A+ A-

Motorozás

Aranyló őszi csillogásban gurultunk az úton. Valahol fent jártunk már a Mátrában a szerpentinen. Élveztem a száguldás minden percét. Éreztem, ahogy a lóerők röpítenek tova az úton, alattunk dübörgött a járgány. Hozzád simultam hátulról. Olyan jó volt átkarolni, az ölemmel neked feszülni, mellemmel érezni az izmok játékát a hátadon, ahogy tartod a mocit. Szorosabbra fontam a karom a derekadon és odahajtottam a hátadhoz a fejem. A combjaim szorosan hozzád simultak amennyire csak lehetett. Nem láttam előre de tudtam hogy élvezed a helyzetet. Bár két réteg bőrruha választott el minket mindketten éreztük a vágyat, a forró bizsergést odabent. Megértetted a jelzést és oldalt kanyarodtál, be a fák közé egy kis gallyakkal szegezett ösvényre. Leállítottad a mocit. Az erdő zaja vett körül minket és a fák között beszökött néhol a napfény. Kellemes hely volt. Levettem a bukót és hátraráztam hosszú szőke hajam.
Imádtad mindig nézni, ahogy kibomlik, és a tarkómon lecsúszik a hajzuhatagom. Őrült vágyat éreztem, hogy odahajolj már végre hozzám és csókolj a nyakamba. De nem tetted, csak néztél, néztél a simogató barna szemeiddel. Aztán az egyik kezeddel megfogtad a nyakam és elkezdted félresöpörni a hajamat. Óvatosan hozzám simítottad az arcodat és szótlanul megöleltük egymást. Éreztük mindketten a feltörő perzselő vágyat, de olyan jó volt így összefonódni egy kicsit. Aztán megcsókoltál. Hosszan, lágyan, finoman. Kezed a hajamba túrt, a másik kezeddel pedig belemarkoltál a popsimba. Minden porcikánk remegett a vágytól, de még mohó nyelvünk egymást ízlelte. Nem akartunk sietni, nem volt minek és nem volt hová. Simogattam a hátad, és lassan húztam le a zipzárt a bőrdzsekiden. Aztán kutató kezeim egyre beljebb haladtak és óvatosan becsusszantak a pólód alá. Simogattalak és már minden türelmetlen vágyam arra irányult, hogy forró testünk eggyé olvadjon. De tudtam, hogy ki fogjuk élvezni ennek az együttlétnek az összes gyönyörét. Nem teketóriáztál te sem sokat. Miközben óvatosan harapdáltad a fülemet és én kéjesen nyögdécseltem, már le is hámoztad rólam a motoros rucit.
Újabb csókviharba forrtunk össze. Szeretlek drágám - suttogtad, és én olvadoztam a karjaidban. Óvatosan lehúztad a nacit. Ahogy haladtál lefelé apró csókokkal halmoztad el a combjaim belső felét. Megremegtem. Aztán felültem a motorra. Láttam a mohó vágyat a szemedben, és minden pillanatát kiélveztem, ahogy tárulkoztam fel neked. Testem végignyúlt a nyergen és a benzintankon. Egyik lábamat magasra húzva látni engedtem, hogy a tanga hogyan tűnik el a popsim vágatába. Odanyúltál és félrehúztad. Másik lábamat átkarolva fúrtad a fejed a lábam közé és először óvatos nyalintásokkal kényeztetted a csiklómat, aztán a nyelved hegye körbejárta a hüvelyem bejáratát. Szaporán vettem a levegőt és kéjeset sóhajtottam. Testem ívben megfeszült, amikor a nyelved beljebb tolakodott. Élveztem minden egyes lökését. Aztán váltottál.
Először óvatosan aztán egyre vadabbul szívtad be a csiklómat.
Minden egyes alkalommal felszisszentem. Felém hajoltál és miközben vadul csókoltál és toltad befelé a puncinedves nyelvedet a számba, elkezdted masszírozni körbe - körbe a hatalmas melleimet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 02. 18. csütörtök 07:13
Kissé rövid,de nem rossz.
#3 papi 2014. 02. 20. csütörtök 17:59
Egész jó
#2 v-ir-a 2010. 11. 8. hétfő 22:47
rövid, de élvezetes story..nagyon jól megírva, szinte láttam őket,ahogy olvastam..gratula hozzá
#1 Törté-Net 2006. 04. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?