A+ A-

A kullancs

A nyári táborokba gyakran meghívtak pár évvel korábban végzett diákot kisegítői feladatok ellátására. Kati már a tizennyolcadik évében volt, az öccse pedig most végezte a hetedik osztályt. Mivel az édesanyja munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott segíteni a nyári táborozás lebonyolításában ezért úgy egyeztek meg a tanárokkal, hogy ő megy segíteni, mert egészségügyi ismeretei jól jönnek az esetleges elsősegélynyújtásokban.
Tegnap nagyon sok munkája volt, mert kiránduláson voltak a gyerekek és bizony sok kullanccsal tértek vissza. Mire mindenkit végignézett és kiszedegette a sok rovart, már késő este volt. Ma reggel kicsit tovább aludt, még a reggelit is kihagyta. Mára nagyon meleg napot jósoltak és mindenki lement a tóhoz fürdeni.
Éppen nyújtózott az ágyában, amikor az ajtón halk kopogás hallatszott. Dani, az öccse barátja volt, aki kicsit zavartan álldogált az ajtó előtt. Ö most fejezte be a nyolcadikat. Késői születése miatt év-vesztes volt, így tizenöt évesen egy kicsit kilógott a már félig kamasz,- félig férfi méreteivel a többi gyerek közül. Kati is észrevette már korábban, hogy milyen jóképű gyerek ez a Dani, de különösebben nem gondolt rá, hiszen neki volt barátja, akivel kb. két évig igen jó testi-lelki kapcsolatban volt. Most sajnos vége van a mindennek, mert a barátja felszedett egy másik lányt. Ez a táborozás így egy kicsit amolyan felejtő, regeneráló célokat is szolgált titokban.
Kati a kopogás hallatán gyorsan felugrott, hálóingét ledobta és a keze ügyébe került pántos topot meg a farmer miniszoknyáját kapta gyorsan magára, hogy valami takarja egy kissé, mert a vékonyka hálóinge éppen csak punci vonalig ért és még bugyi sem volt rajta. Amikor kinyitotta az ajtót, Danit látta maga előtt fülig vörösen. Ez különös benyomást tett Katira. A fiú hullámos félhosszú barna haja által körbefont arc már szépen lebarnult és ez a pirulás valami megmagyarázhatatlan izzást adott gyönyörű kék szemének. Izmos, kisportolt teste most valami rettentő esetlen tartással állt az ajtóban. Kati rögtön tudta, hogy valami baj történt.
- Mi baj van Danikám?
- Szia Kati. Tegnap a kullancs ellenőrzésen nem vettem észre, hogy maradt bennem még egy és ez olyan helyen van, ahol nem is lehetett könnyen észrevenni. Nem is gondoltam rá, hogy oda is bemehet.
Kati egyből vette a lapot, de hagyta hadd magyarázkodjon Dani. Meg hát neki is egy pillanatra elállt a lélegzete, hogy ezt most hogyan is fogja megoldani.
- Pontosan hol van a kullancs?
- Hááát... a nadrágomban, pontosabban a farkamon.
- Hool...?
- Ott bizony és nem tudom kivenni egyedül, mert nem látom rendesen, csak érzem, hogy jól megszívta már magát.
- Hűha, akkor ezt gyorsan ki kell venni, mert minél tovább van benned ez annál veszélyesebb. Menjél be az elsősegély szobába. Jövök mindjárt én is. Hozok a konyháról egy kis étolajat, hogy azzal kenjük be, mert ha nem kap levegőt az olajcsepp alatt, akkor elernyedve könnyebben ki lehet húzni. Na menj!
Amíg az elsősegély szobában várt Dani, eszébe jutott a reggel, hogy miért is nem tudta alaposabban megvizsgálni magát, miután észrevette, hogy kullancs van a farkában. Már régóta kéjes álmai voltak időnként és ennek a vége mindig az lett, hogy hatalmas folt lett reggelre a pizsamáján. Ma éjjel is így volt. A napok óta elétáruló látvány a strandon, a meglesett monokiniző lányok hatása azt eredményezte, hogy állandóan merevedése volt, a fürdőnadrágja csak úgy dudorodott. Néha észrevette, hogy a lányok is lopva oda-oda pillantanak és ettől csak még jobban felizgult. Néha, hacsak nekiért a keze a nadrágnak úgy érezte, hogy azonnal elsül a farka. Ez olyan csúcsközeli állapot volt, hogy néha úgy érezte azonnal benyúl a gatyájába és elereszti a magját. Ha ott a strandon nem is de a WC-ben rendszeresen könnyített magán és ez igen jó érzés volt. Ilyenkor szabadon járt a fantáziája és szinte minden lánnyal elképzelte már az akciót, akinek egy kicsit is dudorodott a melle. Még Katit is becserkészte képzeletében. Amikor magára zárta az ajtót és megfogta a farkát, képzeletében a másik kezével már Kati formás nagy mellét fogta, simogatta, benyúlt a blúza alá, tolta le a szoknyáját, a bugyiját és bumm már el is sült a farka. Testén végigfutott a jóleső kéjes görcs utáni remegés és lőtt, lőtt egyszer, kétszer, háromszor, talán többször is de ezt már szinte nem is érezte mert ez egy kéjes ájulat volt. Ma éjjel megint álmodott, aminek az eredménye ott volt a kis gatyáján egy hatalmas nedves foltban. Nem akarta, hogy ébresztéskor a többiek észrevegyék, ezért gyorsan magára kapta farmerját. Csak később jutott eszébe, hogy nem cserélte le a gatyát, de ekkor már egyéb ügyeletesi feladatokat kellett ellátnia. Csak rövid időre szaladt be a WC-re reggeli után és ekkor vette észre, hogy valami dudorodik a farka alsó oldalán. Annyit tudott csak hirtelen megnézni, hogy kullancs e amit látott és amikor meggyőződött róla, hogy az, akkor megijedt. Már késésben van, régen ki kellett volna szedni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 XXIII.István 2016. 08. 16. kedd 14:14
Igazán aranyos story
#4 A57L 2014. 05. 15. csütörtök 06:26
Kedves kis történet.
#3 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:32
Egész jó sztory.
#2 c 2005. 02. 27. vasárnap 00:25
c
#1 Törté-Net 2005. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?