A+ A-

Anna

Sziasztok, elmesélem az első erotikus élményemet, ami két éve történt meg velem.
Ritáéknál, egy nagyon jó kertesházban (egy légtér a nappal, a konyha, és az étkező, sok ablak, könnyű kijárás a kertbe) buli volt egy szombat este. Körülbelül fél kilencre érkeztem meg, még nem voltak sokan, csak néhány ember lézengett, de már szólt a zene, szóval kezdett éledezni a hangulat, némi ital is előkerült - volt aki rosszul is lett - , szóval egy igazi tizenhat - tizenhét éveseknek való party volt. Kicsit elveszettnek éreztem magam, mert a legjobb barátom a csajával volt, Anna, aki meg nekem tetszett, még nem érkezett meg, úgyhogy csak leültem egy fotelba és nagyjából csak néztem magam elé.
Hirtelen meghallottam Anna és a barátnője, Flóra hangját az előszobából - Annát a zenén keresztül is megismertem... Kiszaladtam, üdvözöltem őket, lesegítettem Anna kabátját - gyönyörű volt azon az estén! Szőkésbarna haja, nagy, barna szemei mindig magukkal ragadtak, de azon az estén különösen.
Bevezettem a lányokat a nappaliba, mert Ritát nem találtuk sehol. Flóra belevetette magát a táncba, de mi Annával csak beszélgettünk inkább, hiszen barátok voltunk, de szerelmem abszolút viszonzatlannak tűnt, meg szereztem neki egy sört, amibe én is beleiszogattam.
A hangulat egyre jobb lett, ment a tánc, de a srác aki a zenét keverte, csak technót bírt nagyjából felrakni, egy lassút sem, így nem táncolhattam Annával sajnos. Leültem beszélgeti Danival, a barátommal egy sarokba, Anna meg eltűnt a többiek között, és később sem találtam meg egykönnyen - Rita szobájában aludt, ide nyitottam be legutoljára.
Csak résnyire nyitottam először az ajtót, de a bevetülő fénypászma megvilágította az ágyon alvó Annát. Megkerestem az ajtó melletti íróasztalon a lámpát és felkapcsoltam - a lány nem ébredt fel.
Leültem az ágyra, és elkezdtem simogatni Anna kezét, aki erre nem mondott semmit, csak kicsit feltámaszkodott, és a fejét az ölembe rakta - ennek hihetetlenül örültem, mert bár én szerelmes voltam belé, ő semmilyen vonzalmat sem mutatott eddig irántam soha. Simogattam még a fejét is, a haját, ami a szeme elé hullott, és éreztem az illatát, azt az illatot, amit néha csakúgy, akkor is megérzek, ha ő nincs ott; elképzeltem maga előtt az arcát, a szemeit, a szeplőit... Abban a percben nem szerettem, imádtam azt a lányt!
Nagyjából fél órát ültem így, de neki ki kellett mennie vécére, hát én is kimentem a szobából, és megállapítottam, hogy a buli pangásba ment át. Pangtam én is, egy gagyi filmet benyomtunk DVDn, de végül három körül sokan szedelőzködni kezdtek, így Anna, Flóra, és én is. Sokat mentük É buszokkal, de közben kiderült, hogy a lányok első busza - Pilisborosjenőn laktak - még vagy két óra múlva indul, úgyhogy felmerült, hogy esetleg nálunk aludnának, hiszen mi jó helyen lakunk, reggel könnyű lesz hazamenniük.
Felhívtam apámat, aki gyakran ébren van hajnalban is, mert dolgozik, vagy éppen filmet néz, ő azt mondta hogy jöjjenek csak a lányok, aludhatnak a vendégszobában, az anyám és a nővérem nincsenek otthon.
Felmentünk hát a lakásunkba, apám már addigra aludt, én előszedtem matracot meg ágynemőt Annának és Flórának, és leraktam a vendégszobában - akárhogy is ajánlottam, hogy én alszom kint, ők aludjanak az én szobámban, visszautasítottak. Mondtam nekik, hogy megyek zuhanyozni, jóéjt kívántunk egymásnak, és a lányok mentek aludni, én meg engedtem egy kád vizet.
Fogat mostam, majd beültem a kádba - nagyon jó volt, ahogy a vízben elmerültem. Eszembe jutott az este, hogy Annát simogathattam, és merevedésem is lett a kádban, amitől picit furán éreztem magam, hogy itt alszik két falnyira a lány, és közben én meg ilyeneket gondolok róla.
Kikászálódtam a kádból, a törölközőt a derekam köré csavartam, majd bementem a szobámba - és meglepődtem, mert Anna ült az ágyamon, egy nagy pólóban, amit én adtam neki.
- Öö... Szia. - mondtam
- Szia, nem tudtam aludni, gondoltam átjövök, dumálhatnánk. - válaszolta ő.
- Persze, csak pillanatra elfordulnál, amíg felveszek egy boxertő
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 12. 25. kedd 04:18
Kedves írás.
#4 feherfabia 2015. 11. 29. vasárnap 07:38
Nem rossz!
#3 listike 2014. 02. 28. péntek 17:40
Kevés.
#2 gg 2007. 07. 1. vasárnap 22:45
nagyonjo
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?