A+ A-

Betty-asszony nevelése

2206. évet írták a régi, 106. az új időszámítás szerint. 106 éve vezették be újra azt a régi jó szokást, hogy a nőket, mint állandó ellenőrzésre és fegyelmezésre szoruló lényeket a férfiaknak teljesen alárendelik ismét.
Minden nőt a hét egy meghatározott napjának meghatározott időpontjában rendszeres pálcázással figyelmeztetnek állapotbeli kötelességére: urának feltétlen tiszteletére és a neki való engedelmességre. Ezt egészen kislánykorában kezdik, és élete végéig minden héten megkapja. Általában az apa, illetve a férj végzi ezt, kivételes esetben más férfirokon. A nők számára így ez természetessé válik, és legtöbbjüknek a nemi izgalom felkeltésével is jár, zömüknek általában benedvesedik a lábaköze a végére. A pálcázást természetesen meztelen fenékre kell adni.
De ekkor kapják a kisebb vétkekért is a fenyítést. (A súlyosabb esetekben azonnal elfenekelik, ha férfi nincs kéznél, akkor idősebb nő is végezheti.)
Betty asszony azonban most komolyabb fenyítésnek nézett elébe. Ugyanis nem tudott elszámolni a konyhapénzzel. Meg tudta mondani, hogy mi történt, ugyanis a hiányzó összeget elnassolta. Azt hitte, hogy ki tudja valahogy manőverezni, ám péntekre mégis hiánya lett, s alázatosan oda kellett menni a férjéhez, hogy kérjen tőle.
Az ugyan azonnal odaadta a hiányzó összeget, de kaján mosollyal megjegyezte:
- Ezt még holnap letörleszted!
Betty számára ugyanis szombat koradélután volt a nevelési idő
Az asszony ugyan nem élvezte,de eltúrte,megszokta már a rendszeres fenyítést.Benny úr meg talán már néha unta is a menetrenszerinti elfenekeléseket.Kétségtelen,hogy a gömbölyödő,feszes meztelen női fenék látvány izgatta (főleg mióta az egyébként mutatós felesége molett lett és így a terebélyesedő fenék tekintélyes méretű seggé vált),élvezte a nő kiszolgáltatottságát,a félelemmel vegyes erotikától nedvesedő vaginát,amit rendszeresen alaposan végig szokott turkélni ,hogy ezzel is fokozza a nő megalázottságát.Kifejezett kéjt jelentett számára a pálca suhogása,a gömbölyödő,védekezés képtelen seggen a piros csík és az ezt követő elfojtott sikoly.Néha,ha fokozni akarta az élvezetét ,akkor a csapásokat úgy irányította,hogy a pálca vége a szeméremajkakat érje pont el.Az igazi találalat azonban az ,amikor sikerül összehozni a pálca végét a nő klitoriszával.Ezt neje hangos sikollyal és sírással szokta nyugtázni.
Azonban ezt is meg lehet szokni, és a megszokás öli az élményt.Régóta törte a fejét a nevelési szeanszok izgalmasabbá tételén.Kielemezte a helyzetet és rájött,hogy a nevelés élményét sem a verés intenzításának emelésével sem pedig a gyakoriság növelésével nem tudja fokozni.Ekkor egy gondolat cikkázott át az agyán. A megalázottságot és a meglepetést kell fokozni.
Innen már pörögtek a gondolatok,mint az orsó: a megalázottságot azzal tudja fokozni,hogy az ítélet végrehajtást idegenre ,sőt idegen férfira bizza.
-Igazán az lenne a legmegalázóbb neki,ha a család régi,nagy takintélyű - és a nő számára titokbean mindig is nagyon szimpatikus, - sarmos öregúrat, Mr Eveninget kérem fel.
Úgy döntött, hogy előre nem szól róla az asszonynak.Ez lesz a meglepetés.. Megbeszéli Gerorg-al ,biztos ,hogy benne lesz.Kizárt dolog ,hogy egy ilyen potya lehetőséget kihagyjon.
Beugrott az emlékkép ,hogy a legutóbbi vacsoránál történt apró balesetnél- egy ügyetlen mozdulattal George leütötte a sörös poharat- mennyire élvezettel gyönyörködött az asszony gömbölyödő fenekében miközben az a cserepet lehajolva felseperte.
- Egészen biztosan tetszeni fog neki az ötletem. Az öreg olyan kéjjel gyönyörködött a múltkor a seggében,hogy el fog élvezni,ha ugyanazt a segget meztelenül is nézegetheti. Pláne, hogy kézbe és kezelésbe veheti.
Nem csalódott. Georg mikor megértette, hogy milyen feladat vár rá elégedetten mosolyodott el.
- Nem mondom ,hogy nem kedvemre való feladat.De előre kikötöm,hogy nem állok jót magamért.
- Világos.Garantálom,hogy semmiben nem foglak korlátozni.Egyetlen kikötésem,hogy végig jelen leszek.Végig fogom nézni ,hogy mit csinálsz vele.
- OK.De add becsület szavadat,hogy nem fogsz beleszólni és megakadályozni,ha már meghaladja a te izlésed szerinti mértéket.
- Becsület szavamra.
- Mikor adod át az asszonykádat?
- Essünk túl rajta mielőbb:holnap szombat van.Gyere át és vacsora után rendelkezésedre bocsájtom.
- Ok.Köszönöm a meghívást és a lehetőséget.
Este a clubból hazamenetkor a felesége már az ágyban feküdt és a TV-t nézte.Benny szó nélkül gyorsan levetkőzött és lefeküdt .Nem akarta,hogy az asszony észre vegye a merevedő péniszét. Egész idő alatt ugyanis a másnapi program járt a fejében.
-Ja! Megbeszéltem Georg-al,hogy holnap nálunk vacsorázik- szólt tettetett közömbösséggel.
- Holnap szombat van.-szaladt ki az asszony száján .A gondolatot nem folytatta,de bízott benne,hogy férje nem felejtette el a már évek óta fix programot.Nem azért mert hiányzott volna,csak a két program érzése szerint ütközik...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 12. 26. hétfő 06:38
jó írás
#6 Sierra 2014. 03. 17. hétfő 14:16
Az elütésekre vigyázhattál volna jobban is.
#5 zsuzsika 2014. 03. 17. hétfő 10:21
Jó.
#4 A57L 2014. 03. 16. vasárnap 10:21
Nem rossz írás.
#3 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:42
Egész jó
#2 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:03
Élvezetes volt olvasni smile
#1 Törté-Net 2006. 08. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?