Álomból ébredek

Szavazás átlaga: 6.67 pont (12 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 8.
Hossz: 10 190 karakter
Elolvasva: 945 alkalommal
Ülök a fotelomban, forró kakaót kortyolgatva és hallgatom, ahogy a vihar alábbhagy, már csak csöpög az eső. Megjelennek az első napsugarak és hallom az első madarat, aki rákezd a már jól ismert dallamára. Boldogság önt el. Felállok, kinyitom az ablakot és beleszippantok a friss, nedves, hűvös levegőbe. Visszaülök a fotelba, hagyom, hogy simogasson a szellő. Boldog vagyok, hisz megtaláltam azt az embert, kit mindennél jobban szeretek. 3 hónapja vagyunk együtt, és tudom, bármeddig is fog tartani ez a kapcsolat, ő az, az egyetlen férfi, akit sohase felejtek el.
Egyedül vagyok itthon. Mindenki dolgozik, de nem is bánom, most magányra van szükségem. Visszagondolok arra a napra, ami felejthetetlen számomra. Gondolataim már messze járnak...

Átlagos osztálykirándulásnak indult, egy kis Balaton parti Hotelban. A szobák nem túl nagyok, de hangulatosak voltak, kis erkélyekkel. Szerencsére jó időt fogtunk ki, bár a Balaton nagyon hideg volt. Miután elfoglaltuk a szobát, kipakoltunk és lementünk felfedezni a Hotel területét. Kézen fogva sétáltunk a parton közben beszélgettünk, de csak általános dolgokról: suli, barátok, sport. Miután visszatértünk "felfedező utunkból", leültünk a sportpálya melletti padra, és néztük, ahogy osztálytársaink kosaraznak. Nem szóltunk egymáshoz, csak a kezét fogtam, és ujjammal simogattam. Egy idő után felhoztam, hogy menjünk fel a szobába, és üljünk ki az erkélyre.

A nap már lemenőben volt. Leültünk a két kis fotelba, egymással szemben és folytattuk beszélgetésünket. De már nem hétköznapi dolgokról, hanem az eddig együtt eltöltött éjszakáinkról, titkos vágyainkról. Olyan helyekről, helyzetekről meséltünk egymásnak, melyek már rég a gondolatainkban voltak, de nem valósítottuk meg őket. Egyszer csak belekezdett egy történetbe, egy helyről melyet mind a ketten szívesen kipróbálnánk. Egy elhagyatott parkról beszélt, ahol nem jár senki csak mi ketten...

Miközben mesélt, kezével finoman végigsimította arcom, majd nyakam. Finoman megcsókolt, először a nyakamon, majd feljebb arcomon, orromon, végül felső ajkamon. Végigsimította szájával felső majd alsó ajkam. Elkezdtem én is játszadozni, puszikat adtam rá, szívogattam. Nyelvével megérintette számat, én is az övét, majd nyelveink összeértek, először csak lassan, épp – épp megérintve egymást, majd egyre vadabbul körözve egymás szájában.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.67 pont (12 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. szeptember 8. 04:56
#5
Nem izgatott fel ez a történet.
1
én55
2022. április 19. 08:48
#4
Egyszer olvasható 6 pont.
1
Andreas6
2021. január 22. 08:17
#3
"Tangámat finoman lehúzza, majd szépen lassan belenyal." Fene a gusztusát: ott a nő, ő meg a lehúzott tangába nyal bele!
1
a
A57L
2018. december 23. 03:13
#2
Hát igen,a szerelem megbolondít.
1
T
Törté-Net
2006. július 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1