A+ A-

Naper - Nő

Természetesen mint minden férfi, én is hamar rádöbbentem arra, hogy az a valami ami a lábam közt lóg, nem csak pisilésre jó. Durván 12 lehettem, amikor az esti maszturbálás már rendszeressé vált az életemben. Persze eleinte a meleg levegőn kívül nem sikerült mást kilőni, de később már volt, hogy foltot hagytam a pizsin. Világéletemben balatoni gyereknek tartottam magam, még ha egy időre el is költöztünk a nagyváros mellé. Ekkor is minden időm megpróbáltam lenn tölteni a rokonoknál. Van egy nagybratyóm, aki egy igazi "farok" a szó jó értelmében.(Már ha van ilyen :)Valahol félúton jártam a 14 és 15. születésnapom között nyáron, amikor is a nagybátyámnál töltöttem pár hetet. Mivel elég fiatalos a megjelenése és a viselkedése is, így a haveri társasága is 23-28 éves srácokból tevődött össze, holott kicsivel harminc felett járt.
Na ezt a korosztályt viszont nem kell bemutatni, törzs balatoni mind, már április végére csoki barnák, egész télen a nyárra készülnek, és hegyezik a cerkát, az átutazó finom falatokra. Nem tudom, hogy csinálták, de szinte minden estére be tudtak újítani valami új muffot. Ők voltak az abszolút példaképeim. Vittek mindenhova. Hiába voltam fiatal elfogadtak, én voltam a "kis tökös". A szórakozóhelyekkel se volt baj, mert mindenhol volt valami ismerősük, így beengedtek, persze inni nem engedtek.(Eleget :) Az ilyen általuk átbulizott éjszakák után a másnaposságot lent a parton próbálták elviselni, ahol az egyik srácnak egy napernyő-napágy kölcsönzője volt, míg a másiknak egy büféje. Befeküdtek egy napernyő nyújtotta hűvösbe gyógy-sörikével a kezükbe, és mint Rozi néni a hentesnél, mustrálták a friss húst, és egymás közt alkudoztak, kinek mennyi idő kell, hogy hanyatt vágja. Persze azoknak a csajoknak a láttára mindig mozgolódás indult a gatyámba.
Ezt már csak tetőzte, amikor az előző éjszakáról kezdtek el sztorizni. Néha kicsit átment ki tud nagyobbat kamuzni versenybe, de ez engem nem érdekelt, csak az, hogy felrobbanok. Persze ők is látták, és mindig jóízűt nevettek, és elsütöttek egy-egy poént, amin valahogy nem tudtam nevetni. Nem is húzom tovább az idegeket, a tárgyra térek. Az utolsó hetemet kezdtem meg lent, amikor is érkezett egy fiatal Német csoport. (Minden héten kedden van turnusváltás) Mit ad isten, megláttam a lányok közt életem szerelmét. Legalábbis azt hittem minden lányra aki tetszett, és szerettem volna megkapni, hogy szerelmes vagyok belé: Ő is pont egy ilyen volt. 17 éves volt, hosszú szőke hajú, igéző zöld szemekkel, és 9.9-es testel áldotta meg az ég. Napról napra csak miatta mentem le a partra kora reggel, mikor még a többiek aludtak, hogy láthassam. Esténként ő volt a kép a plafonon, mikor a csuklómozdulataim paplan alatti koktél rázásra emlékeztettek. Oda menni hozzá persze nem mertem...
Vasárnap délelőtt volt, már épp azon elmélkedtem, hogy mi lesz velem, mert nemsokára ő is, és én is megyünk haza, mikor közeledni kezdett a kölcsönző felé. Hirtelen a szívem úgy kezdett el zakatolni mint amikor csavar kerül egy hengerfejbe. És csak jött egyre közelebb és közelebb, majd elhaladva előttem megállt a tulaj srácnál, és kért egy ágyat meg egy ernyőt. Persze az egész csapat megint hulla volt, ezért kit is ugráltathatnának, mint a kis tököst. Ráadásul igazán kipakolva se lett a bungallóból, tehát be kellett mennem a cuccért. Ő jött utánam. Az izgalomtól, és izgatottságtól remegő kezekkel pakolni kezdtem, mikor becsukódott mögöttünk az ajtó, és kattant a zár. Először fogalmam nem volt, mi folyik itt, aztán átvillant az agyamon, hogy most szívatni akarnak csak, és már megint egy rossz viccet sütnek el. A lány látta rajtam az izgatottságom, közelebb lépett, és próbált megnyugtatni.(4 évesen kezdtem németül tanulni, 6 és 7 éves korom között Bécsbe laktunk, tehát a nyelv nem volt komoly akadály) Itt már kezdtek gyanúsak lenni a dolgok, hisz ő miért nincs pánikba, de amikor kellemes lágy hangján megkérdezte, hogy igaz-e, hogy tetszik nekem, és hogy szerelmes lettem belé, már kezdtem megvilágosodni. Csak hebegni-habogni tudtam, hogy igen. Ekkor még közelebb lépett, finoman végigsimított az arcomon, majd azt súgta a fülembe, hogy ez nagyon jól esik neki, és most mutat nekem valamit.
Kész, megállt bennem az ütő. Finoman végignyalta a fülem, és egy apró, szinte érintés nélküli csókolt lehelt ajkamra, mely teljesen felperzselt. Én meg csak álltam előtte, mint egy darab fasz. (Minden téren. Keményen dudorodott a fecském :) Finom apró puszikkal indult el a mellkasomon lefelé, egészen a köldökömig, ahol megállt egy pillanatra. Bár sejtettem, hogy mi fog következni, mert láttam előtte éppen elég sexfilmet, meg fater elcsent magazinjait, de nem tudtam mitévő legyek. Megszólalni nem tudtam, csak a kezeim tettem a vállára. Ennyi telt tőlem. Éreztem, hogy tisztában van vele, hogy nekem ő az első, és finoman mosolygott is, de nem kinevetett, csak aranyosnak tartotta bénaságom. Mikor először érintette meg a szerszámom nadrágon keresztül, azt hittem azonnal elélvezek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 01. 5. vasárnap 13:46
Nagyon jó volt.
#2 papi 2013. 10. 20. vasárnap 10:02
Nagyon megható. Sokan köszönhetjük az NDK-s lányoknak első és sokadik élményünket.
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?