A+ A-

Kirándulás

A szeme és a mosolya fogott meg a leginkább. Messziről látszott rajta, hogy jó a humora. Ahogy mosolygott és rám kacsintott, mindig libabőrös lettem az izgalomtól. Hosszú évek óta focizott, ezért épp megfelelően volt izmos: ha levette a pólóját, előtűnt feszes hasa, széles mellkasa és erőteljes válla.
Nyáron Hollandiában jártam. Egy északi város volt a főhadiszállásom, ahol igyekeztem minél több embert megismerni. Az emberek általában jóképűnek tartanak, ezért itt sem okozott gondot, hogy megfelelő barátokra leljek. Mind közül azonban Arnold hagyta bennem a legmélyebb nyomot. Azt hiszem, beleszerettem azalatt a másfél hét alatt, amíg együtt voltunk.
A szeme és a mosolya fogott meg a leginkább. Messziről látszott rajta, hogy jó a humora. Ahogy mosolygott és rám kacsintott, mindig libabőrös lettem az izgalomtól. Hosszú évek óta focizott, ezért épp megfelelően volt izmos: ha levette a pólóját, előtűnt feszes hasa, széles mellkasa és erőteljes válla.
Egy vasárnap úgy döntöttünk, hogy bejárjuk egy kicsit a környéket. Nem volt túl meleg, épp kellemes a túrázáshoz. Nem vittünk magunkkal sok cuccot, csak néhány szendvicset, ásványvizet meg egy hatalmas pokrócot. Mikor elindultunk, mindketten csillogó szemmel néztünk a másikra. Jól éreztük magunkat rövidnadrágunkban és apró, feszülős trikónkban.
Az úti cél egy közeli falu mögötti domb volt. Egyre növekvő jókedvvel baktattunk felfelé, amikor Arnold megszólalt:
- Most, hogy erre járunk, megmutatom a kedvenc búvóhelyemet, ahova rajtam kívül senki sem szokott járni. Meglátod, nagyon fog tetszeni.
Nemsokára egy meredek fal elé értünk. Arnold nem szólt semmit, csak rám kacsintott, és elindult felfelé. Én persze utána másztam, mert már nagyon vártam, hogy letelepedjünk. Fönt egy gyönyörű tisztás volt, teljesen elzárva a külvilágtól. Körben embermagas bokrok nőttek, kellemes árnyékot adva. Ideális hely volt, hogy elbújjunk a világ elől.
Leraktuk a hátizsákot, aztán leterítettük a pokrócot. Lerúgtam a cipőmet, és hanyattfeküdve elnyújtóztam. Arnold is ledobta szandálját, aztán mellém ült. Először csak nézegette a testemet, majd a fejem kezdte simogatni. A fülemmel játszott érzékien, majd lejjebb haladt, és a számhoz ért. Megcsókoltam az ujját, és a nyelvemmel felfedeztem. Közben kezemmel a már rendesen ágaskodó dákóját kerestem. Simogattam a combját, és néha, egy-egy pillanatra megmarkoltam duzzadó farkát.
Felültem, és szembefordultam vele. Lassan, élvezettel lehúztam róla vadító trikóját, és a nyakát kezdtem csókolgatni. Arnold kéjesen nyögött, ahogy egyre jobban felizgult. Levette rólam is a trikót, aztán eldőltünk. Lábainkkal átkaroltuk egymást, kezünk a másik testén játszott, megszabadítva azt az utolsó ruhadaraboktól is, és végre teljesen felszabadultan csókolózhattunk. Hosszan játszadoztunk egymás nyelvével, ajkaival, míg már majdnem elmentem a gyönyörtől.
Arnold is így érezhetett, mert hanyatt fektetett, és szájával, nyelvével felfedezte testem minden apró zugát. Sokáig, élvezettel szívta a mellbimbóimat, szenvedélyesen foglalkozott köldökömmel, mielőtt az ágyékomhoz ért volna. A farkam már úgy állt, mint egy árboc.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 08. 29. hétfő 09:29
Nem nagy durranás.
#4 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:02
Nem tetszik.
#3 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:54
Egész jó.
#2 v-ir-a 2011. 12. 21. szerda 16:26
szeretem a homo történeteket olvasni smile és ez tetszett
#1 Törté-Net 2006. 01. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?