A+ A-

Cipőbolti történetem...

... péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok... Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie... puszi - puszi olyan a semmibe cuppanós... jaj de jó hogy látlak - kezdetű blöff s tolatott utánam be az üzletbe.
Az eladó csaj elénk sietett... női szemmel is kellemes látvány... mit parancsolnak?.. , - kérdezte.
A kirakati pántos csodára mutattam... jaj nem tudom van - e méretünk az ön számára, mert az hetes és úgy nézem ötös kellene... jól látta kicsi lábam van.
Megnézem a raktárban... mondta és eltűnt... kisvártatva előbukkant egy pillanatra és intett felém, hogy menjek. Csodálkoztam a dolgon, de elindultam a raktár felé.
Megbocsát ugye, de sokan vannak és egyedül nem bírom levenni a felső polcról... beléptem a raktárba és a polcok között egy létra állt, amire felkúszott az én kis eladó csajom... szemem a kis rövid köpeny alatt a formás lábán és a combjain végigfutva egy gyönyörű kerek popót s ami még édesebb egy sima szeméremdombot pillantottam meg... elállt a lélegzetem ez szándékosan vetette le és hívott a raktárba, de miből gondolta, hogy nem vetem meg olykor a saját nemem szépjeit. Elkezdtem lassan lépkedni fel a fokokon és ismerkedni lábával majd a combjával... valósággal megbabonázott... a bal lábát egy fokkal feljebb tette, a nyelvem futott végig a napbarnított bőrön egész a lépéstől megnyílt puncikáig... összerándult az egész teste... élvezte amint hegyes nyelvem behatolt szeméremdombja édes nyílásába. Valósággal tolta lefelé popsiját, hogy nyelvemmel minél jobban behatoljak ajkai közé és az egyre nedvesebb nyílását ingereljem... már az az érzés kéjes volt, hogy meglephetnek bennünket... de ki bánta ezt most... felnyúltam hüvelyébe és hevesen ujjazni kezdtem, mire ő halk sóhajok kíséretében elélvezett, combjait úgy összekapta, mintha a fejem szét akarná préselni... gyere cseréljünk mondta, s engem küldött fel a létrára...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.1 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 05. 25. szerda 06:14
Nagyon jó!
#6 listike 2014. 12. 4. csütörtök 12:06
Nem jó.
#5 A57L 2014. 01. 18. szombat 04:49
Elmegy.
#4 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 08:45
jó az alap ötlet és élvezhető is.
#3 Törté-Net 2006. 06. 10. szombat 09:29
Javítva, köszönet!
#2 janus 2006. 06. 5. hétfő 11:36
A szerknek: bocs ez véletlen nem leszbi történet.
2 nő 0 férfi nálam az.
a történet egyébként jó lenne csak egy kicsit részletesebben, ez sem akkor jó ha gyorsan kész van:)
#1 Törté-Net 2006. 06. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?