A+ A-

Gyémánt csillogás 1. rész

Avagy szex, napfény, víz, és csillogás a szeretkezés tüzében...
Meztelen voltam. Testemet forrón simogatta a lenyugvó nap fénye. Fenekemig leomló arany hajamba mégszőkébb csíkokat csókolt a nap. Felemeltem a karjaimat, és kinyújtóztam. Melleim megfeszültek, a két halom között elegánsan szikrázott egy gyémánt nyakék. Még a szüleimtől kaptam szülinapomra. Október volt, de mintha augusztus lett volna.
Lábfejemet belemártottam a medence kellemes vizébe. Kicsit megborzongtam, mire az egész testem libabőrös lett. Mellbimbóim megkeményedtek..
- Itt vagyok - suttogta vággyal teli hangon valaki a fülembe. Forró kezei előre nyúltak, és megmarkolták a melleimet. Levente volt az, az én egyetlen szexi-tanárbácsim.
Már ő is meztelen volt. Éreztem, ahogy feszülő fallosza a hátamnak nyomódik a bicepszeivel, tricepszeivel, és egyáltalán... Mindenféle cepszével.
Elmosolyodtam, és megfordultam. Kislányosan rákacsintottam.
- Bűntetésben vagy - mondtam neki, és leültem. Belelógattam a lábaimat a vízbe. A jobb lábamat rátettem a balra...
- De hát... Miért ? - kérdezte kissé kétségbe esve. Jót nevettem rajta. Hangom, mint ezernyi apró gyöngy, ahogy leesik a márvány padlóra, hallatszott.
- Meg sem csókoltál még ma... Úgy gondolod, hogy csak úgy nekem eshetsz? - mondtam színlelt sértődöttséggel. A melleim előtt keresztbe fontam a karom, és elfordítottam a fejem.
Halk nevetést hallottam, és egy csobbanást. Majd mielőtt észhez térhettem volna, Levente szétfeszítette a combjaimat, és belecsókolt a kelyhembe. Kezem hátra esett, hogy megtámaszthassam magam. Halkan felsóhajtottam.
- Hova kívánod a csókot, hercegnőm? - kérdezte rekedten. - Ide... - megcsókolta a csiklóm hegyét, amire felgyúlt bennem az ősi tűz. - Ide... - most belemélyesztette finom ajkait a hüvelyem piciny nyílásába. - Vagy esetleg... Ide? - megcsókolta az ánuszom bejáratát. Nyelve lassan, édes kínt okozva végigszaladt a vágatomon. Megtalálta a csiklómat, és az érzékeny kis gombocskát csókolni kezdte... Majd amikor már olyan tünrelmetlenül feszült, megszívta... És csak szívta... Szívta...
A következő pillanatban elélveztem... De éppen hogy csak kezdtem volna lehiggadni, a fickándozó nyelve lepte meg a hüvelyemet. Keményen beledöfött, de épp olyan gyengéden, mint ahogy az előbb. Megsimogattam reszkető kezemmel szőke haját...
És megint elértem a felhőtlen extázis csúcsát.
- Cicusom... - remegett a hagja. - Fordulj meg, kiscicusom! - utasított finoman, majd belehúzott a vízbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 31. kedd 06:05
Túl rövid!
#4 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:32
Nem rossz.
#3 v-ir-a 2012. 06. 23. szombat 23:23
egész jó
#2 Andreas 2006. 03. 28. kedd 08:55
Nem rossz... Tényleg magadon hagyod az ékszereidet napozáskor?
#1 Törté-Net 2006. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?