A+ A-

Egy cigány kurva átlagos napja

Juli fázósan húzta össze magán a vékony dzsekit a novemberi szélben. Szokott helyén, az egyik külvárosi buszmegállóban állt. Kívül volt a türelmi zónán, de így, ha zsaruk közeledtek, mondhatta, hogy a buszra vár. Bár a rendőrök többsége, különösen az ismerősök egy ingyen fuvarért hagyta tovább dolgozni, azért nem akart kockáztatni. Harmincéves roma csaj volt, aki néhány év alatt az utcai strichelők krémjébe szopta fel magát. Már tizenkét évesen forró vérű kislány volt, aki hamar rájött: a magyar férfiak romákkal kapcsolatos előítéletei csak addig tartanak, amíg orrukat meg nem csapja egy pelyhes vénuszdombocska illata. Gyorsan felfedezte, a társadalmi felemelkedés legegyszerűbb útja, ha szétrakja a lábait. Az első fasz, amelyet leszopott, a nevelőapjáé volt. A kissé már ráncosodó szerszám tulajdonosa, miután fogadott lányának szájába lőtte a spermát, mindig adott neki csokit, játékot és egy kis pénzt. Ekkor jött rá, a szex pénzkeresetnek sem utolsó. Hatodikos csitri létére már tudta, a farkánál fogva szinte minden férfi vezethető. És egy gátlástalan, fiatal lány sokra viheti a testének áruba bocsátásával. Eleinte csak orálisan szereztek örömet egymásnak ötvenes éveiben járó nevelőszülőjével, de amikor látta, hogy apa és tizenhét éves vér szerinti lánya nagyban töcskölnek, az őszülő, kicsit már pocakos férfi hátulról kúrja a mostohanővérét, és mindketten nagyon jól érzik magukat, ő sem akart kimaradni a jóból. És a fater be is rakta neki, miután jól kilefetyelte magát a tizenöt éves nevelt lányának pinusában. Túl van már sok ezer kliensen, de most is úgy néz ki, hogy a pasik már azelőtt kőkemények lesznek, mielőtt dolgozni kezd rajtuk. Szoláriumozott tejcsoki - babának mondhatnák, pedig nem ott, hanem gyárilag barnult. Vastag és telt szája van, orrában piercing. Épp munkaruhában feszített, ami nagyon kurvás, combközépig sem érő, hátsójára simuló szoknyát, a pucér hasát látni engedő szexi felsőt jelentett. Szemlátomást nagyon jól tudta, mennyit ér a teste. Tény, hogy dögös kis szuka, körte formájú, megnagyobbított cicik, a ruhán is átütő bimbókkal, profin kisminkelt ovális arc, sehol egy pattanás, feltűzött, hosszú feketésbarna haj, vörös csíkokkal. Minden hétköznap nyolc - kilenc ügyfél megy rajta végig. Átlagban ennyien szokták megszopatni, seggbe kúrni, és a végén ráélvezni.
De ma valahogy nehezen indul be az üzlet. Pedig jó lenne már, igencsak didereg, mert az árut mégiscsak be kell mutatni a klienseknek, hogy csorogjon a nyáluk és megkívánják egy gyors tömés erejéig. Nemcsak a pénz, de a hideg miatt is szerette volna, ha lefékez egy autó. Esteledett, és egy fűtött kocsi bőrülése mégiscsak jobb hely ilyenkor. És a testnyílásainak valamelyikében tempózó fickó legalább átmelegíti. Csörgött a mobilja. A kolléganője, Virág hívta, aki pár száz méterrel arrébb dolgozott.
- Szia Juli, mi a helyzet? - kuncogott a vonal másik oldalán a nádszálvékony szőkeség.
- Semmi, ha így megy tovább, befagy a puncusom! - vihogott Juli. - És neked?
- Az előbb furulyáztam le két áporodott farkú szakközépiskolást. Hiába mondtam, hogy a számba élvezzen, az egyik telispriccelte a hajam. Most haza kell ugranom zuhanyozni. Szerencsére rendesen fizettek.
- Nekem még ennyi sem volt - rázkódott össze. Jelenleg egy arcát beborító, forró és ragacsos lövetnek is örült volna. Ebben a hidegben ugyanolyan hatása lenne, mint egy alapos zuhanynak.
- Bocs, le kell tennem, kapás van. - nyomta ki a telefont Juli.
Fullextrás Audi gördült be a megállóba, ahol csak Juli állt. Megérezve a fizetővendég szagát, dudáit kinyomva, csípőjét ringatva előrelépett. Az anyósülés elsötétített ablaka lehúzódott. Tar fejű, kigyúrt hím nézte felspannolva a testét.
- Mennyi? - tért a lényegre.
- Attól függ, mit akarsz. A szopás hatezer, a szimpla dugás nyolc, ha rám akartok a végén élvezni, az tíz. Hányan vagytok?
- Hárman.
- Akkor adhatok tíz százalék kedvezményt. Na? - kezdte simogatni a férfi arcát.
Aztán, benyúlva az utastérbe, a kanos hím lába közé tenyerelt. A duzzadó keménységet tapintva már sejtette, itt biztos lesz fuvar.
Közben a hátsó ülésről kiszállt az egyik. Alacsony, köpcös, barna hajú pasas volt. Megfogta a letekert ablakon behajolva tárgyaló Juli seggét.
- Hú, fiúk, ez aztán a zaftos kis ribanc! - A csaj hangosan nyögött és nekidörzsölte popsiját a faszi altestének. Az amúgy sem túl hosszú szoknya felcsúszott, látni engedte vadító formáit. Érezte, hogy a fickó nadrágja rendesen dudorodik. Mire hátrafordult, az már, letolva a cipzárt, elő is vette a farkát. Ez persze elhamarkodott döntés volt, a dermesztő klímában gyorsan összement. Pedig az enyhén hajlott, néhány milliméter híján 20 centis dorong makkja nedvességtől csillogott, ahogy kell. Juli leguggolt, határozott mozdulattal a srác alá nyúlva, a golyói és segge közti területet masszírozva, mire az hörögni kezdett, mint egy felhúzott bika.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 07. 3. hétfő 13:59
Papi: Úgy látszik, írókám arra gerjed.
#7 A57L 2013. 11. 14. csütörtök 05:12
Nem rossz.
#6 papi 2013. 05. 5. vasárnap 08:30
Miért pont cigánykurva?
#5 tiborg 2012. 06. 28. csütörtök 06:36
Kozonseges kozosules.
#4 Pavlov 2006. 08. 1. kedd 23:10
Nem tetszik ez sem, meg az előző sem! Túl alpári, megalázó.
#3 wkroki 2006. 08. 1. kedd 16:18
lehetne magyar is
#2 dls 2006. 08. 1. kedd 01:28
Miért nem zsidó kurva?
#1 Törté-Net 2006. 08. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?