A+ A-

Éjszakám a Fekete Rómeómmal

Sötét volt... Nem láttam semmit, csak ültem az ágyban, és figyelem a hold keskeny fényét, ahogyan elnyújtózik a szobában. Már napok óta nem tudtam aludni, éreztem valaki van ott lent, és fel akar jönni. Olykor órákat is képes voltam az ablak előtt ácsorogni, és figyelni az utcánkat. Az utcánkra eső részt, ahol csak egy lámpa volt, és annak fényében egy férfi mosolygott vissza rám minden éjszakán. Nem beszéltünk mégis minden este ugyanabban az órában, ugyanabban a percben ott voltunk mind a ketten, és követtük egymást a tekintettünkkel. Egyik este iszonyúan fáradt voltam, és álmos, de "ígéret" szerint az ablak előtt álltam.
Hirtelen valaki megérintette a vállam. Azt hittem a családom népes tagjaiból ébredt fel valaki, és a következő percben felrója, hogy mit keresek az ablaknál éjnek éjjelén, és én meg belekezdtem volna monológomba, hogy a néma Feketerómeómat várom. De nem. Finoman hosszú ujjai végigsimították vállaimat, le a karomig, ahol megfogott. Lassan megfordított, de ekkor az utcán lévő lámpa kiment, ezért ismét óriási vakságba kerültem. Csak a szuszogását éreztem. A vállára csúsztattam a kezem, igyekeztem a szemébe nézni, bár csak az apró csillanásokból tudtam megállapítani, hogy merre is jár kedves idegenem tekintete. Mert kedves volt számomra, akárcsak az a dédelgetett álom, hogy egyszer a karjaiban legyek, ennek a nevenincs embernek. A keze eközben a derekamra tévedt, de nem kapott érte tőlem megrovást, sőt, jutalmaztam hogy vállára hajtottam a fejem. Az orromat megcirógatta a szakálla. Levendula illata volt mentával fűszerezve.
Az illatára máig emlékszem, felejthetetlen volt, főleg a nyakánál éreztem a legjobban ezt a csábító illatot. Az állával felnyomta a fejem, hogy az arcunk szembe legyen. Éreztem a forró leheletét, mely egyre melegebb volt, és a végén ajkai a maguk édességével hozzámértek. Ismét éreztem a bajsza csiklandozását, de ahelyett hogy zavart volna inkább még jobban beindította, amúgy sem lagymatag fantáziámat titokzatos szeretőm kinézete felől. Szinte beleborzongtam, mikor ajkai ösztönösen a csók viszonzására kéztettek. Álltam, és engedtem, hogy elmerüljek az élvezetben, amit az ajkai adtak nekem. Remegtek ugyan, de mikor hozzámért onnantól tudtam, hogy nekem ez a remegő ajkú férfi kell ma éjszaka, méghozzá most rögtön. Romantikus kezdésünk viszont vad, és szenvedélyes csókcsatába fulladt. Ott csókoltam az arcát, ahol éppen értem, átöleltem a hátát, de éreztem, hogy ő mást is akar.
Engedtem neki, nem tagadom titokban már milliószor eljátszottam a gondolattal milyen lesz, és ki lesz az első a történelmemben. És erre ő volt a tökéletes partner. Nem is emlékszem rá, minden olyan gyorsan történt, csak arra eszméltem fel, hogy az ágyon voltunk, és téptem le róla a ruhát, miközben ő is próbált minél közelebb kerülni hozzám. A következő pillanatban diadalmasan felülkerekedtem, Ő lihegve terült el az ágyon. Lesöpörtem a ruhákat a padlóra, de még nem volt még teljesen meztelen. Az érdes farmernadrág még takarta pompától, és tökéletességtől fűtött testét. Elmosolyodtam, és azon törtem a fejem, hogy tehettem hirtelen ekkora erőre szert, hisz az előző percben még el tudtam volna aludni, most pedig az alvás szó ismeretlen fogalom lett a számomra. Ráültem, a lábait a combom közé szorítottam. Ő is figyelt, nézte milyen érzéki satu készteti őt extázisra. Nem tudtam a nevét sem, de mintha már több ezer éve ismerném...
Valahonnan tudtam, most nem vadságra vágyik, hanem valami másra. Mégsem engedtem a szorításból. Simogatni kezdtem a felsőtestét. Ártatlan játszadozásként indult részemről, nem is akartam többet. Az viszont eszembe sem jutott, hogy ő mire gondolt. Csak azt éreztem , hogy megfogja a csuklóm, kiszabadul a szorításból felemelkedik, és a hátamra fordít, majd ledönt egy gyenge karmozdulattal. A hold fényében megcsillant a haja, de az arca még mindig nem vált láthatóvá. Éreztem, hogy babrál az ujjaival. Az érintései követelőzők voltak, és vadak, mégis sugárzott belül a visszafogottság, és a tapasztalat. Mintha bármelyik pillanatban képes lenne leállni. Csak a szavamat várta. Mozdulatlanul ült, és nézett, bár az utóbbit feltételezni tudtam csak. A lábaimat átkulcsoltam a derekán, ügyetlenül próbáltam megfosztani a nadrágtól, de nem is az volt vele dicső leplezhetetlen szándékom. Mikor először hozzáért a hideg talpam a háta végéhez megrázkódott. Hátranyúlt, és a tenyere börtönébe zárta a fagyos lábaimat.
Merengtem. Ismét érezni akartam az ajkaimmal az ajkait. Lehúztam, aminek következtében rám nehezedett, de nagyon kellemes volt, a meztelen felperzselt bőrét érezni a hálóingem alatt, ami úgy hatott rám, mint az áramütés. Mohón az ajkai után kaptam, és el sem engedtem őket. Idegenem láthatóan élvezte helyzetén, mivel éreztem mosolyra húzódik a szája, és visszacsókol. Túl heves voltam, ezt így utólag belátom, de olyan gyönyörű éjszakát egész életemben nem éltem át, mint akkor.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2016. 04. 13. szerda 18:55
Egész jó
#2 v-ir-a 2013. 07. 19. péntek 23:25
kissé szomorú a vége, de a szinte tökéletes együttlét nagyon izgtaó volt....
#1 Törté-Net 2005. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?