A+ A-

Az osztálytalálkozó

Tavaly nyár eleje. Kellemesen szép idő volt, olyan se nem tikkadt, de hideg sem. Pont jó. A Tisza parton dolgoztam a legjobb helyen, hála apámnak. Kiszolgáló voltam, vagy nem is tudom, hogy nevezzem. Fáradtan hazaértem hajnalban, és persze egész úton azokat a hülye németeket szidtam. Mit variálnak mindig? Nem tudja felfogni, hogy angolból van egy nyamvadt középfokúm, amit így is csak másodjára sikerült letennem? Végre hazaértem, bekaptam valamit, és feljöttem a gépemhez. Egy mailt vártam.
Elhatároztuk a volt osztálytársaimmal, hogy csinálunk egy sátorozást. Persze, ahogy őket ismertem... hogy lesz is belőle valami. Persze nekem se járt más a fejemben, csak hogy milyen jó lenne már végre látni őket. Nekik sosem kell az aranyos és ártatlan oldalamat mutatni. És ez olyan jó volt. Annyira ismertük már egymást.
Az egy elolvasatlan üzenet láttára felcsillant a szemem, és miután megláttam, hogy Lalo az, olyan beteljesülő jó érzést éreztem. Eltűntek a gondolataimból a fránya németek, és csak a saját kikapcsolódásomra tudtam gondolni. Végre!
Az emailben persze az volt, amit vártam. "Péntek 3 óra, vasárnap délelőtt (...) hozz fürdőruhát, pokrócot és zöldségeket!(...) "
Hétvégén nem dolgozok, mázli! Péntek délután meg csak helyettesít Szilvi. Majd kárpótolom valahogy, elvégre is én is helyettesítettem már őt.
Nagy nehezen eljött a péntek is, amit persze zsongva vártam és teljesen oda voltam a sátorozásért. Mint egy óvodás kisgyerek, aki megkapta a cukrát.
Nem indultam korán, úgy is elkések, ha sietek, ha nem. Felvettem egy megkötős felsőt, egy rövid farmergatyót és a papucsom. Felültem a kis motoromra, miután belepakoltam a zöldségeket a kosaramba előre, a fürdőruhámat és váltóruhát,a pokrócot pedig túl nagynak találtam, úgyhogy ráültem .Ezt a két percet táncsak kibírom.
Nem kellett messzire mennem, még szerencse, mert a pokróc már csúszkált alattam. Amikor megérkeztem, csak rám néző rémült arcokat láttam, és 4 csajt a vízbe.
Rögtön szárazzá vált a levegő, és csak azon gondolkodtam, hogy ők most min gondolkodnak? Mit néznek ennyire rajtam? Nem híztam egy dekát se, a hajam még mindig hosszú erős hullámos és barna, és a szemeim kékek. Nem tartott sokáig felismerni a régi tanárroncsoló barátokat. Zoli, Tomi, Andris, Albert és Marci. A lányok pedig Lalo, Ildi, Kata. Kár, hogy csak ennyien. Persze a nagy elmélkedés közben erőt vettem magamon, és kieresztettem egy rekedtes örömteli mosolygós "sziasztok!"-ot. Nagy visszamosolygás... köszönés, és a szokásos, egy megjegyzés; "na ő se változott".
Olyan furcsán szálltam le a mocimról. Mintha szorongna a gyomrom, na de miért? Pakoltam ki a cuccaimat, amikor éreztem, hogy valaki mögöttem van. Két erős kéz ragadt meg, mielőtt még hátra bírtam volna nézni, maga felé fordított és a hátára rántott. Odatuszkolt a többi fiúhoz, és himbálózva beledobtak a vízbe. Persze, ennél jobb már nem is lehetett. Még szerencse, hogy a telefonomat otthonhagytam. De legalább rájöttem, hogy a csajok miért nem jöttek ki. Mert nem engedték meg nekik...na de lassan kimásztunk, és beszélgetni kezdtünk. Meglepő módon, csak rajtam nem volt fürdőruha, de még nem is akartam átvenni. Lalo ideadta a törcsijét, és abba törölköztem meg, miközben a gatyát és a pólót levettem, hogy száradjon. Kellemesen néztem végig mindenkin.
A csajok tök szépek lettek, a pasik is tök helyes arcúak. Látszott, hogy valamit sportolnak a felsőtestüket nézve. A nagy beszélgetések közepette, lassan beesteledett, a fiúk felállították a sátrakat, tüzet raktak, és elkezdtünk nyársalni. Sose szerettem, mert nem értettem hozzá. Persze Marci jött és segített nekem. Szépen körbe ültünk a tűz körül és diákélményeinket meséltük. Azt amit együtt éltünk át. Az első kirándulás, együttalvás stb. És persze a legvégén szóba került a szex. Eszembe jutott, amikor Laloval vetkőznünk kellett egy mersz-vagy felelszezésnél, és simogatnunk egymást. A visszaemlékezéstől már bizsergett a hasam, egyre lejjebb. Persze, ahogy észrevettem nem csak én éreztem ilyesmit. Marcit alulról kellett levetkőztetnem, csukott szemmel. Az is érdekes volt.1.-be.De jó volt :)
Egyszercsak Marci megkérdezte tőlem, hogy nem-e megmasszíroznám a hátát, miközbe ő csinálja nekem a kajám. De persze, valamit valamiért. Erős hátát erőteljesen kezdtem el nyomkodni, először a nyakánál, majd a gerince vonalánál egyre lejjebb. Élveztem. Olyan jó férfias kinézete volt, és alapból dominált a nagyon sötétbarna haj és nagy fekete szemek, barna bőrrel. Közben beszélgettünk még, és mindenki öntötte magából a szavakat. Végül Albi idehozta a hűtőládát, és kivett belőle egy pár sört, és nekem egy kólát. Közben már a fáradságtól Marci hátára dőltem, aki nem tétlenkedett, elment a szemtelenség határáig, és úgy adta át a jéghideg kólát, hogy a combom belső részéhez tette. A hideg ütött belém, úgyhogy ijedtemben gyors elkaptam a kezéből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 02. 24. hétfő 17:43
Kevés.
#2 Hmm 2005. 03. 8. kedd 14:34
Juj...inkább nem minősíteném...Kár hogy alsóban nem lehet osztályozni...
#1 Törté-Net 2005. 03. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?