A+ A-

Hárman

Izgatottan vártam a mai napot. Olyan vagyok, mint egy kisdiák, aki tudja, hogy rossz fát tesz a tűzre, de muszáj megtennie. Gondosan előkészítettem már mindent, a pezsgő deresre hűlt már a hűtőben, az illatos gyertyákból a számomra oly finom hűvös, kesernyés illat árad. Nyugtalanul járom az utat a szobák között. Már nem találom a helyem. Megváltó a csengőszó, mely az ajtóhoz hív. Megjött végre a barátnőm, akit annyira vártam. Ő lesz segítségemre a mai nap folyamán. Cinkosan mosolygunk egymásra, titkunk oly édes, annyira izgató. Ismeri az utat, lepakolja a táskáját, s kávénkat kortyolgatva átbeszéljük a mai teendőnket.
Amikor már mindent letisztáztunk, elvonul a fürdőszobába, éppen időben, mert a második vendégem is megérkezik. Most is, mint eddig bármikor szíven simogat a látványa. Kifogástalanul áll rajta az öltöny, elegáns férfi, s ahogy rám néz, tudom, érzem visszafogott vágyát. Azért jött hozzám, hogy szeretkezzen velem. Ritka alkalmak egyike, hogy találkozunk. Lopjuk életünkből ezeket a titkos kis perceket, együttléteket. Bevezetem az elsötétített szobába, kérdőn néz rám, de én egy semmitmondó mosollyal elintézem néma kérdését. Ez az idő most nem a beszélgetésé, tudjuk ezt mindketten. Így meg sem lep, amikor magához húz, s szenvedélytől áthatottan megcsókol. Ez a pár apró érintés elég ahhoz, hogy tűzbe hozzon. Vágyakozón simulok karjába, élvezem izmos testének szorítását. A halk, de pergő ütemű zene ritmusára kezd verni a szívem, s hagyom, hogy kedvesem keze, szája kényeztessen egy kicsit. Majd bocsánatkérő mosollyal kibontakozom karjából, s leültetem a széles, kényelmesen hatalmas ágyra, melyet az isten is szeretkezésre tervezett.
Megkínálom a behűtött pezsgőből, s azzal sorsára hagyom, kimegyek a szobából. Érzi, hogy most nem jöhet velem. Az előszoba hűvöse jót tesz felajzott lényemnek, de tudom, ez még csak a kezdet. Egy hatalmas levegővétel, s máris nyitok be a lányhoz, akivel most dolgom van. Ő már a zuhany alatt vár, halkan nevet fel, ahogy meglát. Sumáktársam ez a nő nagyon sok mindenben. Mindig meglep mennyire jól megértjük egymást, pedig tűz és víz vagyunk. S mégis. Most is szó nélkül dobom le magamról a ruhát, s lépek be mellé. Kellemesen hűvös víz zuhog rám, nyugtató, érzéket korbácsoló kettősség között kezdem mosdatni a lányt. Zuhanyozás alatt semmitmondó, amolyan női dolgokról folyik a csevely. A durva szivacs mindkettőnk kezében érzéki fegyverré válik, ahogy a bőrünkhöz ér.
Lágyan simítom végig a másik hátát, gerincének árkán már körmeim szántanak végig, le egészen a lábszárán. A zubogó vízfüggönyön keresztül hallom mélyről jövő sóhajtását. Szó nélkül fordul szembe velem, karneol-barna szemében a vidám szikrák, ajkán a vágyteli nevetés. A szivaccsal melleit simogatom, masszírozom, míg mozdulataim kéjes sóhajokat csalnak elő belőle. Mellbimbói kihívóan merednek felém. Szemében sürgetés. Ennél többet akar. Nyelvemmel iszom le melleiről a hidegvizet, miközben kezei a hajamba túrnak. Tudja ő is, hogy mivel lehet felizgatni. Ezzel a cseppet sem szelíd mozdulattal húzza fejem magához, szája már az enyémet keresi. Nyelve erőszakosan hatol a számba, de fogaim már alsó ajkát fogják. Kezeink egymásba kulcsolódnak, testünk szorosan simul össze. Hosszú percekig állunk, a zuhany ezernyi tűvel korbácsolja felhevült testünket. De most egymásra nincs több időnk. Majd máskor. Kézen fogva, egyszerre lépünk ki a kádból, a törülközőkre rá sem nézünk.
Halkan lépkedünk be a szobába, hajunkról csepeg a víz, bőrünk lúdbőrözik az átélt pillanatoktól és a párolgó vízcseppektől. A férfi kerekre tágult szemmel néz ránk, de már látom rajta, nem fog problémát okozni az elkövetkező - remélhetőleg, kellemes pár óra. Mindkettőnk kezébe ad egy pohár pezsgőt, karmoló hangja, éles, kutató tekintete nem csak rám van mély hatással. Társnőmön is látom az izgalom jeleit. Még jobban kihúzza magát, had érvényesüljenek mellei, hangja búgó zöngéséből tudom, tetszik neki a helyzet. A pezsgő hűs folyamként csorog a torkomon, jól esik most minden cseppje. Alig hajtjuk fel az italt, a rejtett hangfalakból mámorítóan szenvedélyes zene önkéntelen táncra hajtja testemet. A pohár valahogy eltűnik a kezemből, s csak a zene mély lüktetését érzem, mely átjárja testem minden porcikáját. Lehunyt szemmel táncolok, élvezem az izmaimat, az érzést, mit kivált belőlem ez a zene. A gerincem ideg-húrjain játszik a zenekar bűvös-csodás muzsikát. Egy hűvös, nyirkos kígyózó test, ami a következő pillanatban hozzám simul.
A lány háta a hátamnak támaszkodik, hosszú, nedves haja belegabalyodik az enyémbe, szoros bilincsként fogjuk egymást, s így táncolunk tovább, mind a magunk, mind a másik örömére. Bőrünkről felszáradt a víz, s már egymás közelségétől borzongunk. Tudom a férfi jelenlétét, kézzelfoghatóan ott van becsukott szemem képernyőjén. Tüzelő szemét le sem veszi rólunk, puszta tekintete is tovább izgat. Egyszerre fordulunk meg a lánnyal, tágra nyílt szemmel isszuk be egymás látványát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 07. 14. kedd 04:15
Közepes írás.
#3 HOBB 2005. 08. 25. csütörtök 13:54
csatlakozom! Tenyleg szép és izgató.
#2 cink 2005. 08. 21. vasárnap 22:21
Jó a leírás , finom, erotikus és mégis izgató. Köszönöm az élményt.8 pont.
#1 Törté-Net 2005. 08. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?