A+ A-

Szexbuli

Egyszer a neten épp a partnerkeresőt böngésztem, mikor egy számomra érdekes hirdetésre akadtam: "SZEXBULI! Olyan nőket és férfiakat keresünk férjemmel együtt, akik nem félnek bulizás közben egymás vágyait kielégíteni. Homo kizárva! Jelentkezzetek gyorsan, mert a maximális korlát 8 fő. Belépő 10.000 Ft... Még az e-mail cím és a jelentkezési határidő szerepelt a hirdetésben. Kapva kaptam az alkalmon, írtam egy levelet, benne az intim adataimmal, csatoltam egy fényképet, amin ruhában voltam, aktfotót még nem állt módomban készíteni. Az igazat megvallva nem is akartam, mert sajnos nem én álltam modellt az ókori görög szobrászoknak.
Másnap már jött is a válasz, benne az, hogy én vagyok a szerencsés hetedik, a négy férfi közül a második, a pontos cím és az időpont, ameddig még volt öt napom. Azt is közölték, hogy semmit sem kell vinnem, étel, ital, óvszer benne foglaltatik a belépő árában. Már csak az a fránya várakozás volt hátra. Esténként elalvás előtt mindig fantáziáltam egy kicsit a buliról, igazából még egyszer sem voltam ilyen jellegű összejövetelen.
Végre eljött a nagy nap. Nem csíptem ki magam, csak úgy hétköznapiasan öltöztem fel. A buli este kilenckor kezdődött, de én már - hála a tömegközlekedésnek - fél kilencre odaértem. Egy harminc körüli hölgy nyitott ajtót. Bemutatkoztam, erre ő beengedett. Bevezetett a nappaliba, ahol az ablakok előtt sötét függöny lógott. Középen egy dohányzóasztal állt, körülötte három ággyá alakítható ülőgarnitúra. Az egyikről a házigazda állt fel, kézfogással üdvözölve engem. Még csak hárman voltunk. Átadtam a belépődíjat, aztán beszélgetés és egy kis falatozás közepette vártuk a további vendégeket, akik kilencre meg is érkeztek.
- Remek! - kezdte a háziúr - Mivel mindenki megérkezett, kezdődhet a buli!
Én akárhogy is számoltam, csak heten voltunk. Négy nő és velem együtt három férfi. Épp rá akartam kérdezni, mikor bejelentették, hogy nem akadt elfogadható nyolcadik, ezért két férfinek meg kell osztoznia egyetlen hölgyön. Én nem bántam. A házigazda előállt a szabályokkal: Az első három órát kettesével fogjuk eltölteni, sorsolás alapján, majd utána egy óra szünet következik, azután jöhet a csoportos együttlét. Hogy szerencse, vagy sem, én kerültem be az egyik párba harmadikként.
Megtudtam, hogy ez a ház szándékosan ilyen rendezvényekre volt kialakítva, az emeleten volt négy szoba, mindegyikhez tartozott egy picike fürdőszoba. Mindenki elvonult a szobákba. Nagyon örültem annak, hogy a mi kis csoportunk hölgytagja a részemről majdnem tökéletes nők közé tartozott.
A szobánkban egy ágy volt, mellette egy éjjeliszekrény, rajta dobozzal. A másik férfi, nevezzük Balázsnak, kinyitotta, és kivette belőle az együttlétünkhöz kellő kellékeket. Volt benne műpénisz - hüvelybe és fenékbe való is -, óvszer minden mennyiségben - normál és anál -, síkosítók, érzéstelenítők, meg valami más eszköz is, amit én nem tudtam, mire való. Elmondta, hogy ő már több ilyen bulin is volt már, otthonosan mozog errefelé. Mint kiderült, a hölgy is volt már itt, nevezzük őt Zitának.
- Felőlem kezdhetünk. - jelentette be Zita.
Mi nem ellenkeztünk. Nekiestünk mindketten a lenge öltözékben lévő, vágyainkat megtestesítő nőnek. Balázs hevesen csókolózott vele, nyelveik úgy tekergőztek egymás körül, mint két kígyó. Én a melleit simogattam, gyengéden. Ruháján keresztül izgattam nyelvemmel mellbimbóit. Hol az egyiket, hol a másikat, közben tenyeremmel markolásztam. Mikor nyálamtól már teljesen átázott vékony felsőrésze, és mellbimbói keményen meredtek fölfelé, szinte leszaggattam róla a ruhát, majd mindent folytattam ugyanúgy, mikor még ruha takarta formás kebleit. Nem tudtam eldönteni, hogy valódiak voltak-e. Ilyen formás, feszes mellet teremthet-e orvoson kívül más?
Annyira belemerültem mellbimbói izgatásába, hogy mikor feleszméltem, Balázs feje alig látszott ki Zita hosszú, vékony combjai közül, a lány pedig halkan nyöszörgött az élvezetektől. Balázs felállt, levette nadrágját, félig-meddig megmerevedett férfiasságát Zita érzékien kinyitott szájába tolta, aki először lágyan cirógatta nyelvével, majd hevesen szívni kezdte, mintha szívószállal inna egy pohárból. Mondanom sem kell, hogy a szívószálnál most egy kicsit vastagabb szerszámot tartott a szájában. Megpróbálta minél mélyebbre nyelni, Balázs hímvesszejéből egyre több tűnt el a lány feneketlen torkában. Közben kezével a heréit masszírozta. Én átvettem Balázs régebbi helyét, elindultam felfedezni Vénusz mesés dombjait, völgyeit és barlangjait. Kezeimmel lassacskán szétfeszítettem sima combjait. A látvány teljesen magával ragadott. Simára borotvált nemi szerve mágnesként vonzotta nyelvemet, de nem estem bele a csapdába. Combjai belső részét kezdtem nyelvemmel végigsimítani, alig hozzáérve feszes bőréhez. Kezeim formás popsiját simogatták, néha felkúsztak még mindig nedves melleihez is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 2. péntek 06:33
Hol van a folytatás?
#3 sztbali 2013. 05. 16. csütörtök 15:56
Elmegy.
#2 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 07:57
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2005. 03. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?