A+ A-

Sose lehet tudni...

...hogy a másik fél milyen. Nem tudhatod milyen az életben, a kapcsolatban, az ágyban. Hogy érdekesebb legyen a helyzet, vegyük Önmagunkat kívülről figyelve.
Azok a csodálatos iskolai évek. Az ember nap mint nap arra eszmél, hogy állandó pörgés közepette kapcsolatok jönnek és mennek tönkre rekordgyorsaság alatt és már nem is lehet szemmel követni, hogy egy közel 300 főt számláló iskolai közösségben ki nem volt már valakinek a párja. 1997 - et írunk, a célszemély akkor volt éppen 16 éves. 12 éves korában ismerkedett meg először a szexualitás fogalmával, amikor is mint gyakorlatlan kezdő megérezte a szerelem, a szex, és a kéj ízét... igaz csak papír képében. Sose feledte, hogy a papír szaga mennyire kiábrándító tud lenni. Skorpió csillagjegy alatt születve folyamatosan nőtt benne a tűz, de nem volt kinn levezethetné, hisz 10 éves kora óta beszédzavarral küszködött, ha nagyon feszültté vált.
De 16 évesen megtört a jég. Az Internet csodás dolog: embereket hoz össze, de ugyanakkor kapcsolatokat is tönkretesz, vagy tehet. Emberünk a mIRC - en bukkant élete Első Kedvesére, kinek neve Annamária. Ha a nevet hallja eszébe jut minden.
3 hónapon át udvarolgatott, megannyi telefon, e - mail, postai levél, fényképcsere, miegymás, s jött a nagy találkozás. A valóság lenyűgöző volt. Emberünk ott állt az állomáson kezében egy vörös rózsa és várta Kedvesét, akiről nem tudta, hogy szüzességének elrablójává válik.
Gyönyörű 17 éves lány szállt le a vonatról. Csodálatos nőies idomai és alakja lemerevítette emberünket, de falloszát már duzzasztani kezdte az elemi erő. Sablon: köszönés, puszi, virág, szia, de hopp! Mi ez? Forró csókban alkotott szobrot férfi és nő, egyedi kép, amiben a két oldal mutatta meg önmagát és nem két gyerek. Hazafele indultak.
A nap zöme azzal telt számukra, hogy bemutatta a fiú lakóhelye szépségeit. Mindent körbejártak közben kutakodó kezük feltérképezte a másik minden egyes porcikáját. Az este pedig vészesen közeledett.
Este mindenki a saját helyén lefeküdt miközben tovább beszélgettek. De most? A fiú felállt és átlépett a lány ágyához, mellébújt, ezáltal szinte alágyújtva az amúgy is lőporos levegőnek. Csókjaiktól eggyé vált pár keze lassan elkezdte megszabadítani a másikat ruhájától. A fiú gyakorlatlan keze céltudatosan követte el a szövetek ellen viselőjük elrablását, miközben a lány határozottan tette ugyanezt a fiúval. Egymás mellett feküdtek meztelenül, forró testük érintve egymásét csókjuktól egybeforrva, lobogva. A fiú feje önálló életre kelt, teste megmozdult és száját nyitva elindult lefele. Nyak, váll, mell, bimbó. Lassan szájába véve a női hegycsúcsot finoman szájába véve táncoltatta rajta vastag nyelvét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 12. 16. vasárnap 04:19
Ebben igazad van.
#5 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 20:23
Rövid és gyenge.Ebből többet ki lehetett volna hozni.
#4 listike 2014. 02. 13. csütörtök 19:30
Van folytatás?
#3 genius33 2013. 04. 16. kedd 17:13
Jó lett.
#2 Gyula 2006. 04. 21. péntek 22:14
Szépen megírt, de kár hogy kissé élkapkodott és rövid.
#1 Törté-Net 2006. 04. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?