A+ A-

Gondolat mámora

Sok forró nyári éjszakát sétáltam már át magányosan. Egyedül az utcák sötétjében villanyoszlopok halovány fényében töprengeni történteken. Megnyugtató, békés, halk. Tücskök ciripelését csak néha töri meg egy - egy elhaladó autó pufogása. Nem hallani Kovácsék kutyájának őrjöngő ugatását, sem a Tóthkomlófalusy házból a kiabálást a távirányító miatt, sem a játszadozó gyermekek nevetését, szerelmes párok kéjes suttogását sem. Minden alszik. Ilyenkor érzem, úgy mintha az idő is félálomban lenne. Egy óra alatt jutok el a játszótérre, ami amúgy 10 percre lenne tőlünk. Szinte minden este kimegyek hintázni. Nem a hinta nyújtotta örömök miatt, egyszerűen gondolkodni járok el. Három testvérem miatt nehéz otthon tiszta fejjel bármit is átgondolni, amit mostanában kellene pedig.
Két hónappal ezelőtt is megszokott sétámon voltam. Kissé szaporázott léptekkel haladtam, mert ideges voltam legjobb barátnőmre, Barbira. Számára a fiúk csak szex partnerek, és semmi mást nem lehet tőlük elvárni. Minden héten mással bújik ágyba. Szerinte egy jó szex (baszás, ahogy ő nevezné) mindig kitisztítja a fejét, főleg ha elég kemény a társ hozzá. Elég kegyetlen szokásai lehetnek az ágyban, mit ne mondjak. Én inkább álmodozó típus vagyok. Egy erotikus éjszakát némi romantikával többre értékelek mint egy jó partit. Emiatt cikiz mindig és nem hagy békén ezzel. Ezzel még nincs is gond, de aznap túlment a határon : elhívta egy haverját, hogy kezdjen ki velem és mutassa meg nekem milyen is valójában egy jó sex (számukra).
Ezen feldühödve elviharzottam tőle és azonnal a játszótér felé mentem, de mire odaértem már ültek a hintában. Nem tudtam elképzelni ki képes a játszótéren bóklászni hajnali 3 - kor, aztán eszembe jutott hogy én is itt vagyok, annyira mégsem lehet akkor őrült a betolakodó. Közelebb érve észrevettem hogy egy egész jóképű fiú foglalta el a helyem. Beleültem a mellette lévő hintába, és beszélgetni kezdtem vele. Sötét, kissé hosszú haja és fekete öltözéke vadnak tűnt először de beszélgetés közben rájöttem, hogy valójában egy kedves és kicsit szerény embert takart.
Az éjszakai beszélgetést többször is megismételtük, majd nappal is találkozgatni kezdtünk. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz Tamással de mindvégig csak barátok voltunk, egészen tegnapig. Délután felhívott, nem mennék - e le hozzájuk. Természetesen igent mondtam. Valamiért nem volt az egy megszokott áthívás, mint azelőtt. Zavarban voltam és izgultam, mintha randira készültem volna. Már korábban is rájöhettem volna, Tamás több nekem, mint egy egyszerű barát.
A nappalok még mindig perzselők voltak annak ellenére, hogy nyár vége volt már. Egy miniszoknyát és egy inget vettem ezért magamra, de még így is melegem volt.
Tamáséknál nem volt otthon senki. Nem csináltunk semmi különöset végül is, csak beszélgettünk a nappaliban. A házban is elég meleg volt de a jégkockákkal teli üdítők és a fagylalt sokat segített a hőség elviselésében. Kissé feszengve ültem Tamás mellett miközben szavaira próbáltam figyelni, de valahogy kissé elkalandozott a figyelmem. Barátomnak is melege lehetett, mert rövidnadrágban és ujjatlanban volt, ami nem volt megszokott tőle. Így jobban lehetett látni karizmain megcsillanó izzadságcseppeket, a tökéletesre kigyúrt vállizmokat. Eljátszadoztam a gondolattal, milyen lehetne a karjaiban feküdni, bár arra a következtetésre jutottam hogy inkább végigcsusszannék a hasán az izzadság miatt és a padlón végezném, hacsak a pólóját nem... Gyerünk kislány, szedd össze magad! Nem tudom mi ütött belém, de a tudtára akartam hozni mit érzek iránta ezzel barátságunkat kockáztatva. Reméltem nem Barbi hatása.
Hihetetlen volt a hőség, patakzott rólunk a víz. Nem is csoda, hisz szülei mániákusan rajongtak a fél falat elfoglaló gigantikus ablakokért, ami miatt akár üvegházként is funkcionálhatott volna a lakozat. Már kissé szédülten nyúltam poharam felé jégkockákért hogy lehűsítsem magam, de arcomhoz érve sercegve elolvadtak (a pohárban hogy bírták ki??)
Főhősünknek azonnal eszébe jutott hol van a ház leghűvösebb része. Kissé elpirultan bevallotta, hogy szobájában általában pár fokkal hűvösebb van, és a redőny is jól működik viszonylag kicsi ablakán. Kapva a hallottakon invitálás nélkül berontottam az árnyékos helyiségbe és kényelembe helyeztem magam az ágyon. A paplan is kellemesen hűvös volt. Önelégült arcomat a plafon felé fordítottam, és behunytam a szemem. Mikor meghallottam hogy Tamás is végre utolért, résnyire kinyitott szemeimet. A fiú homályos alakját láttam fölöttem egy jégkockával teli tállal a kezében, amit letett az asztalra.
Miután letelepedett mellém az ágy sarkára, nem közelebb, arca még vörösebb lett; állítása szerint azért, mert nem rakott rendet a szobájában. A tökéletesen pormentes övezetben elég silány füllentésnek hangzott ez, de nem firtattam a témát. Legalább is hangosan nem. Eszembe jutott miért is voltam zavarban a telefonbeszélgetés után, és mit akartam bevallani Tamásnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 03. 25. kedd 08:37
Szép
#4 genius33 2013. 02. 20. szerda 07:31
Igazi szép nyes
#3 v-ir-a 2012. 03. 29. csütörtök 23:05
igazán romantikus....
#2 Andreas 2006. 04. 6. csütörtök 22:59
Szép.
#1 Törté-Net 2006. 04. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?