A+ A-

Hajrá Schumi

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Figyelmeztetés!
Az alábbi történet az olvasók többsége számára szokatlan lehet! Senkit nem
bíztatok arra, hogy átlépje saját ízlésének határait. Csak a véleményetekre
vagyok kíváncsi.
- Mi az, hogy egy szoba két ággyal? - kérdezte Péter.
A recepciós lány zavartan pislogott ránk.
- Elnézést, van nálunk némi káosz. Ezek szerint két, duplaágyas szobát rendeltek.
- Pontosan, ezt mondtam akkor is, amikor lefoglaltam a szobákat. - Peti 190 - es, izmos teste megfeszült a méregtől, ahogy a lány fölé tornyosodott.
A recepciós a papírjaiba temetkezett, aztán még zavartabban nézett ránk.
- Elnézést, nem tudom, mi történt. Elírták. Nem tudok még egy szobát adni, nincs. Mindent lefoglaltak, dugig vagyunk.
Peti egyre hangosabban vitatkozott a lánnyal, időnként támogatásunkat kérve hátra fordult. A recepciós kiteregette eléje a pultra a foglalásokat, az előjegyzéseket, előkerült valahonnan a miénk is, nyilvánvaló volt, hogy a panzió tévedett. A lány hangja fokozatosan bűnbánó tehetetlenséggel telt meg, pedig valószínűleg ő tehetett a legkevésbé az egészről.
- Nem, nem tudok segíteni, a mi hibánk...
Négyen voltunk a fiúk már hónapok óta készültek a Forma 1 - re. Michaelaék két napja jöttek Bochumból. Szusszantottak egyet nálunk, és indultunk Mogyoródra. Már rég megvettük a belépőket, jó helyre, kétszáz kilométert pácolódtunk a dögmeleg kocsiban, átvergődtünk az összes dugón, és most nincs szállás. Nem mintha Michaelát és engem olyan nagyon érdekelt volna a Forma 1., de a fiúk megvesztek érte. Úgy terveztem, hogy én majd jót napozok a lelátón, este pedig jól érezzük egymást Petivel. Öt éve vagyunk házasok, de azért ezt nem lehet megunni, az új helyek pedig mindig felvillanyoznak. Na ennek lőttek.
- Nincs más szállás? - kérdezte Michaela.
- Mindenütt tele vannak... - tárta szét a karját a recepciós lány.
- Talán magánháznál, itt álldogálnak a panzió előtt az út mentén. Megpróbálok segíteni, jó?
Kisietett, de amikor jó tíz perc múlva visszajött, láttuk az arcán, hogy teljesen reménytelen. Bement az irodába, újabb tíz perc míg előkerült, talán a főnökkel.
- Nagyon sajnálom, kérem bocsássanak meg, a mi hibánk. Van egy nagyobb szobánk, családoknak szoktuk kiadni, pótágyazható. Egy fél óra, míg átviszünk még egy széles fekhelyet, és rendbe hozzuk. Ha ez megfelel Önöknek. Kérem, addig foglaljanak helyet a kerthelyiségünkben, természetesen a panzió vendégei egy italra.
Egymásra néztünk.
- Mit szólsz hozzá, szívem? - kérdezte Péter.
- Nincs más választásunk. - mondtam.
- Rendben. - adta rá áldását Helmuth is.
Tényleg szép nagy szoba volt, levegős, világos. Két széles ággyal a szemközti fal mellett. Falatnyi mosdó zuhanyozóval. Majd felváltva használjuk. Zuhanyoztunk, és lementünk vacsorázni.
Az étel igazán felséges volt, a bor is, a pezsgő is. Szóval a szállásfoglaláson kívül igazán elfogadható panzió volt. Lefekvés előtt megcsináltuk az ágyakat, és ágyból néztük még egy kicsit a tv - t. pólóban és bugyiban feküdtem le, én kerültem a szélére, Peti a fal felől simult hozzám. Csak nem lök le éjszaka? Peti tenyere óvatosan simult a csípőmre, az ujjait alig mozgatva cirógatott, és én hirtelen rettenetesen forró és nedves lettem odalent. A francba, hogy miért nem vagyunk a saját szobánkban? Addig szerelmeskedhetnénk, amíg izzadtan bele nem préselne a matracba. Felhúztam a térdem, sátrat csinálva a paplanból, hogy Michaeláék ne vehessék észre, mit csinálunk. Óvatosan tapogatóztam Peti uborkája után. Az alsónadrágján végigsimítva éreztem, hogy milyen kemény már.
Gyorsan alája férkőztem és megmarkoltam a dagadozó gyönyörűséget. Peti keze válaszul, az ölembe csúszott, és a vékony bugyin keresztül simogatta a cunusomat. Alig tudtam elfojtani egy elégedett sóhajtást. Egy kis óvatos, nem feltűnő fészkelődés, és lecsúszott rólunk a bugyi, meg az alsónadrág. Közben figyelemelterelésként Michaelával beszélgettem a tv - ről, odalent pedig elégedettem markoltam Peti szabadon ágaskodó uborkáját. Jó lett volna szájba venni, de szerencsére az izgalom egy - két cseppje már kicsurrant belőle, és ujjbegyemmel síkosra maszatolhattam a vékony, érzékeny bőrt. Peti ujja pedig közben szorgalmasan járt fel - alá a cunusom vágatán. Egészen lentről, fel a csiklómig és vissza. Olyan jó volt, hogy amikor végre belém bújt, rögtön neki préseltem a popsimat.
Oldalra fordultam, arccal Michaela és Helmuth felé, fedezéket nyújtva Petinek, aki szorosan a hátamhoz simult, mintha aludni akarnánk. Persze a popsimhoz szorított uborkája nagyon is ébren volt. A karja a derekamra simult, a keze pedig rendületlenül simogatott. Nagyon jól éreztem (volna) magamat. Az egész testemet elöntötte a tűz, amire már reggel óta készültem. Michaela is az oldalán feküdt, arccal felénk, és úgy látszott, nem vett tudomást arról, mit csinálunk. A szobában nem volt igazán sötét, mert a kintről beszűrődő fényekhez gyorsan hozzászokott a szem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (174 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 11. 26. hétfő 12:22
Szerintem teljesen jó.
#11 papi 2013. 10. 19. szombat 10:51
Nem rossz.
#10 A57L 2013. 09. 20. péntek 04:17
Egész jó.
#9 x124 2012. 09. 17. hétfő 17:32
Jó!
#8 ndi 2008. 06. 2. hétfő 14:33
ez rendben van, alapvetően hetero vagyok, de miért ne? aki nem próbálta ki az ne dumáljon
#7 Madafaka 2003. 01. 4. szombat 00:26
Peti 190-es, izmos teste megfeszült a méregtől
Eddig jutottam, de ez mar nagyon gaz
#6 Maschine 2002. 10. 7. hétfő 11:38
Én speciel a címen akadtam ki, utálom azt a buzit.
#5 HAL 9000 2002. 08. 23. péntek 16:25
A legjobbak egyike.Kíváncsi lennék igaz-e? Sajna az én feleségem nem lenne ennyire nyitott. Ha igaz fogadjátok őszinte irigykedésemet!
#4 Aladdin 2002. 07. 10. szerda 17:58
Igazán tetszett, erotikus, fantáziadús :)
Elfogadom, hogy nem mindenki ízlésével találkozik...de én bizony nagyon szívesen lettem volna ott :)
#3 Antonia 2002. 07. 9. kedd 09:20
Gusztustalan es utalom a buzikat.
#2 Bingo 2002. 06. 28. péntek 16:25
Nem muszaj olvasni, ha nem tetszik. Nekem spec pont ez jon be. Szerintem teljesen jo.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?