A+ A-

A férfi

Ezt a történetet a szerelmem küldte e-mailben, amikor 1400 km távolságra volt tőlem. Figyelt arra, hogy a szexuális életünk ettől ne "lankuljon":
Az asztalnál ülünk jóllakottan. Borral kínálsz, én elfogadom. De ahogy töltöd az italt, a pohár felborul és minden az ölembe folyik. (Nem szándékosan! Véletlenül.) Sűrű elnézéskérések közepette egy kéztörlővel próbálod felitatni a nadrágomról a bort.
Amint szorgosan törölgeted a combom és környékét, azt veszed észre, hogy egyre "keményebb" lesz a nadrágom. (Én még mindig ülök, s te előttem guggolsz) Rám pillantasz, mosoly az arcodon, én kicsit elszégyellem magam. A törlőt ledobod a földre, s a kezeddel kezdesz el simogatni. Először csak a combom, majd szépen lassan feljebb csúszik a kezed... Óvatosan simogatsz, de egyszer-kétszer azért meg is markolsz. Még feljebb csúszik a kezed, kicsatolod az övem, kigombolod a nadrágom, s kiszabadítod a férfiasságom. Folytatod a simogatást, még nem csinálsz mást, néha megmarkolod, fel-le jár a kezed lassan, nagyon lassan. Letérdelsz, közelebb hajolsz. A nyelvedet használod. Végignyalod, a tövétől a hegyéig, majd ugyanezt még párszor. Csókolgatod. S egy hirtelen mozdulattal már a szádba is vetted. A kezeddel csak fogod, pusztán a száddal kényeztetsz. Egyszer-kétszer a kezeddel is besegítesz, de érzed, ha így folytatnád hamar "végem lenne". De Te nem ezt akarod, lassú halált tervezel. A kezed elveszed, s szépen lassan csúszik a szádba a kőkemény "valóság". Beljebb, egyre beljebb. Tövig a szádban van. Érzem innen már nincs visszaút. A kezed visszahelyezed, s most már együtt mozog a kéz és a száj...
Egyre gyorsabban fel-le, fel-le. Én csak a levegő után kapkodok, érzem már nem tudom visszatartani. 3, 2, 1, ...
Végem van, lassul a tempó, majd szépen lassan abbahagyod.
Egymásra pillantunk. Már mindketten tudjuk: ez pusztán csak a kezdet volt!
Megfogom a kezed, oda húzlak magamhoz, csókolózunk. Érzékien, finoman. Majd egyre vadabbul és vadabbul. (Tudod, olyan hajhúzósan) Az ölembe veszlek és beviszlek a nappaliba. A hátadra fektetlek. Csókolózunk, de közben lassan megfosztalak minden ruhadarabodtól. Lekerül az ing, a melltartó, a nadrág, a bugyi, zoknik. Meztelenül fekszel, rám bízod magad. Azt tehetek veled, amit csak akarok!
A nyakadat puszilgatom, a füleidet nyalogatom, majd a nyelvemmel elindulok lefelé...
A kezemmel a jobb melled simogatom, míg a nyelvem a balt kényezteti.
Köröket írok le, érzem ahogy keményedsz, hegyesedsz. Majd ugyanezt megteszem a másikkal is!
Haladok tovább, belenyalok a köldöködbe...
Lejjebb, lejjebb!
Elértem a dombodhoz. A bőröd sima, puha, olyan imádni való! Pár centivel lejjebb, viszont már nagyon várnak valakit (vagy valamit). Kérlelhetetlenül, nedvesen, nagyon nedvesen. Ennek nem lehet ellenállni! Lassan széttárod a lábaid, a térdeidet még fel is húzod, hogy
jobban hozzád férhessek.
Adok pár puszit a combodra, de Te már ezt kihagytad volna, alig várod, hogy megérintselek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 22. hétfő 08:10
Nagyon gyenge.
#3 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:36
Gyenge írás.
#2 papi 2013. 12. 24. kedd 09:22
Nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 12. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?