A+ A-

Egyedül ünnepelt nőnap

Átlagos, unalmas nap volt... monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával... és akadt olyan is, akit egyáltalan nem hozott lázba március 8 - a.
Evelin is várta az estét, várt egész nap... ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenetet a barátjától... de talán majd az esti hívásnál, akkor biztos mondja... Evelin körül már mindenki készülődött. Szobatársai mentek a kolibuliba, hívták őt is ünnepeljék meg a nőnapot, higgye el, jó lesz, de Evelin nem akart menni. Fejében már egy egész másfajta ünneplés képei kezdtek kibontakozni, talán az is lesz olyan jó... Alig várta már, hogy elmenjen mindenki, és magára zárhassa a szoba ajtaját, hogy a gyengéd félhomályban kényeztethesse magát... hogy kiélhesse a fantáziáit. Mindennél jobban vágyott már a kielégülésre, néha érezte, hogy puncija össze - össze szorul. Nem volt már messze a holnap, amikor is találkozik kedvesével, és szeretkezhetnek...
De Evelin most másra vágyott... meg akarta ajándékozni önmagát a gyönyörrel... De egyelőre még nem volt egyedül, a lányok még mindig készülődtek, festették magukat. Evelin feküdt az ágyon és sóvárogva várta a rá váró kéjt, néha lopva végigsimított a mellén... a saját érintésétől megborzongott, úgy érezte, hogy egy perc alatt al tudna élvezni, ha belenyúlna a bugyijába. De nem tehette és nem is akarta. Nem egy közönséges masztira vágyott. Ki akarta elégíteni magát, a vágyait. Számára ez egy szertartás volt... ahol minden titkos vágya előkerülhetett, hiszen önmaga előtt nem kell szégyelnie magát.
Lassan elmentek a szobatársai. Evelin még várt egy kicsit, félt, hogy lebukik, félt a megaláztatástól, a szégyentől... de fel is izgatta a várakozás, a tiltott dologra való vágya egyre erősebbé vált. Kínozni akarta magát, fel akart izgulni, olyannyira, hogy patakokban folyjon a nedve, hogy szinte megmerevedjen a teste a vágytól... hogy lüktessenek a szeméremajkai, hogy a hüvelye szinte sikoltozzon az ürességtől, a betöltetlenségtől... a csiklója lüktetését akarta érezni. Mindazt akarta, amit férfitől eddig sohasem kapott meg... a kínt, az elnyújtott vágyat a beteljesülésre. Mindig arra vágyott, hogy a barátja addig kényeztesse, míg szinte beleőrül, és csak akkor juttassa el a csúcsra, mikor már sikongat, könyörög a gyönyörért.
Ezt a kéjt akarta érezni ma is. Bár eléggé fel volt már izgulva, odaült a géphez, és a neten kezdett el keresgélni... képeket keresett lányokról, ahogy simogatják, kényeztetik, nyalják, csókolják egymás testét... mindig ez volt a szertartása első része... nem érezte magát leszbikusnak. Mégcsak biszexuálisnak sem. Egyszerűen beleképzelte magát a nők érzéseibe, ahogy az arcukat nézte, szinte érezte a testén végigsimuló kezeket... miközben a képeket nézte, szép lassan megszabadult a ruháitól: először csak pulóveren keresztül simogatta a mellbimbóit, de amikor ez már nem volt elég, szinte letépte magáról a feleslegessé vált darabot. Ekkor a meztelen melleit egész tenyerével dörzsölte, simogatta...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 12. szerda 07:28
Közepes.
#3 papi 2014. 05. 23. péntek 04:56
elmegy
#2 A57L 2014. 04. 4. péntek 09:59
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2006. 04. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?