A+ A-

Az angol és én

A nevem Eszter, most leszek 11.-es. A kedvenc tantárgyam az angol, 5 éve, mióta Tünde tanítja. Hatodik osztályos voltam, mikor először megláttam. Akkor még hosszú fekete haja volt, zöld szeme és nagyon barátságos mosolya. Meg persze egy nagyon nagy orr, ami annyira szeretnivalóvá tette. 25 éves, frissen diplomázott, még bizonytalan nő volt. Imádtam. Rögtön ő lett a kedvenc tanárom, és mivel látott bennem tehetséget, ő is kedvelt engem. Igazából három évig nem volt semmi különleges a kapcsolatunkban. Találkoztunk órán, néha a folyosón, de nem tudtam, milyen ember ő, csak egy olyan kép alakult ki bennem, amit a képzeletem alkotott róla.
Aztán 9. osztály elején megnyertem egy versenyt, és igazán felfigyelt rám. Megkérdezte, hogy nem akarok-e beszélgetni vele, mert kíváncsi rá, hogy mi iránt érdeklődöm, hogy hová szeretnék majd menni, és hasonló tanulással kapcsolatos dolgok. Természetesen elfogadtam a meghívását, mert ekkora már valami elég különös kezdett mozgolódni bennem a jelenlétében, és akkor is, ha nem volt ott. Órák hosszat álmodoztam róla otthon. Akkoriban minden álmom főszereplője ő volt.
Megbeszéltük, hogy elmegyünk, megiszunk egy kávét valamelyik közeli helyen. Csodálatos volt minden, nagyon jól elbeszélgettünk, megtudtam, hogy nincs barátja, ugyanazokat a pasi-típusokat kedveli, mint én, szinte mindenben megegyeztünk, ugyan nem külső jegyekben. Ő kb. 175 cm, én 180, nekem szőke a hajam, neki akkorra már vörös lett. Tehát nagyon élveztük a beszélgetést, és nagyon örültem, hogy végre kiérdemeltem a figyelmét. Ezután, ha találkoztunk a folyosón mindig mosolygott rám, és úgy éreztem, van egy közös titkunk. Egyik óra után megvártam és megkérdeztem tőle, nem beszélgethetnénk-e többet, mert én nagyon jól éreztem vele magam a múltkor is. Azt mondta, hogy neki minden péntek délutánja szabad, olyankor elmehetnék hozzá, DVD-zhetünk is, vagy, amihez kedvünk van. Megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja-e, hogy mégis fiatalabb vagyok nála 13 évvel. Azt mondta, hogy tudja, hogy érett vagyok, és más a gondolkodásom, mint a korombeli lányoknak.
Ekkor történt meg, hogy adott egy puszit. Csak az arcomra, mégis beleremegett a lábam, és majd' belehaltam az érintése okozta boldogságba.
Rengeteg péntekünk telt el beszélgetésekkel, és vagy 25 filmet nézünk meg együtt, és lassan már a legjobb barátok lettünk, de még mindig tartani kellett a tanár-diák viszonyt az iskolában, és magáznom is kellett.
Aztán vége lett az iskolának, és nagyon sajnáltam, hogy nyáron nem tartjuk tovább a pénteki beszélgetéseket.
Végül egy júliusi napon, mikor éppen ráértem, elszaladtam hozzá, gondoltam megnézem, hogy van. Nagyon örült nekem, bementünk a mahagóni színűre festett szobájába, és ledőltünk a kanapéra. Őt is kikészítette a nagy hőség, nekem pedig a hosszú sétától lett rettenet melegem. Megkérdezte, hogy zavar-e, ha leveszi a pólóját és átöltözik fürdőruhába, mert nem bírja tovább. Mondtam neki, hogy nem zavar. De még mennyire nem zavart! Gyönyörű volt! Nem volt egy vékony alkat, de egyáltalán nem volt kövér. Óriási mellei egyszerűen megbabonáztak, és azt sem tudtam, mit kezdjek magammal, mivel nem találta a fürdőruháját és már van 10 perce teljesen meztelen felsőtesttel járkált előttem. Látta a zavarom, de azt hitte, csak azért, mert melegem van, így megkérdezte, nem akarom-e levenni én is a felsőm. Mondtam neki, hogy szívesen levenném, de akkor mostmár hagyja a fürdőruhát, mert kiszolgáltatottnak érezném magam, ha egyedül lennék félmeztelen. Mondta, hogy oké, és leült velem szemben az ágyba. Benne nem volt semmilyen zavar, teljesen jól érezte magát, én pedig nagyon szégyelltem magam, hogy csak a mellét tudom bámulni.
Aztán valahogyan, mintha magától mozgott volna a lábam közelebb csúsztam hozzá, megsimítottam az arcát szintén engedetlen kezemmel, és megcsókoltam. Először ellökött, nem értette, mi történik. Aztán fel akartam venni a pólóm és elrohanni nagyon messzire, de felállt velem együtt, kivette a kezemből a pólót, és MEGCSÓKOLT. Éreztem a száját, a nyelvét, ahogy az enyémhez ér... magamhoz öleltem, a mellünk összeért. Aztán elkezdtem a nyakát csókolni, alig bírtam betelni a bőrével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 13:47
HOlvan a folytatás?
#8 listike 2014. 12. 5. péntek 09:18
Nem rossz.
#7 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:15
így nekem csak 8p lett, de remélem, hogy folytatod...
#6 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:13
nekem, ami egy kissé nem tetszett az a hossza, lehetett volna ennek a 4-szerese is, számomra így lett volna tökéletes
#5 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:12
nekem e történet nagyon is tetszett, jó volt a menete és jó a helyesírás is
#4 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:11
izgat, ha a nők egymással játszadoznak és izgatják egymást
#3 deajk2008 2014. 11. 28. péntek 11:11
szeretem a nők közti szexuális feszültséggel teli történeteket
#2 tiborg 2007. 08. 2. csütörtök 06:45
Kezdetleges,de biztato.
Jo a fantaziad,csak a gyakorlat
hianyzik.Praktikal elmeny kell
torteneteid hitelesitesehez.
#1 Törté-Net 2007. 08. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?