A+ A-

Kettő nem elég 1. rész - Ismerkedés Tomival

Az én és a barátnőm története évekkel ezelőtt kezdődött, amikor összejöttünk. Sokáig persze minden a megszokott mederben zajlott, de az utóbbi egy évben sok olyan dolog történt, amire biztosan mások is vágynak. Ezért úgy döntöttem, megírom ezeket a történeteket, mert - legalábbis számomra - őrülten izgalmas mindegyik, és még jobban összehozott minket a szerelmemmel. Kapcsolatunk azelőtt is jó volt, de ilyen izgalmak után (amiknek remélhetőleg még nincs vége) még intenzívebb, szorosabb a kapcsolatunk.
A rend és a biztonság kedvéért a neveket megváltoztattam. Azt hiszem, ugyanis, a személyek, akiket bevontunk intim együttléteinkbe, nem szeretnék, ha valaki más rájuk ismerne. Barátnőmet éppen ezért nevezzük Timinek. Jelenleg 21 éves, a történtek idején 20 volt (én 25 vagyok). Szinte tökéletes alakját állandóan megnézik az utcán, feltűnően (de nem túlságosan) nagy mellei vonzzák a tekintetet. Persze, van rajta egy kis felesleg, amitől szeretne megszabadulni, de hogy őszinte legyek, ennek nem feltétlenül érzem szükségét. Timi így szép, ahogy van. Hosszú barna haja vízesésként zúdul alá egészen a háta közepéig. Nem topmodell, de helyes, kedves arca van, mindehhez pedig társul ápoltsága, selymes kezei, bőre, és tökéletesen kopaszra borotvált puncija.
Engem mindig is izgatott, hogy őt mással lássam. Az egyszerű hármas "felállástól" kezdve a gátlástalan csoportszexig minden érdekelt, de őt sokáig nem. Sosem erőltettem, de éreztem, hogy lassan, ahogy Timi is egyre jobban felszabadul szexuálisan (elvégre még nagyon fiatal), ő is közeledik ezekhez a vad ötletekhez. Végül egy évvel ezelőtt megszületett az elhatározás: próbáljuk ki a dolgot, vonjunk be egy harmadik személyt. Persze minden férfi álma, hogy két, egymást is kényeztető lánnyal legyen, de Timi ódzkodott ettől, úgyhogy megbeszéltük, jöjjön egy fiú. Ő kipróbálja, milyen érzés a saját barátja előtt szeretkezni egy idegennel, én pedig végre végignézhetem, amire oly régóta vágytam.
Az elhatározást tett követte: igazi XXI. századi módon az Interneten kezdtünk el keresni. Mobilszámmal és meztelen képekkel (a biztonság kedvéért rólam is készült) felszerelkezve ugrottunk neki a hirdetéseknek és a chatnek is. Jelentkező akadt is bőven, de hamar rá kellett jönnünk, hogy igazi partnert találni, aki kellőképpen komolyan veszi a dolgot, igen nehéz. Vigyázni kellett, hogy a képeket sem adjuk ki akárkinek, a telefonszámról nem is beszélve. A viszonylag nehézkes ismerkedés már-már kezdte elvenni a kedvünket (közeli ismerős, barát, barátnő szóba sem jöhetett, mert nem akartunk a kaland után további bonyodalmakat). Mígnem egy nap egy beszélgetős oldalon összeakadtunk a megfelelő sráccal, akit nevezzünk Tominak.
Tomi 28 éves, hozzánk közel lakó srác volt. Hamar a lényegre tértünk, és intelligens válaszainak köszönhetően percek alatt megtörtént a képcsere. Timi azonnal tetszett neki, már csak a párom reakciója volt hátra. Megérkezett a fotó... Arc nélkül, ugyan, de láttuk a lényeget: sportos, ápolt, borotvált férfitest jelent meg előttünk, meglepően fiatalosnak tűnt egy 28 éveshez képest. Egy székben ült, méretes farkát a kezében tartva, a lábán kívül sehol egy szőrszál. Nem volt túl izmos, sem szálkás, egyszerűen csak "formás" volt, így tudnám leírni. Amíg Timi a képen mélázott, én feltettem a sablon kérdést: "Hány centis a farkad?" A válasz hamar jött: "19/5 tetszik?" Azt tudni kell, hogy Timiben megközelítőleg sem volt ekkora, én én is csak átlagos mérettel rendelkezem (nagy jóindulattal - ez is közrejátszott, hogy szerettem volna látni, ahogy egy nagy farokkal meg...). Párocskám kissé zavart, de izgatott mosollyal tudatta velem, hogy részéről rendben. Tomi megörült a hírnek, és a bizalom további erősítése érdekében gyorsan telefonáltunk is egyet. Megbeszéltük a helyet és az időpontot is a találkozóra. Úgy terveztük, hogy egy nyilvános helyen találkozunk Tomival, és ha így, élőben is szimpatikus, akkor felhívjuk magunkhoz, ahol minden további zavarba ejtő jópofizást mellőzve megejtjük a műsort. A beszélgetést a chaten fejeztük be: "Szívesen megbaszom a barátnődet" - írta Tomi, amitől megijedtem, mert a barátnőm nem szerette a durva beszédet. Szerencsére azonban nem reagált rosszul. A képet eltettük, a beszélgetést befejeztük, és a felfokozott izgalom hatására a napot egy hatalmas szeretkezéssel fejeztük be.
Még egy dolgot kértünk Tomitól, ami egészen biztosan furcsa: vagy gumival fog történni minden (a szopás is), vagy hozzon friss AIDS-tesztet. Ő közölte, hogy gumi nélkül szeretné, de belement, hogy csináltat és elhoz egy ilyen tesztet nekünk. Cserébe mi is megcsináltattuk. Ez a cseppet sem izgalmas momentum volt az, ami szerintem végleg eldöndötte, hogy Tomi jó lesz nekünk: aki ilyenbe belemegy, abban lehet bízni. Többet nem említem a dolgot, de a lényeg: senkinek semmiféle betegsége nem volt, ezeket meg is mutattuk egymásnak a találkozón, így minden, amit innentől leírok, védekezés nélkül értendő (Timi persze szedte a tablettát).(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 05. 12. hétfő 05:50
Egész jó
#9 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:49
Nem rossz.
#8 boax 2009. 09. 26. szombat 10:46
ez nagyon jó... bárcsak a feleségem benne lenne ilyenben... :(
#7 gabo 2006. 06. 22. csütörtök 09:45
macko, ha mégegyszer elolvasod, rájössz, hogy az idézeted a csaj szemszögéből lett leírva. Egyébként tényleg jó és 10 pontos!
#6 alextron 2006. 06. 22. csütörtök 08:41
jó 10
nekem az tetszik hogy anő palija ott liheg,míg anyu kapja az ívet
volt már hasonlóba részem,nagyon jólesett !
#5 Laca 2006. 06. 21. szerda 19:21
Király! Várom a többit!!!
#4 rebby 2006. 06. 20. kedd 12:28
Szerintem ez nálunk is így zajlana... 10pötty
#3 Sasha 2006. 06. 20. kedd 11:01
perfect! teljesen beleéltem magam! írj még!
#2 macko 2006. 06. 19. hétfő 17:18
kis malőr: "nagyobb farka van, mint amekkora valaha bennem volt." Amúgy jóság
#1 Törté-Net 2006. 06. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?