A+ A-

Konditerem 2. rész - Masszázs

A mozgásigényes lány bérlete lejárt, és új konditerem után nézett, illetve nem is nézett, inkább belebotlott. Egy közeli bevásárlóközpontban szinte maximális nyitvatartással egész szimpatikusnak tűnt, és bár tetőtől talpig izomlázas volt, mégis úgy gondolta, hogy a nagy felfedezés örömére rögtön ki is próbálja. Nagy meglepetés volt számára, hogy ezen az új helyen még külön masszázsszalon is üzemel, és lépésről lépésre emlékeztető fájdalmai rögtön azt ajánlották, hogy a lehető leghamarabb próbálja is ki. Kis testmozgás után zuhany következett, aztán természetesen a kihagyhatatlan szauna, újabb zuhany, majd egy szál bugyit véve a törülközőt maga köré csavarva a masszázsszalon felderítésére indult. Ha van hely, és fogadják, úgyis levetetnének vele mindent, akkor meg minek öltözzön föl, gondolta. A szoba ajtaja nyitva állt, és egy meglepően jóképű srác ült bent fehér köpenyben és nadrágban, és valamit irogatott. Bekopogott, és megkérdezte, hogy be kell - e jelentkezni, vagy van esetleg szabad hely.
- Most épp nincs senki, pont van egy szabad órám - mondta a srác, és már be is invitálta.
Megbeszélték, pontosan melyik fajtát választaná a listán lévő lehetőségek közül, mennyi ideig, és mennyibe is kerül, és már előre élvezte, hogy végre valaki csak vele fog foglalkozni, még ha fizet is érte.
A masszőr mondta, hogy feküdjön fel az ágyra hason, a lány pedig óvatosan, nagyon ügyelve, nehogy leessen róla az éppen csak takaró törülközője elindult az ágy felé, és kulcszörgést hallva hátrafordult: meglepettem látta, hogy a masszőr bezárja belülről az ajtót, és kicsit megijedt. Vajon mit akar vele tenni? Ijedt és kérdő tekintetére válaszolva gyorsan válaszolt egy szájszegleti mosoly kíséretében:
- Nehogy megzavarjanak minket. Annyian nyitogatják itt az ajtókat csak úgy.
A lány nem kérdezett többet, megértette, és jónak is látta, hiszen épp fizet azért, hogy valaki csak vele foglalkozzon, és ő meg csak az élvezetre és az ellazulásra koncentráljon, ő sem örülne, ha valaki benyitna csak úgy. Felfeküdt tehát az ágyra, és ahogy a srác közelebb lépett hozzá, a lányt megcsapta parfümjének illata, és valami furcsa borzongás járta át, majd kirázta a hideg.
Próbálta ellazítani magát, becsukta a szemét, és arra koncentrált, hogy minden izmát ellazítsa. A masszőr olajat öntött a kezébe, a lány hallotta az olajos palack kupakjának becsukódását, hallotta, ahogy összedörzsölte a kezében, hogy felmelegítse, majd hozzáért. Végigsimította a lábait, sokáig az egyiket, majd a másikat, a lány pedig arra gondolt, hogy nem is létezik ennél szexuálisabb foglalkozás a világon. Köztudottan vérkeringés gyorsító hatása van a masszázsnak, a lány pedig pillanatról pillanatra érezte is, ahogy gyorsul, "pezseg" a vére. Ahogy a combján néha kicsit beljebb nyúlt, a lányt sorra kirázta egy kicsit a hideg, és érezte, hogy ebből megint baj lesz... Tudta, hogy vannak pillanatok, amikor egyszer csak bedurran az egész teste, szinte nem is kell hozzá érintés, akár gondolatok hatására az egész bőre, teste teljes felülete egy hatalmas erogén zóna lesz, és akkor bármi hozzáér, az olyan, mint egy áramütés. Kicsit félt, mert érezte, hogy még egyszer - kétszer egy milliméterrel feljebb nyúl a combja belső felén, és kész lesz, eljön a vég, a visszafordíthatatlan szexuális tombolás.
A sok érintésre már így is eléggé érdekesen érezte magát, és próbált legalább arra figyelni, hogy a gondolataival ne hergelje magát jobban. De hát minek is kellett volna a gondolatoktól félni, amikor egy igazi, élő, hús - vér férfi masszírozza, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy fogdossa, taperolja, simogatja, és arra gondolt, hogy egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy ne minden nőnél vad szex legyen a vége, ha egy férfi masszírozza. Ő eddig nem sokszor volt masszázson, és ráadásul amikor volt, akkor hatvan éven felüliek, és főleg általában nők masszírozták, tehát nem kellett tartania ilyen érzésektől, de most nem tudta letagadni maga előtt, hogy hatalmas kihívás lesz visszatartania magát... Nem tudta, hogy az olajtól, a masszázs vérpezsdítő hatásától vagy valami egészen mástól volt teljesen forró, égő a teste, leginkább a lába - mert hogy ugye azt masszírozta - , de kicsit talán érdekelte. A masszőr óvatosan megfogta bugyijának két szélét, és kicsit beljebb rakta egymáshoz, szinte a fenekébe nyomta. A fenekét kezdte masszírozni, persze nem ilyen direkt módon, továbbra is a combjával volt elfoglalva, de valahogy mindig egyre magasabban fordult vissza a keze, és valahogy egyre kevésbé ment le. Végül már szinte egész egyértelműen csak a fenekét masszírozta, és olyan nagyon jól esett a lánynak, hogy sóhajtott is egyet. Azt kívánta, bárcsak felemelné a középre gyűrt bugyit, ő meg kicsit mozogna rajta, hogy ne "viszkessen" úgy alul - de határozottan próbálta terelni a saját gondolatait. Az is eszébe jutott, hogy hogy meglepődne a masszőr, ha felajánlaná, hogy leveszi a bugyiját, de nem akart túl provokatív lenni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 16. szerda 08:59
szeretem az análszexet, mind adni és kapni, erős bi vok... 8p
#4 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:49
Egész jó.
#3 Pavlov 2010. 11. 23. kedd 22:59
Bizony jó kis sztori volt ez...
#2 Sasha 2006. 07. 27. csütörtök 08:31
10 pont! hihetetlen jól érzékletesen megírt történet!!
#1 Törté-Net 2006. 07. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?