A+ A-

Vágyaink

A Nap első sugarai simogatják arcodat, hunyorogva nyitod ki a szemed, mert kezeddel tapogatózva nem találtál magad mellett. Felülsz az ágyban, s tekinteted az ágy mellett álló asztalkára téved. Forró kávé gőzölög rajta, mellette egy flakon tejszínhab meg egy szalámis zsemle kétfelé bontva, mint szemek és egy vajas kifli, mint mosolygó száj.
A te ajkad is mosolyra húzódik, de tekinteted tovább halad, engem keres. Az erkélyen álltam eddig a vöröslő napkeltét nézve, de végre felébredtél, oda ülök melléd, és odanyújtom a művészien elrendezett ételt :)
Beszélgetés közben falatozol, majd mikor végeztél, belekortyolsz a gőzölgő kávédba, de meglepődve tapasztalod, hogy a csészében tea van. Nem érted, hogy ez esetben mire kell a tejszínhab
Rejtélyesen mosolygok, azt hittem már sosem kérdezed meg. Elveszem tőled a tányért meg csészét, a már említett asztalra helyezem őket, majd megállok az ágy előtt. A földre dobom az eddig viselt fürdőköpenyt, s neked tátva marad a szád.
Az a fehérnemű van rajtam, ami abban a kirakatban volt, amit együtt láttunk, s te már-már kigúvadó szemekkel bámultad azon a próbababán :)
Lassan lehúzom rólad a takarót, és óvatosan lehúzom azt a kis gatyót is, amiben aludni szoktál :)
Átvetem rajtad a lábam, feléd térdelek, óvatosan megcsókollak, közben bőrünk összeér, a hátamat, fenekemet simogatod, én pedig a hosszúra nyúlt csók közben elveszem az asztalról a habot. Felülök, a combodon helyezkedek el, férfiasságod már előttem lüktet, s egyre keményebbé válik. Felsóhajtok, mert nagyon kívánlak, de tudom, még odébb van a beteljesülés.
Felrázom a flakont, és kusza csíkokban fújom a habot izgatott testedre, majd érzékien csókolom az ajkad, a nyakad, majd a mellkasodon elkezdődik az első csík. Óvatosan lecsókolom, lenyalogatom mellkasodról az édes finomságot. Nyelvem lassan siklik a testeden, a mellbimbóidat lassan körbejárja. Itt elidőzök egy kicsit, szívogatom, nyalogatom, hisz ez nem csak nekem kellemes. Majd lassan tovább haladok.
Nyelvem köldököd körül táncol, a hasad csókolgatom, majd ugrok egyet, egy kicsit húzlak még :)
A habcsíkok a térdedig érnek, fürge nyelvecském a térded nyalogatja, s lassan, kínzóan lassan halad felfelé. Az apró csókok és a nyalakodás már a combod tövénél tartanak, egyre jobban kívánod az érintésem, de ekkor kegyetlenül áttérek a másik lábadhoz.
Lassan nyalogatom és csókolgatom végig azt is. Már egy kicsit nyöszörögsz, mert szinte már fáj a vágy. Felnézek rád, szemedben a vágy tüze lángol, s te kérlelőn nézel rám. A következő pillanatban megérzed a várva várt érzést, amint lassan elkezdem nyalogatni az édességet ágaskodó férfiasságodról. Ezzel a művelettel hamar végzek, felnézek rád és látom mérhetetlenül kívánod a folytatást. Mélyen nézek a szemedbe, körmeimmel óvatosan végigcirógatom farkadat, kiráz a hideg, férfiasságod, ha lehet, még keményebbé válik az érintéstől, szemeid összeszorítod és mocorogni kezdesz, hogy kicsit megsürgess. Lassan ajkaim közé veszem vágytól lüktető farkadat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 1.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 08. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?