A+ A-

Így kezdődött...

Egy kávézóvan ücsörgünk, és már órák óta beszélgetünk, mikor végre a tettek mezejére lépünk. Késő este van, gyér a forgalom. Beülünk a kocsidba, és hangzik is az első utasításod. Még pedig, hgy menet közben szopjalak le. Nem árulod el hová megyünk, és mivel az öledből nem veshetem kia fejem, fogalmam nincs merre tartunk.
Ahogy megállunk egy piros lámpánál, tövig nyomod a számba a farkadat, és úgy tartasz. Zöldre vált a lámpa, elengeded a fejem, és a vezetésre koncentrálsz, miközben én a farkaddal foglalatoskodom. Nem autózunk sokat, ismét megállunk, miután leállítod a motort, bekötöd a szememet egy kendővel, és kiszállsz. Kinyitod nekem az ajtót, és én is kiszállok. Úgy érzem egy garázsban vagyunk, de nem vagyok benne biztos. megfogod a kezem, elindulunk. Lépcsőkön vezet fel az utunk, elég esetlen vagyok a látásomtól megfosztva.
Leültetsz egy székre, és a következő pillanatban a szám előtt érzem merev férfiasságod. Finoman bekom a makkot, és azt szívogatom, majd a nyelvemmel végignyldosom egész farkadat, és megállok a heréknél. Nyalogatom őket, majd finoman a számba veszem, és elkezdem szopni őket. Majd ismét visszatérek a makkodhoz, miközben kezem a heréiddel játszik. bekapom a makkot, és szívom, nyelvemmel izgatom. Te közben beletúrsz a hajamba, és nyomod a fejem a farkadra. A torkomban érzem a farkad végét, minden rezdülését, remegését érzem. Majd kihúzod számból a farkad, és visszatolod, egyre erősebben, míg nem érzem, hogy megremeg a farkad, és készül kitörni. Ráhúzod a fejem tövig a farkadra, nyelvemmel a heréidet nyaldosom, és ebbe a pillanatban, szinte robbanás szerű az orgazmusod. Szorosan tartod a fejem, szinta a hasadnak préseled, alíg kapok levegőt, mikor elengeded a fejemet. Körbe nyalogatom a farkadat, majd leülsz mellém, és felszólítasz, hogy vetkőzzek le..
Ott állok előtted meztelenül, Te felállsz és körbe jársz, megsimogatod a mellem, majd a hátam mögé húzod a kezeim, és összekötöd őket. Az ágyhoz vezetsz, és lefektetsz rá hanyatt. Széthúzod a lábaimat, és már is a combom között térdelsz, szinte súrolja a puncimat félig merev férfiasságod. Simogatsz, a comjaimat, melleimet, elidőzöl a köldökömnél, majd körbesimogatod puncimat, ügyelve arra, hogy épp hogy csak hozzá-hozzá érj. Szinte felrobbanok a vágytól, tocsog a ouncim, de Te csak játszol. majd két ujjad közé fogod a csiklómat, és morzsolgatod kicsit, aztán megszorítod. Nem erősen, csak hogy tudjam, ki a főnök. Majd két ujjadat benyomod a puncimba.
Felnyögök a kéjtől, miközben ujjaidat forgatod bennem. hol mélyebbre nyomod, hol kijebb húzod, ezzel azt elérve, hogy próbálok ujjaid után csúszni. Majd ujjaidat felváltja a farkad, ami közben kő keményen áll.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2014. 06. 3. kedd 05:04
Elmegy
#1 Törté-Net 2006. 05. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?