.
– Nos remélem sikerült meggyőznünk arról, hogy nem sok értelme van ellenkezned. – jegyezte meg flegmán a fiatalabb. – Legokosabb, ha nem gondolkodsz, hanem engedelmeskedsz. Akkor legalább a fenekedet megóvod attól, hogy kottapapírt csináljunk belőle. Ezzel a fenekén éktelenkedő keskeny vörös csíkra utalt.
. – Nézd már ezt a kurvát! Teljesen kopasz a pinája-csodálkoztak rá mindketten. Szó mi szó a nő életkorából (jó negyvenes) valamint az általános benyomás alapján egy tisztes családanyára gyanakodtak, így megdöbbentette őket a felfedezés, amit a nő igyekezett titkolni a kézjátékkal: a kopaszra borotvált vénuszdomb.
– Terpeszállás! – parancsolt rá az idősebbik, és odalépett hozzá. A nő vonakodva terpeszbe állt, míg kezeit görcsösen összekulcsolta a tarkóján. Az idősebb a szeméremteste felé nyúlt, és amikor odakapta önkénytelenül is a kezét, ráütött. – viszed el! Kezeket tarkóra!
Megtapogatta jó alaposan a nő nemi szervét, ujjai között megsodorgatta a klitoriszát és csodálkozott, hogy milyen nagy és főleg kemény.
– Szóval mit érdemel az a bűnös – kérdezte és az ujjait lassan, óvatosan bevezette a nő hüvelyébe. Először a mutatót majd mikor érezte, hogy van még bőven, hely akkor a középsőt is. Igyekezett annyira felnyúlni, hogy a hüvely végét kitapinthassa. Ehhez be kellett erőltetnie a gyűrűs ujját is, amitól a nő sziszegni és jajgatni kezdett.?
– Mit hisztizel? Nem is vagy szűz! Sőt – nézett végig rajta – pipi sem vagy már! Ahogy kitapintom a lényeget, vén kurva vagy te már, de egészen elfogadható állapotban.
– Fordulj meg! A kezeid maradnak a tarkon! – parancsolta az öreg. – Most pedig terpesz állás és törzsdöntés! Mutatkozz szépen be! – hangzott a következő ukaz.
– Erzsi vagyok-válaszolta megszeppenve.
– A franc kíváncsi a nevedre! – csattant fel – A magadfajta kurva nem a nevével, hanem a munkakönyvével mutatkozik be! Érted!? Neeeeem?? – kiabált rá-Na akkor kurva-tanfolyamot tartunk.
– Terpeszállás! – a nő terpeszbe állt. – Jobban, ne szűzieskedj itt!
Amennyire a csípője engedte szétterpesztette a lábait és a férfiaknak háttal az úttal szemben tarkóra tett kezekkel kiszolgáltatottan állt.
– Na most hajolj előre!
A nő lehajolt.
– Jobban, még, még..!
Most már mélyen előre hajolt. Érezte a nap sugarainak melegét a fenekén, de lehet, hogy a szégyen fűtötte.
– Húzd szét a picsádat! – pattogott a következő parancs. Vonakodva hátra nyúlt és tessék-lássék széthúzta a fenekét.
– Azt mondtam, hogy a picsádat és alaposan.
. A nő megadta magát. Egyetlen mozdulattal széthúzta a szeméremajkakat és feltárult legbelsőbb titka..
– Na látod ez a te munkakönyved. – szólt az öregebb – Innen lehet megtudni azt, hogy mire vagy használható-tanitotta az öreg a nőt.
– Nézd már, mekkora nagy picsa-szólt a fiatal-Láttál már ekkorát? Újra kattant a fényképezőgép.
– Megörökítettem az utókornak a valagadat-röhögött a fiatal-majd az öregnek odaszólt: – kénytelen vagyok lefényképezni, mert ezt a sztorit senki sem fogja egyébként elhinni. Ezt a nagy picsát... – hülledezett.
– Nem akármi ám ez. Nagy szeméremajkak szűk és mély lyukat rejtegetnek-mondta az öreg-az, előbb már kitapogattam.
Szemmel láthatóan nem múlott el nyomtalanul a két férfi szexuális érzelmein a meztelen és változatlanul széthúzott fenékkel mélyen lehajló, kiszolgáltatott nő látványa; mindkettő kemény sátor alatt ácsorgott
– Valójában picsává kéne baszni a pinádat, de az a szerencséd, hogy a mai adag zömét már elhelyeztük, és a maradékra este feltétlen szükségünk van. – vélekedett a fiatal.
– A pinájáért nem mennék el a szomszédba sem-bölcselkedett az öregebb-, de a segge az izgat. Nézd meg, olyan, mint egy csókra álló száj. Úgy össze van
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ítve
. A nő ösztönösen még jobban összeszorította a záróizmait
– Milyen kellemes lenne ebbe a szűk seggbe belenyomni a faszomat-mélázott-majd hirtelen mozdulattal a mutató ujját a nő akkor már erősen sikosodó hüvelyébe nyomta és alaposan megforgatta. Utána kihúzta és rögtön egy szinttel feljebb a végbél nyílását kezdet nyomkodni. A helyzettől eltérően szinte gyengéden elkezdte kör-körösen, finoman dörzsölni majd amikor észre vette, hogy csökken az ellenállás, akkor egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta a szűk anusba az ujját. A nő halkan felsikoltott, de nagyobb ellenállást nem fejtett ki. Sőt! Szemmel láthatóa élvezte, hogy az öreg a fenekét izgatja.
– Nézd a büdös kurváját-kiálltott fel a fiatal-még élvezi is!
Az a baj, hogy ma már nincs kedvem baszni-morgott lemondóan az öreg-különben úgy seggbe, basznám, hogy egy hétig csak hason fekve ülne.

– Fenekeljük jól el – Javasolta a fiatal, jobb ötlet hiányában
– Tulajdonképpen megérdemelné – mondta a másik, megsuhogtatva a mogyoróvesszőt, de van egy ötletem!
– _Felállhatsz. – Végignézett az úton. Az erdő széle kb. 200 méterre volt. – Ahányszor az erdőszéli kanyarig és vissza meztelenül végigsétálsz, egy-egy ruhadarabodat visszaadjuk. Ez ahogy elnézem legalább 3 oda-vissza menet lesz.
– Négy-vágott közbe a fiatal-mivel egy menetben csak egy cipő jár. – Mindketten jót nevettek...
– De felöltöznöd csak akkor szabad, ha mindent visszakaptál, és olyan sorrendben, ahogy mondjuk! Megértetted?
– Igen... – szipogta a nő.
– Előtte egy kis bemelegítés itt előttünk. – toldotta meg a fiatal-Gyerünk:helyben futás, magas láb emelés és forgás. Minden oldalról látni akarjuk, hogy harangoznak a melleid és hogy reng az a nagy valagad. A nő vonakodott de a pálca ahogy emelkedetta levegőben, úgy tört meg az ellenállása. Megadóan helyben futott és a várakozásnak megfelelően telt, súlyos mellei ugyancsak himbálóztak és ugráltak kellemes látványt nyújtva az éppen nem is túl éhes férfi szempároknak. Megfordultakor pedig telt, Rubensi feneke rengése nyújtott kellemes, erotikus látványt. Talán3-4 percig futtatták.
– Rajta, most már indulj! Nem érünk rá itt elhúzni az időt, mennünk kell tovább. De téged jó alaposan megszemlélünk még!
– Szaladni most viszont nem szabad, sőt még sietni sem! – tette hozzá a másik. – Inkább késve érünk oda, de szép lassan sétifikálsz! Mert ha sietsz, az nem érvényes, újra végig kell menned!
Mit tehetett? A nő elindult. Poroszkált lassan az úton lehajtott fejjel. Érezte a hátán, fenekén a két férfi mohó tekintetét. Elment az erdő széléig és ott óvatosan kikémlelt az útra. Semmi nem jött. Megfordult és elindult visszafelé. Ahogy a férfiakhoz közeledett egyre jobban tudatosult benne kiszolgáltatottsága és óvatosan próbálta kifürkészni azok gondolatát. Rettenetesen félt, de egyben kíváncsi is volt. Ahogy közelebb ért, a férfi szemekben választ kapott kíváncsiságára: jóllakott óvodásként legeltették rajta szemüket. Látszott a kitágult pupilláikon, hogy nagyon élvezik a helyzetet és tetszik nekik a látvány. Ez viszont benne újabb, de már más izgalmat indított. Kezdte élvezni, hogy a férfiak gyönyörködnek benne és vigyorogva markolásszák a nadrágon keresztül az ágaskodó farkukat. Ahogy közeledett meghallotta, ahogy a két férfi csendesen beszélgetett róla.
– Egész jó nő-vélte a fiatalabb – igaz, hogy nagy a segge, de szép, formás. Olyan igazi érett asszony segg.
– Igen. Valamikor faszra való fruska lehetett, de még most is jól karban van tartva. Kívánatos. Ez amolyan szalon kurva. Disztingvált családban él és időnként élvezi, ha kurváskodhat.
– De nagyon szégyenlős – vélte a fiatalabb
– Szégyenlős a fenét. Élvezi ez, hogy mutogathatja magát. Olyan síkos volt a pinája az előbb...
– Szívesen megbasznám – morfondírozott tovább a fiatal
– Ne tedd! Mindent a szemnek, abból nem lehet baj. Ki a fene tudja, hogy ennek a kurvának a bakja hol leselkedik? Jobb a béke.
– Nem hiszem, hogy valaki van vele. Egyedül jött ez ide ki. Élvezni akarta a meztelenkedést. Most aztán jól megkapta. Jót nevettek rajta.
A következő kör előtt az öregebb megszólalt:
– Egye fene, jószívűek vagyunk, az ingét odaadjuk neki. Az az egy lehet rajta.
– Jó! De csak ha szép lassan bandukol.
– És a cipőit is visszakapja, ha jól riszálja magát, nem akarom, hogy sebes legyen a lába...
– Hogy te mennyire vigyázol rá...
– Fenéket vigyázok, csak izgatóbb, ha a magas sarkú cipő megemeli. Igy sokkal gömbölyűbb a feneke. És különben is a mezőn egy meztelen mezítlábas nő nem nagy ügy. De egy meztelen nő magas sarkú cipőben... az már kuriózum.
Röhögtek mind a ketten, amíg a nő újból végigsétált az úton. Ki egészen az erdő széléig, és vissza. Ekkor kitették az egyik cipőjét az út szélére.
– Gyerünk, sétálgass! – biztatták.
Újra megtette az utat.
– No jó, most felveheted a cipődet. Oda leülsz velünk szemben, jól szétrakod a lábad, és úgy húzod fel. A nő engedelmesen leült az árokpartra és engedelmesen szétrakta a lábait. Igyekezett lassan, precízen felhúzni a cipőit csak azért, hogy a férfiak minél tovább legeltethessék a szétálló pináján a szemeiket. Jó eső érzés futott szét a testében, mikor látta, hogy a két férfi milyen kiguvadó szemmel néz a lába közé.
Végre felvehette a cipőjét.
– De most még lassabban kell menned! – figyelmeztette az öregebb – már nem szúrja a kavics a lábadat! A ruhát közben úgy emeld fel, hogy a melleid kikandikáljanak. De ha valaki pedig jön veled szemben, akkor sem engedheted le – mondta – hadd lássa más is, hogy mekkora kurva vagy
– Képzeld, mekkorát fog nézni, hogy egy meztelen nő jön vele szembe és
k
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
tja
a melleit. – röhögött a fiatalabb
A nő rémült szemmel nézett rá. Azt már elfogadta, hogy ezek ketten itt
v
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
ják
, de hogy most még esetleg más is...
– Na lódulj! – ripakodott rá
Lassan újra végigsétált az úton.
Legalábbis ő azt hitte, hogy lassan. De még így sem voltak megelégedve vele.
– Még lassabban, kurvincám! Nem böki már a talpadat!
Amikor a következő fordulóból visszatért, odadobták az ruháját:
– Felveheted!
Mikor belebújt vigyorogva hozzátették:
– De minden alkalommal mikor elénk érsz előttünk megfordulsz, és megriszálod a seggedet felénk! Megállsz és lehahojolsz
f
alf
el
alf
alf
alf
lod
a valagadat. Mint egy jól nevelt kurva!
– Kár, hogy elhasználtuk a mai adag zömét – sóhajtozott a másik az első megállónál mikor a nő engedelmesen megállt előttük és mélyen lehajolt szétterpesztett lábakkal. Lehet hogy a séta, lehet hogy a férfiak célzott megjegyzéseinek hatására a nő vaginája határozottan fénylett jelezve, hogy a megpróbáltatások ellenére rá sem volt hatástalan az eltelt fél óra.. – De hát hiába, ebben a korban már spórolni kell. Pedig de jó lenne rámászni hátulról.
– Az a szűk segge nem hagy nyugodni – morfondírozott az öregebb. Szívesen bedugnám a fenekébe a farkamat, de az már más kategória. Mert ez most csere :talált ruhákat adunk látványért. De az már
e
alf
alf
sz
alf
ak
lenne...
A nő ezt mind hallotta, ahogy lassan fel-alá sétált az úton, és engedelmesen, kacéran megriszálta a hátsóját elöttük. S azon vette magát észre, hogy nedvesedik a pinája. Különösen az öregnek a fenekére tett megjegyzései izgatták fel. Azon kapta magát, hogy most nagyon jól esne, ha az öreg odaparancsolná maga elé és belenyomná a farkát a fenekébe. Szinte érezte, ahogy az erős, kemény hímtag ellenállhatatlanul nyomul a fenekébe és megy egyre feljebb és feljebb...
De egyszer minden véget ér. Szinte sajnálta, amikor a többi ruhadarabját odadobták neki.
– Felveheted! De a bugyit utoljára, úgy, hogy közben jó magasra felhúzod a szoknyád!
Végre felöltözött. Ahogy a parancs szólt: magasra felhúzta a ruháját annyira, hogy a mellei kint voltak. Állával a felgyűrt ruhát a nyaka alá szorította. Élvezte, hogy a két férfi éhesen nézegeti a meztelen testét. Megfordult és férfiaknak háttal mélyen lehajolva először az egyik majd a másik lábával belelépett a bugyiba és lassan felhúzta a fenekére. Kiegyenesedett és leengedte a ruháját. A két férfi mégegyszer végignézte, aztán sóhajtva tovább indultak.
– Hej, ha legalább tíz évvel fiatalabbak lennénk... Akkor megdolgoztuk volna a nyílásait is... – A többit már nem hallotta, mert eltűntek a kanyarba. Ő pedig először arra gondolt, hogy ide sem jön többet... aztán arra, hogy mi lenne, ha pár nap múlva újra kijönne? Mindig történhet valami...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.56 pont (117 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 11. 16:10
#18
Kár, hogy vége
1
a
angel234
2022. május 9. 03:35
#17
Különös séta,de jó volt elolvasni.
1
én55
2022. május 8. 10:20
#16
Egyszer olvasható 4 pont.
1
t
t.555
2017. november 23. 07:23
#15
Szuper kis történet!
1
Andreas6
2017. szeptember 16. 07:59
#14
Szemét állat mindkét pasas, őket kellene alaposan megvesszőzni.
1
p
papi
2014. március 30. 13:14
#12
Egész jó
1
a
A57L
2014. március 12. 06:12
#11
Jó kis történet.
1
igényes
2008. július 28. 17:37
#10
csak kép készült,de azt felraktam a lányok bugyi nélkülre.
1
gyury11
2008. július 14. 17:57
#9
Video nem készült róla?? Akkor jobban elhittém
1
Szasza
2007. augusztus 4. 20:02
#8
Hmm...nincs benne semmi érzéki!
1
slevi777
2006. december 12. 20:16
#7
Véleményem szerint egy jó S/M tör-
ténetbe pattog a korbács és nyomo-
kat hagy a testeken DE alapfeltétel
hogy csak kölcsönôs beleegyezésel.
Itt egy erôszakról olvastunk melyet
büntetni kell,épp az S/M védelméért.
1
tűnődő
2006. október 9. 16:30
#6
én rengeteget jártam már erdőn,mezőn de ilyen csajba még nem botlottam..Lehet ,hogy rossz a címem???
1
Jaques Foss
2006. október 7. 15:13
#5
szerintem nem rossz!
1
igényes3
2006. szeptember 27. 14:37
#4
énmeg a nő
1
igényes
2006. szeptember 20. 08:03
#3
Igazad van Dani.Tényleg nem sok történt.De ami le van írva,az így történt.Én voltam a fiatalabb....
1
dani
2006. augusztus 29. 11:24
#2
gyenge, nem történik semmi érdekes
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1