A+ A-

Krisztivel álmodtam

Reggel amint felébredtem farkam zászlórúdként meredezett az ég féle.
Egész éjjel Krisztivel álmodtam...
Felvettem a telefont és tárcsáztam a számát.
"Igen, tessék.." válaszolta.
"Szia Kriszti, Dani vagyok." mondtam.
"Szia Dani. Hogy vagy?" kérdezte.
"Kösz jól. Mondd csak, fel tudsz ugrani most? Tudod, nem vagyok messze."
"Mi? Most? Miért?" kérdezte meglepődve.
"Éppen most ébredtem és egész éjjel rólad álmodtam. Van itt valami a számodra és szeretném, ha megnéznéd." válaszoltam.
Rövid szünet után.
"Hát?... Azt hiszem egy kicsit le tudok lépni innen." - válaszolta megkönnyebbülésemre.
Visszafeküdtem, és amíg vártam tovább szőttem az álmaimat. Még nem jutottam túl gondolatban a melleinél, amikor megszólalt a csengő.
Fölkaptam a világos fürdoköpenyem és siettem ajtót nyitni. Kriszti állt ott, teljes valójában vele szemben én is teljes valómban és keménységemben, amit alig tudott eltakarni a köpenyem. Beengedtem Krisztit, becsuktam az ajtót és amint visszaléptem szétnyitottam a köpenyem.
"Ezt akartam mutatni," mondtam, és csak bámult meglepetten az ágaskodó farkamra.
Néhány pillanat múlva a keze önkéntelenül elindult és elkapta a merevedésemet.
Közben levettem a kabátját. A blúzát gomboltam mialatt ő a farkamat masszírozta érzékien. Vadul kezdtem csókolni őt, miközben a farkam egyre jobban lüktetett az aranyos kis kezében.
Gyorsan kibontottam a farmerjéből, és a bugyiját a térdéig lehúztam róla. Csodálva néztem karcsú testét, nagyon bozontos ölét és formás lábait.
Lehúztam őt a földre és gyengéden négykézlábas helyzetbe igazítottam. A farmertól és a bugyitól megszabadítottam őt. Kezeimet a gömbölyű tomporára tettem és széttártam a feneke két partját. Fantasztikus kilátásom volt a puncijára és a rózsaszínű hátsó bejáratára. Az dús szőrzete keretbe foglalta ajkait, sejtelmesen megcsillantak az feltörni készülő nedveinek előhírnökei. Innen jól látható volt, hogy nem érintetlen már a hátsó bejáratánál sem. Rózsaszín nyílása arról mesélt, hogy már többször járt benne valami.
Szélesre tártam fenekét, és nyelvemmel megnyaltam a fenekének nyílását, meglepetésében felsóhajtott, éreztem jó úton járok. Nyelvemet belefeszítettem a nyílásba és nyaltam olyan mélyen amilyen mélyen csak tudtam teste vonaglott a nyelvem és kezeim között.
"Ó, milyen finom... még... kérlek...!" nyögdécselte.
"Igen, Kedves, erről álmodtam,..." mondtam és igyekeztem a nyelvemmel egyre mélyebbre hatolni. - "és arról, hogy ebbe a gyönyörű fenekedbe merítem el vörösen ágaskodó szerszámom..."
"Daniiii..." sikoltotta amint nyaltam a fenekét.
"Várj, Kedves maradj így,..." mondtam amint felálltam és a konyhába mentem.
Ő négykézláb állva tomporát az égnek emelve nézett. Vágyai, melyeket számmal és nyelvemmel gerjesztettem a fenekén, szinte már kínozták testét.
Kinyitottam a hűtőt és kivettem a vajat. Szemében hihetetlen erotikus vágyat láttam felcsillanni. Mögé térdeltem és kibontottam a vajat. A vaj még kemény volt. Sarkát odanyomtam a popsija lyukához. Csak nyöszörgött és vonaglott.
Mozdulataira a vaj kezdett megolvadni és egyre nagyobb darab csúszott be a fenekébe. Egyre keményebben nyomtam a vajat bele a fenekébe késztetve őt, hogy közösüljön a vajjal, amely szép lassan beleolvadt a feneke nyílásába.
Kicsit segítettem az ujjammal beljebb tolni. Majd összeszorítottam a farának gömbjeit és kis idő elteltével elvettem a kezem. Néztem amint a megolvadt folyam, lassan kicsordul a fenekéből és lecsöppen a padlóra. Ezen művelet kellően lucskossá tette hátsó bejáratát és én határozott mozdulattal ágaskodó farkam belenyomtam a vajas fenekébe. Kriszti tátott szájjal bámulta, amit tettem, egyetlen lassú lökéssel tövig nyomtam a farkam belé. Kriszti kicsit el akarta húzni magát amint mélyen a szűkebb nyíláson túljutottam. Keményen dolgoztam és lassan őt is a vágy kerítette hatalmába.
Elkezdtem egy lassú ütemben, alig hagyva benne egy centit a farkamból ki - be döfködni. Mikor már egyszerre mozogtunk, tövig nyomva belé a farkamat.
Megragadtam szorosan a derekát felemeltem őt és elbotladoztunk az ágyamig. Az ágy szélére ültem miközben tövig voltam Kriszti fenekében. Most Krisztin volt a sor és elkezdett lovagolni a nyársamon. Néztem amint karcsú csípője és gömbölyű feneke megemelkedik és visszasüllyed a rudamon. Teljesen magába fogadott amitől még nagyobb lett a vágyunk.
Kriszti nekem dőlt és lábait feltette a közeli asztalra. Én egyre keményebben és mélyebben nyomtam a farkam a fenekébe. Közben elkezdtem simogatni a melleit és combjait. Kezeim hamarosan elérték punciját ajkai közül már kiágaskodott a fejlett csiklója. Elkezdtem játszani a csiklójával is.
Cuppogtunk már rendesen, éreztem, hogy fegyveremnek nem kell már sok és mindjárt elsül. Egyre hangosabban vettem a levegőt majd hirtelen feltört a gejzír és megtöltötte Kriszti fenekét a forró ragadós nedvemmel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2016. 09. 2. péntek 09:34
Szerintem elég gyenge.
#5 papi 2016. 02. 8. hétfő 09:57
Egész jó.
#4 cscsu50 2015. 07. 22. szerda 06:39
jó történet
#3 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:57
Nagyon jó történet.
#2 Teknősbika 2009. 04. 16. csütörtök 00:10
végre egy faja anál sztori, nagyon hiányzott már
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?