Levelezés után

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.89 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2001. június 24.
Hossz: 8 462 karakter
Elolvasva: 1 622 alkalommal
Hosszasan levelezgettünk, már mindenféle intim titkokat tudtunk egymásról. Így ismeretlenül egyre többet jelentettünk egymásnak, mindennapi gondolataink között benne szerepelt a másik, akár akartuk, akár nem. Aztán egyszer javasolt egy személyes találkozót, csak egy kávézást, de azért lehetett tudni előre, hogy testi kapcsolatról lesz szó. Hezitáltam rajta, mert a levelezéseink során kiderült, hogy sokkal fiatalabb, mint én, meg aztán nem is tartom magam valami jó nőnek, azt viszont nem viselte volna el az önérzetem, hogy boldogan ragyogva a karjaiba vetem magam, ő meg utálkozva eltoljon mivel hogy szexuálisan nem hoznám tűzbe.
Miután sokkal jobban vágytam rá, mint ahogy önmagamnak is beismertem volna, mégiscsak belementem egy személyes találkozóba is – akármikor visszaléphetek, gondoltam akkor. Egész héten a várakozás izgalma feszített, hajtottam volna az időt szombatig. Nagyon készültem, fodrász, kozmetikus, stb. Az általam legcsinosabbnak tartott ruhámba kirittyentettem magam, még egy is bedobtam indulás előtt – holott nem szoktam inni, de kellett egy kis oldás, mert már olyan görcsben voltam, hogy a kezem is remegett tőle.
Már odafelé menet közben megcsappant a bátorságom, újra és újra arra gondoltam, hogy elutasít, vagy ha szóban nem teszi is, meglátom a szemén, hogy egyáltalán nem vonzom, csak a kedvemért tesz erőfeszítéseket. Mire odaértem, már az egész testem reszketett, a hátamon folyt a veríték, a torkom kiszáradt és teljesen paff voltam. Mielőtt beléptem volna a kávézóba, megtorpantam az ajtóban, és pár pillanat ácsorgás után hátat fordítottam, és indultam vissza, amerről jöttem.
Feltépte az ajtót, utánam kiáltott, hogy várjam meg.
A szeme mosolygott, az egész lénye vibrált a napsütésben. Igazi hús – vér valójában még jobban tetszett, mint eddigi ábrándjaimban bármikor. Csak néztem őt, megérinteni sem mertem, pedig nagyon tetszett, és nagyon vágytam rá, hogy hozzásimulhassak. Átfogta a vállam, puszit nyomott az arcomra, és máris fogva voltam, már nem volt visszaút. Mentem vele, amerre vezetett, de amekkora gombóc nőtt a torkomban, beszélgetni nem nagyon lehetett velem.
Elmentünk valami lakásba, aztán ott ácsorgásomban csak összekapartam annyit, hogy: Bocsi, meggondoltam magam, elmennék inkább. Látszott, hogy csalódott – pontosan láttam az arcán, hogy megbántódott. Próbáltam magyarázkodni, hogy én nem érzem magam elég klassznak, nyilván ő nem is fog gerjedni rám, jobbhoz szokott – meg ilyesmi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.89 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. december 24. 07:23
#5
Folytatni kellene.
1
én55
2020. augusztus 21. 07:58
#4
Kezdetnek nem rossz.
1
z
zoltan611230
2018. november 17. 03:37
#3
Gyors tüzelő .
1
a
A57L
2018. március 17. 03:31
#2
Nem rossz,de kezdetleges írás.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1