A+ A-

Kurvalesőben

Én egy olyan út mellet lakok, ahol sok a kurva. Két héttel ez elött kimentem az út mellé és gondoltam, ha már nincs pénzem baszásra, akkor megnézem, hogyan basznak. Bebújtam egy bokor mögé és vártam. Fél óra múlva jött egy nagyon régi BMW - s férfi, de a sajnos nem az erdőben akart baszni inkább elvitte valahová a kurvát. Ezért tovább kelet várnom. Egy kis idő múlva jött egy Ladás férfi, aki teljesen férre állt az autójával és az erdőbe vezette a kurváját. Én meg követem őket.
Kb. 150 métert gyalogoltak befelé. Egy domboldalig aztán megálltak a domboldalban. Én körbe jártam őket fölmentem a domb tetejére. Addigra már agyából levetkőztek a kurván már csak egy holdjáró volt és egy szexi harisnyatartós harisnya. Ez a kurva még fiatal volt lehetet látni, hogy még nincs úgy szétbaszva. Kb. 18 éves. Szép nagy mellei voltak legalább 95 ötösek égnekáló mellbimbóval és igazán szexi puncival. Már ettől is felállt a farkam, ezért letoltam a térdemig a gatyám és letolt gatyával térdelve néztem őket a fák mögül a dobtetőről. Fel voltam készülve volt nálam egy kukker is. A pasi farmerját magán hagyta csak a farkát, vette ki, ami kb. 20cm volt és egy pár cipő a pólóját már ledobta. Elkezdtek valamiről beszélni nem értetem tisztán. Egymással szemben álltak és a csaj elkezdte izgatni a férfit, csokolgata egy kicsit miközben maszirozta a farkát a kezével közben lejjebb ment a lány és a férfi melleit, kezdte el nyalni végül letérdelt elé. Erre a pasi a szájába adta a farkát és neki dőlt a mögötte lévő fának.
A kurva erre elkezdte szopni a már fölállt farkat, ami még nagyobb és vastagabb lett. Erre én is elkezdtem huzogatni a farkam és a kukkeren keresztül, néztem őket tovább. Nagyon jól szopta a csaj, lehetet látni a férfin, hogy nagyon élvezi. Kb. 10 perc múlva el is élveztem a látványtól. Utána a pasi is megremeget és lehetet látni, hogy kifolyik a csaj száján a geci. Egy kicsit ki vette a farkát a férfi és a csaj melleire is, spriccel egy kis gecit. Utána leült egy kicsit piheni a férfi és megkérte a lányt, hogy masztizzon egy kicsit neki, mert azt nagyon élvezi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2018. 01. 13. szombat 04:57
Ismeretlen Nemrossz.
#3 sikamika 2013. 11. 22. péntek 15:35
lehetne hosszabb
#2 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:36
Hű de rövid.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?