A+ A-

Cat

Írta: broxxx (brockleh@cadvison.com), 1995
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. február
Sziasztok, a nevem Cat - tulajdonképpen Cathy, de a pasim szerint úgy mozgok, mint egy lepoárd, vagy valami hasonló nagymacska. De a történetem a legjobb szülinapi ajándékomról szól. De előbb hadd mondjak magamról pár szót.
Hosszú szőke hajam van, és olyan testem, amire büszke lehetek. Jó nagyok a melleim, a bimbók pedig rózsaszínűek, és ha beindulok, gyorsan megkeményednek.
Szeretek dugni. A pasim, Steve szerint kielégíthetetlen vagyok. Néha beleülök az ölébe, a farkát magamba vezetem, és egy pornót nézünk. Főleg azt szeretem, ha a filmben több pasi is van a nővel. Ilyenkor nem is engedem, hogy Steven mozogjon, csak a puncimmal szorítom, míg el nem élvez. De van, amikor beadom a derekam, és hagyom, hogy kúrjon, míg mindketten el nem élvezünk. És van, amikor ledöntöm a díványra, és meglovagolom a kőkemény farkát, és előreáhtra mozgok a csípőmmel. Szeretek felül lenni, mert ilyenkor előrehajolhatok, és hagyom, hogy Steve nyaldossa és szopogassa kerek, lágy melleimet. Ez naggggyon felizgat, a nedveim csak úgy áztatják mindkettőnket, sőt, néha még a díványt is. Szeretem az arcába nyomni a mellemet. Amikor a dugás jól sül el, akkor teljesen bevadulok, remegek és nyögdécselek, a melleim himbálóznak, a pinámat a pasim ágyékához vagy az arcához nyomom, vagy neki a combjának, és a számba szívom a nyelvét, miközben újra meg újra elélvezek. Általában nem tudok betelni vele.
Szerintem már vágjátok, hogy odavagyok a szexért. És így jött szóba egy hihetetlenül klassz szülinapi ajándék.
Amikor közeledett a huszonnegyedik születésnapom, Steve megkérdezte, hogy van - e valami spéci kívánságom. Nem tudtam, mit mondjak. Mindketten elég jól el vagyunk eresztve, és a pasim tudja, hogy az erotikus dolgok jönnek be igazán.
Mikor elérkezett a születésnapom, Steve azt mondta, hogy vegyek fel valami csinosat, mert elmegyünk otthonról. Elmentünk a belvárosba, az egyik jobb motelbe. Kiderült, hogy Steve foglalt egy szobát. Mikor elővett egy bőröndöt a csomagtartóból, azt hittem, csak egy kis pezsgőt, pástétomot és gyümölcsöt hozott, és majd szeretkezünk egy hatalmasat. De micsoda meglepetés volt! Amikor felmentünk a szobába és Steve kinyitotta az ajtót, ott volt egy másik férfi! És milyen jóképű! Ott ült a hatalmas ágyon. Csak egy vörös alsónadrág volt rajta, meg egy vörös kendő a szemén. Szeretem Steve - et és nem árulnám el semmiért, de ez a pasi mintha egy valóra vált álom lett volna. Egy 26 éves, szőke, magas, izmos férfi! Tyűha!
Kiderült, hogy ez a férfi a szülinapi ajándékom, és azt tehetek vele, amit akarok, és Steve - vel is! Steve tudta, hogy szeretném kipróbálni két férfivel, de azt is, hogy nem feküdnék le csak úgy egy idegennel, de attól is félnék, hogy ha valamelyik barátunk lenne, talán minden kiderülne. Erre azt találta ki, hogy kiszemelt egy jóképű srácot a konditeremben. A terem a város másik felében van, Steve irodája mellett, úgyhogy nem sok esély volt rá, hogy a pasi ismerne engem. A kendő a szemén pedig megóvott a későbbi kellemetlenségektől.
Steve másnap elmondta, hogy nem volt egyszerű beszervezni Jimet, de végül sikerült. Megmutatta a pasinak az egyik polaroidképünket, amin meztelenül ültem a díványon. A lábaim terpeszben, a fejem hátrahajtva, a mellem felfelé... És nem látszik az arcom. Azt a képet csak mostanában csináltuk. Kiderült, hogy a fotó bejött, Jim belement, hogy ő legyen a szülinapi ajándékom.
Na jó, teljesen beindultam, a nedveim már a combomon csorogtak. Már éreztem is a puncim illatát, mint egy tüzes kurva. Lehet, hogy az is voltam. Végigmértem a pasit, mintha vásárban lennék. Eleinte kissé félénk voltam, de mivel nem láthat engem...
Nagyon jól nézett ki. Végighúztam a körmömet a mellkasán, mint egy macska, és a hajába vájtam. Levettem a ruhámat és fekete melltartómat, közben meg Steve elővette a videokamerát és az állványt a bőröndből, majd felállította a sarokban. Nekilátott, hogy felvegye a szülinapomat.
Leültem Jim mögé. A harisnyától és az övemtől eltekintve teljesen pucér voltam. Átöleltem Jim vállát, és nagyon finoman megfogtam hatalmas dudorodását az alsónadrágjában. Egy kissé megremegett, én meg óvatosan hátrahúztam az ágyon, és levettem az alsóját. A farka hirtelen szabaddá vált. Steve jól választott! Egy szép nagy, húszcentis fasz.
Lenyűgözött, hogy bármit megtehetek ezzel a férfival. Megfogtam a péniszét, lehajoltam, és lenyaltam a végén megjelenő tiszta folyadékcseppeket.
Közben Steve levetkőzött, és mellémült. Simogatni kezdte a mellemet, miközben én Jimet szoptam.
De ez nem volt elég. Letérdeltem a padlóra, és a vállammal széttoltam Jim lábait. Felemeltem a melleimet, és a farka köré nyomtam őket. Fel - le mozgattam a péniszén, közben meg a makkját nyalogattam.
Steve benyúlt mögém, és két vagy három ujját a puncimba nyomta. Már teljesen nedves volt és kitágult. Hallottam is, ahogy cuppognak az ujjai.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:19
Egész jó lett.
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 20:14
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 eve 2007. 06. 4. hétfő 16:59
Ok!!Irok...:)))
#3 Pavlov 2007. 06. 4. hétfő 16:32
Írj egy e-mail-t, es megbeszeljuk... ;>>>>
#2 eve 2007. 06. 2. szombat 12:59
Hol lehet befizetni egy ilyen szülinapra???:))))
#1 Törté-Net 2007. 03. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?