A+ A-

Női sperma

Mikor a cikket elolvastuk férjem rám nézve nevetett, s hitetlenkedve, nagy fejcsóválások kíséretével mondta:
- Ki az a hülye, aki ezt írja? Hogyan lehet magömlése egy nőnek, hiszen
erről még nem beszélt senki!?
Csak hallgattam, nem tudtam mit válaszolni, de titkon gyanítottam, hogy nekem is van valami ilyesmi adottságom, csak nem tudtam konkrétan. Gyakran éreztem, hogy szeretkezéseink alatt, mikor az orgazmus csodás érzése tölti el lényem, valami bő váladék ürül belőlem, érezni szoktam, ahogyan belülről elindul kifelé, szivárog, folyik, majd spriccel húgycsövemen keresztül, s ráélvezem férjem nemi szervére. Ő sosem vette észre, nem is tudta volna mi az, igaz akkor én se tudtam, hogy a belőlem kilövellődött váladék nem más, mint az én magömlésem, az én női prosztataváladékom. A cikk arról szólt, hogy: "lehet-e magömlése a nőnek?" Érdekes és új volt az egész., ismeretlen és furcsa, az érzések és gondolatok összegabalyodtak mindkettőnkben. Részletesen számolt be a női szeméremtest eddig még nyilvánosságra nem hozott felépítéséről, megemlítve, hogy már sokkal korábban is ismerték azt egyes tudósok, nálunk, Magyarországon mégsem olvastam róla, egészen a cikk megjelenéséig, egészen addig a délutánig, míg férjem haza nem hozta az újságot. Kíváncsian, nagy érdeklődéssel faltuk a sorokat és mondatokat, nagyokat néztünk egy-egy újdonság olvasásakor, s elhatároztuk: este utánajárunk a dolognak. Mivel minden új érdekesnek és izgalmasnak számított nálunk,már előre izgultunk arra a gondolatra, hogy ha igaz az amit a cikk említ, vajon hogyan fogom élvezni, mit fogok érezni.
Türelmetlenül vártuk az estét, már előre "felkészítettük" a szex szobát, ott volt a martini, a bor, oda volt készítve a cigaretta,a kávé, a tojás. Dessoust húzva magamra, tűsarkú cipőben vártam a kéjt, harisnyámat kán-kán harisnyatartóval ékesítettem, s vártam a csodát. Megfűszereztük felfedező szeretkezésünket egy kis rafinériával. Kisasztalt tettünk az ágy mellé, paplant terítettünk rá, elejét és végét felpolcoltuk párnával, s én ráfeküdtem, fenekem felfelé emelkedett, szemlátomást kívánatos volt gyönyörű, fekete rózsája, s a csodálatos "O" betű fölött ott tündöklött dús szőrzetű pinám, várva a kéjt. Férjem péniszét belemártottam a martinis pohárba,s róla szoptam-nyaltam le kedvenc italomat. Lassan nyeltem el, engedtem torokmra, szívtam rajta párat, majd kiengedve számból körbenyaltam. Élvezettel, mámorosan nyaltam, óvatos, érzéki harapásokat végeztem, s kerekre formált ajkakkal csináltam számból csuszamló pinát. Szám teljesen pinaszerű volt, egészében magába fogadta, kéjesen ölelte körbe, s a fejem forgatva szoptam a fasza, miközben lenyeltem a nyelvemre csöpögő martinit. Átszellemülten fogdostam heréit, mámoros csókokkal halmoztam el azokat, s az égrekiáltó faszból szopni kezdtem a gecit. Arcom időnként megmegduzzadt, élvezettel nyomtam a makkot "pofazacskómba", s mohón vártam a sperma folyamot, a hús-rudat visszaengedve torkomra. Vulkánként spriccelt a számba, azt hittem szétlövi a torkomat, átszakítja szájpadlásomat, s én cuppogva és csámcsogva ittam a nedűt, az utolsó "szemét" s kifejezve belőle a maradék ondót, lenyeltem róla. Jó volt szopni.
Gyönyörteli arccal néztem férjemet, jól esett amikor megbaszta a számat, izgalomba hozott gyönyörérzetének látványa. Abban az időben naponta leszoptam, kívántam és ingerelt, ha ott élvezett a számban, s mindennap mohón nyeltem a spermát, vágyakozva utána, időnként engedett belőle arcomra, durungjával kente szét rajta, s bőröm fiatalodva, üdén varázsolta még szebbé azt. Macskaszemeim sóváran lesték az ellankadt falloszt, várva, újra felálljon... Megint ittam a martiniből, míg férjem az illatos borból ivott, s hanyatt dűlve a kisasztalon gyengéden, de szorosan lekötözött ahhoz. Lábujjaimon szorított, összekötve a bokákat mozdíthatatlanná tette combjaimat. Medencémet körbekötötte, rá az asztalra, úgy hogy meg se bírtam mozdulni, kezeimet összekulcsolva kötötte hátra. Homlokomnál rögzítette a fejem, hogy ne tudjak felnézni, mikor élvezek. Semmi nem fájt, ez nem szado-mazo játék volt, s tudtuk, hogy a megbeszélt jelre abba kell hagyni, sürgősen fel kell oldani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 09:23
Jó.
#4 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:33
Elég jó.
#3 teso 2008. 11. 17. hétfő 07:47
Nagyon cool
#2 Kaant 2006. 05. 12. péntek 15:54
Eszméletlen jó..Tömör, velős, remek!:)
#1 Törté-Net 2006. 05. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?