A+ A-

Csipkerózsika - felnőtt mese

Csipkerózsika és a kastély népe békésen és mozdulatlanul aludta álmát immáron száz éve. Senki, de senki nem törhette át az átjárhatatlan csipkerózsaerdőt, mely álmukat védte. Mígnem egy királyfi, ifjú, hős dalia, útnak indult hófehér lován, hogy megtörje az átkot és magáévá tegye a legendák gyönyörű királyleányát. Szőke haja lobogott a szélben, kőkemény, acélos elszántság lobogott a tekintetében és ágaskodott a nadrágjában. Fényes kardjának egyetlen suhintásától engedelmesen széttárult az eleddig áthatolhatatlan csipkerózsaerdő, miként lágy női combok. Mintegy varázsütésre, sötét, mély alagút nyílt meg előtte a tüskés ágak között, s ő merészen, rettenthetetlenül beléhatolva eljutott a kastély titokzatos belsejébe.
Mindenki és minden aludt. A kastély udvarán állva vagy menet közben aludtak a szolgák. Egy csinos, bajuszos inas, kezével egy szobaleány szoknyája alá nyúlva száz éve várt a pillanatra, amikor majd ujjával eléri a nedves puncit. Egy vörös szolgagyerek, egy ajtó mögül lesve az emelkedő szoknyát, meglepetésében leült a földre, és így még jobban alálátott: emelkedő farkát verte két kézzel, kimeredt szemmel.
A hatalmas tanácsteremben udvaroncok, főnemesek hada ült az asztal körül, félbehagyott orgiában. Az asztal sarkán ülő udvaronc dákóját az asztal alatt, a hosszú asztalterítő által jótékonyan elrejtve, térden állva száz éve szopta egy gyönyörű udvarhölgy. Egy másik udvarhölgy felemelt szoknyája alatt kutyák hada nyüzsgött: lelkesen nyalták a zamatos puncit. Egy ifjú gróf felmeredő dárdájába éppen bele akart ülni a szomszéd báróné, rengeteg szoknyáját kacéran fellibbentve. Az idős király és királyné szemérmesen egymásra mosolyogva simogatták egymásét az asztalterítő leple alatt.
A királyfi továbbhaladt, s talált egy csigalépcsőt, melynek tövében négykézláb álló szobaleány szaftos puncijába verte bele a szerszámát a királyi asztalosmester, míg az asztalos inas a saját kőkemény szerszámával a szobaleány ajkai között dolgozott.
A királyfi kikerülte őket, s megindult felfelé a csigalépcsőn, mely a toronyszobába vezetett. Benyitott az ajtón, s szeme-szája elállt a csodálkozástól: az ágyon egy csodaszép leány feküdt, s aludta százéves álmát. A királyfi azonnal szerelemre gyulladt iránta, s valami a nadrágjában is megmozdult. Odalépett hozzá, s megcsókolta édes cseresznyeajkait. A valami a nadrágjában erőteljesen mocorogni kezdett, de Csipkerózsika sajnos nem nyitotta ki a szemét. A királyfi jól tudta a legendát: az átok a hős dalia csókjától fog megtörni. Na de hová adja azt a csókot? Így töprengett a vitéz bajnok. Végignézett a gyönge, szűzi lánytesten, s megsimogatta a leány kerek kebleit. Csipkerózsika egyik kicsi ujjacskája mintha megmoccant volna, de sokkal határozottabban mozdult a nadrágban lakó tettestárs. A királyfi megoldotta a leány ruhájának felső részét, s előbukkantak a kicsiny, alma formájú, hófehér keblek, a finom, rózsaszín rózsabimbóval. A dalia ajkai közé vette az egyik zsenge bimbót, és a nyelvét szorgalmasan mozgatva csókolni kezdte azt. Csipkerózsika mélyet sóhajtott, de a szemét nem nyitotta ki. Bezzeg a nadrág lakója már alig fért el a szűk helyen.
Az ifjú hős felemelte a szoknyát, és meglátta, amit eddig férfiszem nem látott: a lágy, szűzi, szőke puncit. Bedugta fejét a szétnyíló lábak közé, és megcsókolta a puha kisajkakat, melyeknek tetején most keményebbé vált a picike, borsó nagyságú csikló. Szájába vette, és fel-le, jobbra-balra járatta a nyelvét rajta. Csipkerózsika lélegzete felgyorsult, puha keblei hullámozva emelkedtek-süllyedtek, de a szemét még mindig nem nyitotta ki. A királyfi ekkor bevezette a mutatóujját a szűk, sötét alagútba, és érezte, hogy az nem a százéves álomtól forró, nedves és csatakos. Ekkor szörnyűséges reccsenéssel széthasadt a királyfi nadrágja, és délcegen előpattant királyi jogara, hatalmas, bíborral ékesített fejjel, és bátran, csatára, harcra készen felfelé meredt, készen arra, hogy felnyársaljon minden ellent. A királyfi feltérdelt, marokra fogta és húzogatni kezdte le és fel, le és fel rajta a bőrt, miközben áhítozva nézte a még mindig alvó puncit.
- Nincs mese, Csipkerózsika - nyögte epedve - meg kell, hogy dugjalak.
És dorongjának makkjával előbb le-fel simogatva a vulva széttáruló kapuját, egy lökéssel betörte az ellenálló kapuszárnyakat, s a másik lökéssel benn termett a titkos alagútban. Csipkerózsika kéjesen felnyögött, de a szeme még mindig zárva volt. Ám a királyfi királyi méretű dárdája még nem hatolt be teljesen, helyet kellett neki csinálni. És a dalia lassan mozogva, minden lendítéssel beljebb nyomva, végül teljes hosszában elhelyezte kardját a szűzi hüvelyben, mely szorosan körézárult, forró és nedves otthont nyújtva neki odaadóan. A királyfi lassan mozgott, minden mozdulatnál élvezve a szűk rejtekhely simogatását. Majd gyorsabb, erőteljesebb lökésekre váltott, s végül már tiszta erőből, minden királyi hatalmát beleadva lökte, nyomta, tömte, dugta a finom, puha, rugalmas puncit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 04. 4. péntek 14:02
Átlagos, semmi extra.
#2 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:24
Így jobban tetszik a mese nyes
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?