A+ A-

Csak egy éjszaka volt...

Megcsörrent a telefonom, a barátnőm hívott, mikor felvettem csak ennyit mondott: "ne felejtsd el ma van a buli!". Én már nagyon vártam ezt az estét. Ez lesz az első házibulim. Sajnos a fiú, aki nekem nagyon tetszik nem lesz ott, mert beteg, de azért jó pár helyes srácot meghívtak. Felvettem magamra a kedvenc gatyámat és egy nem sokat takaró toppot és már indultam is. A szüleimet még megkellett hallgatnom, hogy: "vigyázz magadra, ne igyál keverve alkoholt, ne cigizz,ne csinálj semmi olyat, amit később megbánnál... bla - bla - bla... (mindig ezt mondják, ha elmegyek egy diszkóba)csak ezt most nekik is más helyzet volt mert én most házibuliba készültem. Mikor nem figyeltek belerejtettem a táskámba egy pezsgőt, ami még egy vendégségről maradt. (Feltétel volt hogy mindenki hozzon magával valamilyen piát. )
Kilencre értem oda bár a buli 10 - kor kezdődött. A barátnőim is nemrég értek oda épp a tükör előtt álltak és sminkelték magukat. Ahogy végig néztem rajtuk, láttam ők is nagyon készülhetnek erre a bulira. Mikor végeztek lementünk megnézni mindent, hogy rendben van - e amire itt lesznek a többiek. A barátnőm szülei fél 10 - kor elmentek. Csak a miénk volt a ház!
10 órakor jöttek az első emberek aztán 11 - re már körülbelül 35 - 40 - en voltunk. Nem is gondoltuk, hogy ennyien elfognak jönni. Nagyon sok piát hoztak, így mindenkinek jutott bőven. Ahogy figyeltük mindenki jól érezte magát. Voltak, akik táncoltak, voltak, akik beszélgettek, voltak akik csocsóztak. Aztán kitaláltuk hogy vetkőzős pókerezünk. Ez az ötlet nagyon sok embernek tetszett. Ekkora már elég sokat ittam, és nagyon jól éreztem magam. Az egyik fiú, akit már elég rég óta ismertem oda ült mellém a pókerezésnél.
Az első három menetbe vesztettem, úgyhogy (hiába vettem magamra plusz három réteg ruhát) már épp ott tartottunk hogy a toppomat kellett volna levennem. Már éppen húztam volna le magamról, amikor a fiú, aki mellettem ült, (nevezünk most Ádámnak) visszarakta a toppom pántját a vállamra és mondta most kivételt teszünk nem kell levenned. Ez nagyon tetszett benne, mert hiába ittam azért nem akartam egyszál melltartóba ott ülni. Mindketten meguntuk a pókerezést, úgyhogy leültünk az egyik sarokba beszélgetni és iszogatni. Körülbelül egy órán keresztül dumáltunk, közben egy kicsit táncoltam a barátnőimmel is. Ádám csak nézett miközben táncoltam és mosolygott. 2 óra körül a barátnőm a házigazda mondta, hogy nem megyünk - e föl vele aludni a szülei szobájába. Mert látta, hogy ő ide már úgyse nagyon kell, mert voltak akik hazamentek már voltak, akik úgy mint mi is elvonultak az egyik szobába pihizni vagy valamit csináltak. Bementünk a szobába Ádám feküdt középre mi meg körülötte. Először beszélgettünk, de közben Ádám egyre közelebb feküdt hozzám azután átkarolt én is átkaroltam őt és így pihiztünk tovább.
A barátnőm egy idő után megunta a fekvést, úgyhogy kiment, de még előtte felkapcsolta a lámpát, ránk nézett és azt mondta: "Hagylak titeket pihenni!"és rám mosolygott. Miután kiment nem beszéltünk többet csak hallgattuk, amit kint dumálnak a többiek. Ádám keze ezalatt a toppom alá került és simogatta a hátamat. Egyre lejjebb simogatott én közben próbáltam alvást színlelni, de nem nagyon sikerült, mert annyira érzékien simogatott hogy beleborzongtam. Ezt ö is észrevette, mert most már bátrabb volt és a gatyámba nyúlt és úgy simogatta a fenekemet. Csukva volt a szemem, de így is éreztem a leheletét az arcomon. Még pár percig simogatott azután megpuszilta az arcomat és simogatta a hajamat. Én ezt nagyon élveztem és ezt ö is észrevette. A szája már nagyon közel volt az én számhoz de én hason feküdtem így meg nehezítettem a dolgát. De már én se bírtam tovább ezt a kényeztetést... Hirtelen a hátamra feküdtem és vártam mit fog csinálni. Ö rögtön kihasználta a helyzetet és megcsókolt. Finoman, érzékien és lassan. Annyira jó volt végre megcsókolni.
Közben az egyik keze a hajamat a másik keze a hasamat simogatta. Én a hajába túrtam miközben csókolóztunk, a másik kezemmel pedig a hátát simogattam. Ö egyre lejjebb kezdett csókolni. Először a nyakamat, ezt imádtam, azután a toppomat felhúzta és a melltartómat levette rólam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 04. 29. szerda 07:48
Kukába való.
#4 papi 2014. 02. 6. csütörtök 05:04
Gyengécske
#3 v-ir-a 2012. 02. 19. vasárnap 15:58
nekem ez így nem jött be....
#2 ÉN 2006. 06. 22. csütörtök 08:05
Ez nem hetero, max. petting.
#1 Törté-Net 2006. 06. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?