A+ A-

Olaj és jég

Reggeledet már. Az esti buli után a társaság szép lassan felszívódott, ahogy az első hév elindult. A kis társaságból már csak ketten maradtunk. Felajánlottam hogy segítek takarítani, ha szükséges így én ott ragadtam. Rendrakás közben régi történeteket elevenítetünk fel. Sztorizgattunk, és mint ahogy az lenni szokott előbb utóbb a kapcsolatok és a szex témakörhöz értünk. Furcsa volt hallani volt osztálytársnőm szájából, hogy valójában tetszettem neki. Sosem tartottam magam egy jó pasinak. Mindig is gátlásaim voltak és az elmúlt kapcsolatok ezt mind csak tetézték. Szóval tetszettem neki és valójában ő is mindig tetszett nekem csak az előbb említettekért már nem is hoztam ezt szóba. Valójában féltem az elutasítástól.
Takarítgattunk tovább és a megmaradt italokat is előszeretettel kóstolgattuk. Szép lassan, szinte az összes piát elfogyasztottuk. A lány megemlítette, hogy "valaki" nem is olyan rég, a buli folyamán egy hátmasszázzsal kecsegtette... na vajon ki lehetett... Értettem a célzást és kezénél fogva az ágyhoz vezettem. Megkértem, hogy feküdjön hasra. Mikor elhelyezkedett, mellé telepedtem és pólón keresztül masszírozni kezdtem a hátát. Kis idő elteltével megemlítettem, hogy jobb lenne ha a pólót levéve folytathatnám. A felső lekerült és én tovább folytattam. Félre hajtotta fejét, becsukta szemét és csak az élvezetre koncentrált.
Még a takarításnál betett zene lassan lefutott és a cd egy újabb korongot keresve tovább fordult. Kecses hátán végre éreztem, hogy minden izom ellazul. Látszott a lány arcán, hogy végre csak magára koncentrál. Nem foglalkozik senki mással. Pont ezt akartam elérni. Ennyi kikapcsolódás neki is jár gondoltam.
Lassan haladtam lefelé a gerinc vonala mellett. Olajat csurgattam a kezembe az ágy melletti szekrényen talált flakonból. Kicsit lehelgettem, hogy melegedjen, majd a hátára folyattam. Kikapcsoltam a melltartóját hogy ne legyen olajos, majd beledörzsöltem a bőrébe. Csodálatos, még az idei nyár barnaságától színezett kreol bőre volt.
Lassan vettem egy nagy levegőt és pimaszul felajánlottam, hogy ha lehet, folytatnám a lábán az eddigi cselekvésemet. Csak egy elhaló lágy "köszönömöt" préselt ki magából.
Pillanatokon belül már csak egy tanga fedte mesteri testét. Bár a fehérneműje szinte az összes báját láttatni engedte. Lejjebb ereszkedtem, és a talpát kezdtem olajozni. Egyesével morzsolgattam végig az ujjait, majd haladtam feljebb és feljebb. Boka, vádli és a combok. Egyre szaporább lett a légzésünk. Mindketten kimondatlanul is ugyanarra gondoltunk. Teste már tüzet hányt. A comboknál már óvatos voltam. Centinként haladtam feljebb őrjítő lassúsággal. S végül elértem a fenekét. Nem láttam, hogy ellenkezett volna, így kicsit megnyugodva és felbátorodva folytattam. Csodálatosak voltak. Két gyönyörű félgömb. Olajat folyattam a kezembe onnan meg a lány testére és megint csak körkörös mozdulatokkal oszlattam szét a testén. Masszíroztam a fenekét majd újra a combokat, nem is tudtam hova nyúljak. Csodálatos hosszú lábát vagy fenekét masszírozzam?
Mikor újra a combokhoz értem kezeim egyre követelőzőbbek lettek. Egyre inkább csak a belső combokat simogattam, egyre beljebb és beljebb. A nő értette mit is szeretnék és széttárta a combjait. Én megfogtam az olajos tubust és újabb melegítés után a két félgömb közé öntöttem a sűrű illatos folyadékot. Ami a félgömbök közé folyt majd tovább lefelé, eláztatva a tangáját. Finoman értem hozzá a szeméremajkakhoz. Tangája már teljesen rátapadt. Finoman dörzsölgettem. A lány alteste már lángokban állt. Arcán a teljesen átszellemültség volt látható. Félig lehunyt szemhéja résnyire nyílt szeme és apró nyögései tudtomra adták szabad a pálya.
Lassan lefelé kezdtem húzni fehérneműjét. Ekkor összezáródtak a lábai segítség gyanánt, és én legörgettem testéről a feleslegessé vált falatnyi ruhát mely az olajtól és saját boldogságától volt nedves. A kezem újra a bőréhez ért és végre ott járhattam, ahol mindig is szeretem volna. Pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Erőt vettem magamon nehogy rögtön az ajkaihoz érjek. Meg akartam adni a módját. Kínoztam még egy kicsit majd a szeméremajkait vettem kezelésbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 09. 30. kedd 19:23
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 02. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?