A+ A-

Hogy mit hoz az élet...

A fiú csalódott. Élete első szerelme faképnél hagyta, súlyos, tonnákat nyomó, gondolkodásra sarkalló érzelmi hullámai erősen döngölték méltóságát a földbe. Hitte, hogy magára maradt, hitte, hogy ennyit ér... elkedvetlenedett.
Közel fél év telt el, nagyjából talpraállt, összeszedte magát. Férfiúi vágyai mint a morajló vulkán úgy zúgtak agyában, fülében, és az internet kínálta buja "Vágy - negyed", és "Playboy - kalandok" enyhítették éhségét. De valami hiányzott, vagyis inkább valaki.
Egyik nap aktív internetes hullámában bekopogott valaki. Beszélgetés lett belőle...
- Szia
- Szia, van kedved beszélgetni?
- Persze, merről írsz?
- Tatabánya, és Te?
- Sopron... és már máris elindult valami a fiúban. Minden nap, mikor gépközelbe jutott már szemeivel fürkészte a végtelen net olykor - olykor sivár pusztáját, és minden nap megtalálta virtuális Kedvesét. De egyszer, egyszer eljött a találka. Vasútállomáson várta izgatottan és félénken. Látta fotón, postán repkedtek az olykor vágytól izzó levelek, amelyek a fiú kezében átázó tanga, a lány kezében kőkemény falloszt takaró bársonyos lepel hatását keltették. De itt a találka. Leszáll a vonatról. Vonatról? A fiú gondolatai annyira eljártak, hogy még akkor is csak távolból hallotta a vonat zakatolását mikor az dühösen fújtatva megállt mellette. Egy angyal, egy tündér szállt le a vonatról, kecses gazella testére szinte feszült a ruha. Vékony póló, melyen át domborodó keblei bármely férfi vágybotját puszta látványával izgatott állapotba helyezi, kecses combját, érzéki derekát térdig érő szoknya takarta, lába nemes egyszerűséggel szandálba bújtatott. Egymás karjába olvadtak mint két kiéhezett szerelmes fenevad, kik nappal szerető álcájukat hordták, éjszaka pedig felszínre tölt a szexéhes bestia.
Órákkal később...
Esteledik. Na jó, a fiúnak tűnik, hogy esteledik, persze csak azért, mert érzékeit teljesen eltompították a lány csókjai és merész érintései mikor egy óvatlan és gyors mozdulattal eltűnt a keze a fiú nadrágjában. A vágy villamosa elszabadult a lejtőn.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 9. kedd 05:07
Gyenge írás.
#3 listike 2014. 02. 13. csütörtök 19:20
Hol van a folytatáy?
#2 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:19
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2006. 04. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?