Négyesben

Szavazás átlaga: 8.17 pont (218 szavazat)
Megjelenés: 2005. március 19.
Hossz: 8 869 karakter
Elolvasva: 37 999 alkalommal
A nyáron Balaton... – on nyaraltunk, élettársammal, Gabival és egy baráti párral, Péterrel (aki osztálytársam volt még az általánosban) és Ritával, a barátnőjével. Sajnos csak négy napig tartott ez a "nyaralás", a különböző munkahelyi szabadságok miatt. Egy két szobás nyaralót béreltünk együtt, nem messze szerencsére a szabadstrandtól, és egy-két presszótól, ahová barátommal szívesen sétáltunk el,
s
alf
ör
alf
öz
alf
ge
alf
tni
. Ilyenkor általában elengedtük magunkat rendesen, amíg az asszonyok napozgattak, szórakoztak a strandon, vagy otthon.
Azon a napon is így esett, a harmadikon. Délben
e
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ögtünk
és bambultuk a nőket a strand büféjénél, majd megsokallva a sok hölgy nézegetését, úgy döntöttünk visszatérünk a házikóba és meglepjük a csajokat, milyen hamar visszatértünk!
Hogy a meglepetés teljes legyen, a kaput csendben behajtva, lopakodva osontunk vissza a kunyhóba, hátha még azt is elkapjuk, miről is beszélgetnek a lányok, amikor nem vagyunk együtt. A kis konyha üres volt, ezért benéztünk a mi szobánkba, csendesen. A meglepetés valóban sikerült, csak éppen a mi állunk esett le a látványra, ami a szemünk elé tárult! A szépen megvetett ágyon Rita feküdt, félig rajta-mellette pedig a kedvesem, keze pedig a lány lila bikinibugyijában ritmikusan mozgott, mindeközben vadul csókolóztak. Rita 21 évesen a társaságunk legfiatalabb tagja volt, mi, rajta kívül mindhárman 25-ön túl és 30 alatt. A bőre hófehér maradt még a napozások alatt is, nem tudni miért, (ez mondjuk Péternél is így volt) és legfeljebb csak lepirult. A teste kislányos volt szinte, apró hegyes mellei, és vékony csípője teljes ellentétben állt Gabi lebarnult testével, méretes kebleivel és asszonyosan dús csípőjével. A farkam azonnal kőkemény lett, és összenézve a haverral, rajta is láttam, hogy nagyon felizgatta a látvány. Mint később barátnőm elmesélte, az egész véletlenül indult, napolaj kenéssel, ráadásul már azelőtt lévő nap is megesett.
Hirtelen megérezve, hogy figyeljük őket, szinte egyszerre figyeltek föl ránk. Gabi sikkantva húzta ki Rita bikinialsójából a kezét, és rémülten néztek ránk. Folytassátok, nyögtem rekedten letéve a Martinis üveget az asztalra remegő kézzel. Peti helyeselt. Az én kedvesem szégyellősebb révén, még mindig dermedten nézett, de Ritus már csillogó szemmel húzta vissza kacsóját puncijához. Hogy ne legyen kétség szándékainkról, barátommal azonnal ledobáltuk ruháinkat, és meztelenre vetkőzve az ágyra helyezkedtünk. Valójában tényleg nem eshetett kétely elhatározásunkhoz, hiszen mindkettőnknek a dárdája keményen előreszegezve állott, harcra készen. Petié valamivel kisebb volt, mint az enyém, de nem sokkal a 19-20 cm alatt. Lehúztuk a lányokról is a ruhát, így kitárultak előttünk az ő bájaik is. Szerencsére Rita kopaszra borotvált puncival rendelkezett, mint ahogyan mindannyiunk alteste ilyen volt. Így aztán tényleg nagyon fiatal lánynak látszott, amit csak buján csillogó szeme cáfolt meg. A hátára fektettük, majd kedvesem bíztatás nélkül lábai közé dugta a fejét és gyengéden, néha bevadulva, ritmikusan ringó felemelt fenékkel nyalni kezdte a szép kis puncit. Én a magam részéről Peti nője fölé helyezkedtem, míg haverom az én csajom mögé térdelt. Összenéztünk és elvigyorodtunk. Péter belemártotta Gabi – gondolom akkorra már tocsogó – pinájába péniszét, mire ő nedvektől csillogó arcát felemelve felnyögött, hogy aztán még vadabbul hágja nyelvével a lányt, akinek én éppen a szájához toltam a farkam. Nem kellett ám könyörögni, szinte hálásan nézett rám, azonnal rábukott, és hatalmas lelkesedéssel kezdett szopni. A szoba megtelt kéjes nyögésekkel, hörgésekkel, és nem tudtam levenni a szememet az én csajomról, aki szinte önmagából kivetkőzve kúratta magát és nyalta a csatakos puncit.
Aztán sorban elélveztek. Először Rita, aki abban a pillanatban szinte az egész faszomat benyelte és nyögdécselve szívta, (úgy látszik a barátnőm egészen jól nyal), majd szívem hölgye is, vadul rángatva hátsóját, amit Péter nem sokkal rá telelőtt spermájával, hörögve.
Hogy én ne maradjak ki az orgazmusokból, ráfeküdve Rita karcsú kis testére, belehatoltam. Nem csalódtam, igazán szűk volt. Lassan, nyújtva az élvezetet elkezdtem döfködni, pedig a helyzet izgalmában már legszívesebben löktem volna már, ahogy bírom. Péter odahelyezkedett a szájához, míg a kedvesem mellétérdelt és megmarkolta az egyelőre hervadtan csüngő szerszámát és elkezdte izgatni, és beigazgatni az alattam vonagló lány szájába, pár centire az arcomtól. Ő szopta is rendesen, míg Gabi pedig rázta az ajkai közé. Aztán nőm, kicuppantva Rita szájából a farkat játékosan az én arcomba nyomogatta. Néha a szex izgalmában elbeszélgettünk már párszor arról, hogy kipróbálnám egy másik pasival és most
f
alf
el
alf
alf
alf
lta
nekem az alkalmat. És megtettem! Hihetetlen még most is, visszagondolva! Először csak nyalogattam a nyáltól, spermától és puncinedvtől csatakos kőkemény péniszt, majd ahogy elragadott a hév a számba vettem, és szopni kezdtem! Különös érzés volt a forrón lüktető férfiasság, ahogy eltelített, de meg is vadított az izgalom és a kéj érzése, így vissza sem engedtem Péter farkát barátnője szájába, amit barátnőm egyre gyorsabban kezdett el verni. Alattam Rita meredt szemmel bámulta ezt és szinte vonyított a gyönyörtől. Őszintén szólva én is ezt tettem volna, ha nincs éppen elfoglalva a szám!
Aztán egy őrült pillanatban elélvezett a barátom, a számba, majd kirántva onnan az arcunkra és kettőnk közé. A forró sperma egy részét én kaptam, és le is nyeltem, nem volt kellemetlen az új élmény, hogy egy másik férfi ondóját kapom az ajkaim közé. Sőt, nagyon felizgatott, ha lehet ezt még fokozni, és smárolni kezdtünk Ritával, nyelvünkkel ízlelgetve a spermát egymás szájából. Eközben teljesen begyorsultunk és én is a csúcsra értem. Lihegve gördültem le a csajról, miközben a többiek megigézve bámultak ránk, egymás testén kalandozva a kezük...
Rita elérkezettnek látta az időt, hogy odakússzon barátnőmhöz és szétnyitott combjai közé dugja fejét, s fiújának a gecijétől csillogó tátongó puncit nyalja és ujjazza. A nyögdécselés ismét felerősödött, s én csak azt vettem észre, hogy valaki a farkamon babrál. Mivel a lányok elfoglalták magukat egymással, így csakis Péter lehetett az. Meglepve néztem le. Barátom ismerkedve nyalogatta végig a herémig a férfiasságomat, mire a látványtól, az izgalom és a kéj keverékétől ismét betonkemény lett a faszom. Egyre jobban csinálta, teljesen beleélve magát, egyre mélyebbre nyelte ágaskodó péniszemet. Ám nem bírtam tovább, eltoltam fejét, a hátára fektettem, helyet cserélve én kezdtem ismét szopni félkemény farkát. Különleges érzés volt, nem érzem magam homoszexuálisnak, de igen gyakran gondolok rá felizgultan. Sajnos nem volt alkalmam azóta erre. Tudván, mi is jó egy másik pasinak, mindent megtettem, amire a nyelvem és a szám képes volt! A hangok alapján a lányok ismét csak elélveztek, és az elhalkulásra felnézve azt láttam, hogy amíg mi egymást kényeztetjük ők ravaszul mosolyogva valamit terveznek. Eligazítottak minket. Engem megfordítottak, hogy a fenekem felmeredjen, mint egy nőé, ekkor már sejtettem, mit terveznek, de eszem ágában sem volt ellenkezni. Mégis meglepődve éreztem, ahogy segglyukamhoz ér Peti nemi szerve. Hátranézve azt láttam, hogy ismét Gabi igazítja a szerszámot belém. Rita elémfeküdt és teljesen széttárva vékony combjait széthúzta tűzvörös punciját. Elkezdtem nyalni, érezve a saját ondóm ízét, de ez csak még jobban megvadított, és egyre bátrabban toltam hátra a hátsómat barátom farkára, aki szépen, lassan, óvatosan csúsztatta belém a tűzforró dákóját. A feszítő érzés eleinte fájdalmat okozott, de néhány óvatos lökés után már jólesően kezdtem mozgatni a farom, és egyre jobb lett, miután Gabi becsúszott alám és játszadozni kezdett a farkammal. Csodás érzés árasztott el, ilyet átélni nem mindennapi élmény! Nem éreztem semmi szégyent, azon sem, hogy szinte nő módjára kúrattam magam a haverommal seggbe, és azon sem, hogy mennyire élvezetes ez nekem. Teljesen eltelített Peti farka, Ritus megfordult és popsiját nyomta arcom elé, mire én a segglyukát vettem kezelésbe... Aztán megtörtént, amire azelőtt nem volt példa, és azóta sem (sajnos? ) a barátom elélvezett a fenekemben!!! Éreztem, amikor kihúzta belőlem a faszát, ahogy a geci kibuggyan belőlem. Rögvest ezután én is összespricceltem barátném száját, arcát, ami meglepett, hiszen a faszom egyáltalán nem volt kemény... Sajnos vége lett.
Ezekután még hazautazásig történt egysmás, de ezt talán majd máskor írom le. Sajnos hazautazás után egyre távolabbra kerültünk Péterékkel, amibe biztos, hogy belejátszott a zavartság is, hiszen a hétköznapokban már máshogy láttuk a dolgot. Barátnőmmel azóta is együtt vagyunk, szerencsére elég régóta ahhoz, hogy fel tudtuk dolgozni ezt az esetet, sőt szeretkezés közben gyakran felidézzük egymásnak azokat a pillanatokat. Úgy érzem ő is szívesen megismételné ezt a nyári élményt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.17 pont (218 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. december 11. 04:16
#31
Jól megírt írás.
1
én55
2021. december 4. 10:28
#30
Engem ez a fajta élvezet nem izgat fel.
1
t
t.555
2018. szeptember 22. 03:41
#29
Átizgultam újra!
1
t
t.555
2017. november 23. 07:55
#28
Erotikus írás!
1
i
ivol
2016. június 6. 20:35
#27
Jó, erotikus írás. Lehet rajta fel - elizgulni.
1
zsuzsika
2015. január 25. 10:05
#26
Nagyon jól megírt történet.Ment a pont.
1
a
A57L
2014. november 23. 09:46
#25
Jó a történet.
1
p
papi
2013. október 15. 06:06
#24
Nem rossz.
1
P
Pietro39
2012. szeptember 30. 22:20
#23
Papi, perverzppunci! Barátnőmmel benne lennénk... 🙂
1
papi2007
2012. szeptember 30. 15:50
#22
ez nagyon izgató volt, ilyenről fantáziálok én is , kiprobálnám pasival hasonló körülményeközt , el élveztem a végére
1
Zoli77es
2012. április 5. 07:25
#21
Szia PeverzPunci! Ha van kedved ismerkedni, irj: perverzszex@gmail.com
1
P
PerverzPunci
2012. április 5. 04:27
#20
Én biszex vagyok és iszonyatosan izgatnak ezek a dolgok, nagyon jó történet és nekem is nagy álmom válna valóra, ha 2 férfit látnék így huncutkodni.. 🙂
1
v-ir-a
2011. január 10. 23:13
#19
nagyon jó...nekem is volt bi élményem....azóta is vágyom rá, így együtt hát isteni lenne naná 10 pont
1
evon27
2010. május 19. 10:02
#18
Tetszett.
1
Zotya
2008. október 18. 23:29
#17
Ó nyalka vitézek, szép magyar leventék, bárcsak én is köztetek lehetnék,így csak a monitoron csorog le a gecim.Pinát nyaltam is már basztam is már, faszt is szoptam , engem is megbasztak, de így egyszerre mindet, hm... de jó lennee!
1
Tommy G
2008. május 26. 13:14
#16
Ez a történet tényleg egy igazi gyöngyszem, és látszik rajta, hogy igaz. Nagyon örülök, hogy mindenki hasonlóan hozzám jó véleménnyel van arról, hogy a két haver megkívánta egymást. Ez szimplán bevállalósság, ami tök jó dolog. És különben is, ha egy nőnek volt már leszbi kalandja azért már szinte kitüntetés jár, így miért lenne más a helyzet a pasikkal (csak ezt még néhányan rossz szemmel nézik)
Összegezve: nagyon élvezetes volt a sztori, és azt kívánom ezeknek az emberkéknek, hogy sikerüljön nekik összehozni még egy ilyen hétvégét!
1
Tamás
2007. szeptember 5. 14:26
#15
Kipróbálnám, pedig hetero vagyok de egy nagy orgazmus mindent feledtet.
1
ee
2006. július 7. 21:47
#14
egy ilyen történet előútt élvezet masztizni. Ki vagy Adél?
1
alin
2006. július 4. 11:38
#13
Nos erre szoktam mondani hogy "ez már döfi". Nagy örömet okoztál és élvezetet, a szó szoros értelmében. Szeretem az ilyen bi-nek is mondható történetet,én is hiányolok egy ilyen rovatot. Köszi.
1
bi_dream
2006. február 2. 22:54
#12
Nagyon izgató történet! Én heteronak tartom magam, de szívesen részt vennék egy ilyen orál partyban! Biztosan nagyon jó érzés lehet egy másik farkat szopni. Üdv: Dávid
1