Erika tanárnő

Szavazás átlaga: 6.45 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2006. június 26.
Hossz: 6 901 karakter
Elolvasva: 4 344 alkalommal
Azt hiszem a munkahelyi szex olyan dolog, aminek gondolta előbb-utóbb mindenki agyában megfordul. Talán azért is, mert életünk egy jelentős részét ott töltjük, és ha már megvolt a fürdőkád és a konyhaasztal is otthon, ideje újabb érdekes helyszíneknek is utánanézni. Így volt ez nálam is, bár én nem a saját, hanem Erika munkahelyén történő szexszel fantáziáltam leginkább. Ami egy gimnázium volt.

A nemi érésem egyik érdekes és felejthetetlen momentuma volt a fiatalabb (és a már nem is annyira fiatal) tanárnőkkel való fantáziálás. A matematika például soha nem volt se a kedvencem, se az erősségem, de ha becsukom a szemem a mai napig magam előtt látom az apró termetű matektanárnőnket, amint nyújtózkodva próbálja elérni a tábla felső szélét, a feneke megfeszül a pipiskedéstől a szoknyája pedig kicsit fölhúzódik. No nem nagyon, csak a combja közepéig, de én ilyenkor a lelki szemeimmel mindig feljebb húztam azt a szoknyát és a lehető legdögösebb bugyikat képzeltem a tanárnő fenekére.

Az első iskolai szexre egy szalagavató bál után került sor. Erika, mint felügyelőtanár vett részt az eseményen és azzal a felkiáltással, hogy úgyis jön érted a férjed a tanártársak rábízták az épület zárását. Amikor odaértem ő a tanári asztal mögött ült és egy újságot böngészett. Már a lépcsőn felmértem a helyzetet, hogy bűn lenne elszalasztani az alkalmat hogy végre a tanári asztalon tehetem magamévá az én kis tanárnőmet. Talán az elfogyasztott martini is közrejátszott abban, hogy néhány csókkal és öleléssel sikerült rávennem Erikát is a dologra. Még mielőtt hozzáfogtam volna a blúza kigombolásához annyi időt kért, hogy lemenjen és bezárja az iskola kapuját. Mire visszaért én jó tanulóhoz méltón az első padban ültem. Megkértem Erikát, hogy álljon a pad másik oldalára és hajoljon előre.

– Mindig is imádtam, amikor a tanárnők így előrehajoltak és be lehetett látni a blúz alá – mondtam
– Belátsz? – kérdezte
Kigomboltam a blúz három felső gombját. A fehér selymes anyag alatt most sem viselt melltartót, a kis cicik hegyesen lógtak lefele.
– Most be – válaszoltam – de ilyet egyik tanárnőmnek sem csinálhattam. – mondtam és a kezemet a blúzba csúsztatva markolászni kezdtem a kemény, selymes melleit, miközben az asztal fölött csókolóztunk.
Aztán Erika megkerülte a padot és a nadrágon keresztül simogatni kezdte a már javában merev farkamat, kigombolt, lehúzta a cipzáromat és előhalászta a férfiasságomat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.45 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. január 11. 14:05
#6
Fő a változatosság.
1
én55
2022. április 15. 10:32
#5
Nem nagy szám.
1
f
feherfabia
2015. december 31. 08:08
#4
Nem rossz!
1
a
A57L
2015. július 7. 04:17
#3
Egynek elmegy.
1
zsuzsika
2014. október 19. 18:52
#2
Elkapkodot.
1
T
Törté-Net
2006. június 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1