A+ A-

A soha be nem teljesülő álom...

Gyönyörű, tavaszi este van. Állok az ablak előtt, nézem a csillagokat és a Holdat az égen. Csak egy fekete selyem hálóing és fekete bugyi van rajtam. Az ablak nyitva van, így kihajolok kicsit és beleszagolok a levegőbe. Mindenféle virágok illatát érzem, nagyon jó illat van odakint.
Aztán eszembe jut valami: hiányzik a szerelmem! Már nagyon rég láttam, van talán egy hete is, és nem bírom nélküle sokáig. Annyira jó lenne, ha most itt lenne és...
És akkor lágy csókot érzek a nyakamon, és megérinti két kéz a két vállam, majd végigsimítja egészen a kézfejemig. Egész testem bizsereg, már ennyitől is... iszonyatosan kívánom Őt! A kezei a hasamra csúsznak, és lágyan harapdálja, csókolgatja a nyakam, még mindig hátulról. Fenekemnél érzem kemény férfiasságát, jelét annak, hogy már Ő is kíván engem. Aztán megfordít és megcsókol... Végre, végre érzem, nagyon vágytam már erre, mindenem Őt kívánja. Szenvedélyesen csókolózunk, átkarolom a nyakát, ő pedig a hátam simogatja. Érzem, csúszik lejjebb a keze... már a tangám vonalánál jár és ott simogat. Minden érintésébe beleborzongok, ha nem kapom meg hamarosan, megbolondulok! Azt nem tudom, hogyan jutott be, hogy miért nem említette, hogy hazajön, de nem is érdekel most.
Kezeim a mellkasára csúsznak, onnan a hasára, és benyúlok az inge alá. Érzem a nem túl izmos, de nem is vézna hasát, közben a szemébe nézek. Oh, annyira imádom azokat a kék szemeket! Elkezdem gombolni az inget rajta, és amikor sikerült teljesen kigombolnom, finoman leveszem róla. Húzom őt az ágy felé, leültetem, megcsókolom, majd a hátára döntöm az ágyon és föléhelyezdekek. Csókolom az ajkait, egyre vadabbul, már alig bírok magammal, de muszáj visszafognom magam, nem hagyhatom, hogy az ösztöneim irányítsanak. Már teljesen nedves vagyok ott lent, pedig még csak az elején vagyunk a játéknak. Csókokkal, puszikkal és apró harapásokkal kényeztetem a nyakát, aztán tovább haladnak az ajkaim a mellkasára, de itt már nem harapdálok.
Lassan megyek lejjebb, a hasánál tartok, hallom, ahogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Aztán elkezdem kioldani az övét és lehúzom a sliccét, kigombolom a nadrágot és lehúzom róla. Az alsóját is feleslegesnek ítélem, szóval az is lekerül elég hamar. Már nagyon kívánom, és, amint látom, ez kölcsönös...Óvatosan simogatni kezdem, kezemmel kényeztetem a férfiasságát. Odahajolok, adok rá egy puszit, mire Ő egy halk sóhajt hallat. Finoman nyalogatni és csókolgatni kezdem, a tövétől egészen a makkig, közben időnként a szemébe nézek, s látom benne a vágyat, hogy vegyem a számba. Megteszem... amennyire csak lehet, a számban van, érzem azt az édes, csodás ízt, amit úgy imádok. Egy újabb halk sóhaj... mozog fel-le a fejem, hallom a szuszogásából, hogy már nem bírja sokáig. Gyorsítok a tempón, és időnként szívogatom is... Nagyon elment, én csak nyelek és nyelek...
A hátamra dönt, hevesen megcsókol és aztán a hálóingem dekoltázsáig végigcsókolgat. Megfogja a pántokat, és lassan letolja a karomon őket. Csak egy bugyiban fekszem alatta, összezárt lábakkal, hevesen kalapáló szívvel. Kényeztetni kezdi a melleimet, csókolgatja a mellbimbóimat, amit nem bírok már és felsóhajtok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:31
Közepes.
#3 papi 2013. 11. 27. szerda 16:06
Nem rossz
#2 N. 2007. 08. 15. szerda 17:17
kivánom, h megvalósuljon...
...Neked és magamnak is.....
szép volt, gratula! :)
#1 Törté-Net 2007. 07. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?