A+ A-

Ancsa

Szombatonként rendszeresen a lakhelyemhez közeli piacon szerzem be a hétvégi főzéshez szükséges kellékeket. Szívesen teszem ezt, mert szeretek a kofákkal alkudozni illetve mindig akad egy ismerős, akivel el egy jót lehet beszélgetni. Ancsa, akivel már régóta ismerjük egymást, szintén itt dolgozik egy kis élelmi-szerüzlet eladójaként. Az évek során elég közvetlen viszony alakult ki közöttünk. Amikor betérek hozzá már a reggeli rohamon túl van, így zavartalanul tudunk beszélgetni. Már a megismerkedésünk alkalmával feltűnt, amint a jó idő beköszönt ő egyre barnább. Gyanítottam, hogy hozzám hasonlóan ő is szívesen tölti a szabadidejét kinn a szabadban. Amikor erre rákérdeztem egyáltalán nem csinált belőle titkot. Egyszerre elmesélte, alig várja, hogy vége legyen a hideg télnek. Imád napfürdőzni és mivel az udvaruk zárt, a szomszédok kíváncsi tekintetétől a magas tujasor védi, így rendszerint nudizni szokott. Igaz az egyik szomszéd lakás emeleti ablakából talán átlátni, de ez őt nem nagyon izgatja. A szabadnapjain, illetve munka után jól esik neki a napi hajtást kipihenni a jó meleg napon. Mivel én is rendszerint meztelenül napozom örömmel hallottam az el-mondottakat. Miután ezt tisztáztuk, a beszélgetéseink során rendszerint visszatérő téma lett a nyár, a nyaralás, a nudista életmód.
Az egyik ilyen alkalommal tréfásan megjegyeztem, hogy szeretnék a szomszéd-ja lenni, biztos, hogy a délutánjaimat az emeleti ablakban tölteném. Erre ő a legtermészetesebb módon azt válaszolta, ha ennyire kíváncsi vagyok hétfőn keressem fel, szívesen lát és még csak az "emeleti ablakban sem kell kuksolnom". Ezen egy jót nevettünk, majd megígértem neki, ha az időjárás engedi élek a meghívással.
Hétfőn szikrázó napsütésre ébredtünk. Egyszerre felrémlett bennem a fenti kis eszmecsere, de nem akartam tolakodónak tűnni, meg talán ő sem gondolta komolyan a meghívást, ezért inkább egyéb elfoglaltság után néztem. Azonban olyan tíz óra körül megcsörrent a telefon. Legnagyobb meglepetésemre Ancsa volt a vonal végén. Egyből a tárgyra tért. Elmondta, hogy ő már kinn van az udvarukon. Ha odaérek, nem kell csengetnem, a kapun belül lesz a kulcs. Csak nyúljak be és nyissam ki, majd gondosan zárjam be magam után, és ezzel letette a telefont. Így az utasításainak megfelelően jártam el. Autóba pattantam, és mint egy fél óra múlva a lakásuk előtt parkoltam. A kulcs a megbeszélt helyen volt így akadálytalanul bejutottam. Bezártam a kaput, majd a kulcsot zsebre tettem és kíváncsian elindultam az udvar hátsó része felé. Az épületet elhagyva azonnal megpillantottam Ancsa barátnőmet, aki éppen hanyatt fekve élvezte a napsütést és természetesen szokása szerint meztelenül.
Odaballagtam hozzá, köszöntöttük egymást és lazán beszédbe elegyedtünk. Ő teljesen természetesen viselkedett, egyáltalán nem zavartatta magát. Én is igyekeztem természetesen viselkedni, de annyira lenyűgözött a meztelen testének a látványa, hogy ezt szerintem nem igazán sikerült. Az egyenletesen barna bőre, az asszonyos mellei és az a formás puncija teljesen megfogott. Hogy némi zavaromat leküzdjem, gyorsan leültem az egyik kerti székre. Egy rövid ideig így beszélgettünk, majd egy huncut mosolyt elengedve rövidesen megjegyezte. Ha kellő képen beteltem a látvánnyal, és ha van kedvem, nyugodtam csatlakozhatom hozzá, végül is azért készített ki két szivacsot. Nekem se kellett több, azonnal megszabadultam minden ruhadarabomtól.
Ancsa érdeklődve végigmért a tekintetével, és úgy vettem észre, hogy tetszett neki, amit tapasztalt, sőt mivel én is rendszeresen borotválom az "öv alatti területet" csak egy kis sávot meghagyva, ez már igazán elnyerte a tetszését. Egyszerre megjegyezte, mennyire tetszik neki. Ezek után már én sem zavartattam magam. Bevallottam, hogy egy kicsit meglepett, amikor csak így ruhátlanul fogadott. Megnyugtatott, hogy ezt ő egyből észre vette, csak nem akarta még jobban fokozni a zavaromat. Ezen egy jót nevettünk, és miután megmártóztam a medencében gyorsan elfoglaltam a számomra kijelölt helyet. Napoztunk, beszélgettünk, majd amikor már nagyon égetett a nap újra és újra megmártóztunk a hűs vízben. Ahogy minden egyes alak-alommal kiléptünk a medencéből az Ancsa vízcseppektől csillogó puncija szinte őrjítő vágyat ébresztett bennem, hogy megérinthessem azt.
Amint hanyatt feküdt a vízcseppek vidáman cikáztak le a duzzadó ajkakon, és én egyszerűen nem tudtam szabadulni a látványtól. Mellétérdeltem és élvezettel néztem, ahogy elfogynak a vízcseppek. Ancsa is közben a könyökeire támaszkodott és érdeklődve nézett engem. Összenéztünk, majd a punijára nézett és egy apró fejbólintással jelezte számomra, hogy "szabad az út". Ekkor lassan odahajoltam az öléhez és egy apró csókot helyeztem el rajta. Majd fokozatosan szembehelyezkedtem vele miközben ő egyre jobban szélesebbre tárta a formás combjait. Behasaltam a lábai közé és az ajkaimmal azonnal a duzzadó ajkakra tapadtam. A nyelvemmel egyszerre felfedezőútra indultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.92 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 03. 11. kedd 06:47
Tetszett.
#4 Rinaldo 2012. 08. 22. szerda 13:51
Nagyon jó kis történet
#3 v-ir-a 2012. 02. 22. szerda 21:16
nagyon jó....
#2 tiborg 2011. 02. 13. vasárnap 04:38
Kitunoen megirt,jo menetu tortenet.
#1 Törté-Net 2007. 03. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?