A+ A-

Érzelmek rabjai

Hosszú ideje már, hogy egy párt alkottak. S hosszú idő telt el, mire egy párrá válhattak. Mindketten régóta vártak erre... túl régóta. Az idő köteléke még erősebbé tette a köztük lévő különleges testi - lelki kapcsolatot. A kapcsolatuk egy hatalmas hullámvasút, végletes és mély érzelmekkel teli. De tudják bárhogyan is, de örökké egymásié lesznek. Ez a kapcsolat más, mint a többi...
Egy átlagos sötét téli délután volt, egy hatalmas házban, ahol csak ketten voltak. A lány - nevezzük M - nek - a szobában belemélyülten olvasott, miközben a fiú - nevezzük B - nek - észrevétlenül megállt mellette és csodálta. Hosszú percekig állt így mozdulatlanul, mire a lány feleszmélt, s megérezte fiú tekintetét. M felnézett rá, pillantásuk találkozott, szenvedélyesen és mélyen egymás szemébe néztek. Tekintetük egymásba olvadt, megszűnt körülöttük idő, tér... már csak ketten voltak, miközben lassan misztikus és szenvedélyes érzés ölelte őket körül. B kinyújtotta a kezét és felsegítette M - et az ágyról, miközben végig egymás szemében merültek el..
A fiú lassan magához húzta a lányt, szorosan átölelte, olyannyira, hogy testük minden porcikája összeért, arcukon érezték egymás forró lélegzetvételét. Lassan behunyták szemeiket és megcsókolták egymást. Csókjuk egyre szenvedélyesebbé és vadabbá vált. Míg ajkuk egymásba forrt és szorosan ölelték egymást, lassan átlendültek a fürdőszobába. Ahogyan az ajtó bezárult mögöttük teljes sötétség borult rájuk. A vágyak teljesen elszabadultak. Egyre hevesebben csókolták egymást, mialatt a lány eszét vesztve vette le a fiú felsőjét, miközben a fiú a párja nadrágját bontogattam, majd egy hirtelen mozdulattal letépte róla.
B kitapogatta a zuhanycsapot, s megnyitotta a vizet. Beléptek az erős, de kellemes sugarú melegvíz alá. A víz hamar eláztatta a még rajtuk lévő ruhát, s azok szorosan rájuk simultak. B szenvedélyesen simogatta a nedves pólón keresztül M feszes melleit, mialatt M keze lassan B érzékeny pontjaira tévedt. A vizes nadrágon át izgatta B lágyékát. A fiú levette a már nedves felsőt kedveséről, majd egy kis tusfürdőt nyomva a kezében, masszírozta M hegyes és kemény melleit, miközben kezei lágyan csúsztak. A csendet halk, de egyre hevesebb és szenvedélyesebb sóhajok törték meg, miközben a levegőt levendulaillat töltötte meg.
A lány lassan levette kedvese utolsó ruhadarabját is. S így már teljes valójába érezhette a párja kemény és lüktető férfiasságát. A lány lassan simogatta végig, a makk körül még lágyabb és finomabb mozdulatokkal cirógatta, éppen csak az ujja hegyével érintve a legérzékenyebb pontot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2017. 12. 22. péntek 09:21
Nem fogott meg. Talán majd a következő jobb lesz.
#1 Törté-Net 2006. 05. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?