Így kezdődött...

Szavazás átlaga: 6.21 pont (14 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 20.
Hossz: 4 599 karakter
Elolvasva: 1 348 alkalommal
Egy kávézóvan , és már órák óta beszélgetünk, mikor végre a tettek mezejére lépünk. Késő este van, gyér a forgalom. Beülünk a kocsidba, és hangzik is az első utasításod. Még pedig, hgy menet közben szopjalak le. Nem árulod el hová megyünk, és mivel az öledből nem veshetem kia fejem, fogalmam nincs merre tartunk.
Ahogy megállunk egy piros lámpánál, tövig nyomod a számba a farkadat, és úgy tartasz. Zöldre vált a lámpa, elengeded a fejem, és a vezetésre koncentrálsz, miközben én a farkaddal foglalatoskodom. Nem autózunk sokat, ismét megállunk, miután leállítod a motort, bekötöd a szememet egy kendővel, és kiszállsz. Kinyitod nekem az ajtót, és én is kiszállok. Úgy érzem egy garázsban vagyunk, de nem vagyok benne biztos. megfogod a kezem, elindulunk. Lépcsőkön vezet fel az utunk, elég esetlen vagyok a látásomtól megfosztva.

Leültetsz egy székre, és a következő pillanatban a szám előtt érzem merev férfiasságod. Finoman bekom a makkot, és azt szívogatom, majd a nyelvemmel végignyldosom egész farkadat, és megállok a heréknél. Nyalogatom őket, majd finoman a számba veszem, és elkezdem szopni őket. Majd ismét visszatérek a makkodhoz, miközben kezem a heréiddel játszik. bekapom a makkot, és szívom, nyelvemmel izgatom. Te közben beletúrsz a hajamba, és nyomod a fejem a farkadra. A torkomban érzem a farkad végét, minden rezdülését, remegését érzem. Majd kihúzod számból a farkad, és visszatolod, egyre erősebben, míg nem érzem, hogy megremeg a farkad, és készül kitörni. Ráhúzod a fejem tövig a farkadra, nyelvemmel a heréidet nyaldosom, és ebbe a pillanatban, szinte robbanás szerű az orgazmusod. Szorosan tartod a fejem, szinta a hasadnak préseled, alíg kapok levegőt, mikor elengeded a fejemet. Körbe nyalogatom a farkadat, majd leülsz mellém, és felszólítasz, hogy vetkőzzek le..

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.21 pont (14 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 7. 14:14
#4
Ebben az a jó, hogy rövid.
1
a
A57L
2018. december 18. 04:55
#3
DE remélem nem folytatódik.
1
p
papi
2014. június 3. 05:04
#2
Elmegy
1
T
Törté-Net
2006. május 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1