Olaj és jég

Szavazás átlaga: 6.24 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2005. február 14.
Hossz: 7 103 karakter
Elolvasva: 1 429 alkalommal
Reggeledet már. Az esti buli után a társaság szép lassan felszívódott, ahogy az első hév elindult. A kis társaságból már csak ketten maradtunk. Felajánlottam hogy segítek takarítani, ha szükséges így én ott ragadtam. Rendrakás közben régi történeteket elevenítetünk fel. Sztorizgattunk, és mint ahogy az lenni szokott előbb utóbb a kapcsolatok és a szex témakörhöz értünk. Furcsa volt hallani volt osztálytársnőm szájából, hogy valójában tetszettem neki. Sosem tartottam magam egy jó pasinak. Mindig is gátlásaim voltak és az elmúlt kapcsolatok ezt mind csak tetézték. Szóval tetszettem neki és valójában ő is mindig tetszett nekem csak az előbb említettekért már nem is hoztam ezt szóba. Valójában féltem az elutasítástól.

Takarítgattunk tovább és a megmaradt italokat is előszeretettel kóstolgattuk. Szép lassan, szinte az összes elfogyasztottuk. A lány megemlítette, hogy "valaki" nem is olyan rég, a buli folyamán egy hátmasszázzsal kecsegtette... na vajon ki lehetett... Értettem a célzást és kezénél fogva az ágyhoz vezettem. Megkértem, hogy feküdjön hasra. Mikor elhelyezkedett, mellé telepedtem és pólón keresztül masszírozni kezdtem a hátát. Kis idő elteltével megemlítettem, hogy jobb lenne ha a pólót levéve folytathatnám. A felső lekerült és én tovább folytattam. Félre hajtotta fejét, becsukta szemét és csak az élvezetre koncentrált.
Még a takarításnál betett zene lassan lefutott és a cd egy újabb korongot keresve tovább fordult. Kecses hátán végre éreztem, hogy minden izom ellazul. Látszott a lány arcán, hogy végre csak magára koncentrál. Nem foglalkozik senki mással. Pont ezt akartam elérni. Ennyi kikapcsolódás neki is jár gondoltam.

Lassan haladtam lefelé a gerinc vonala mellett. Olajat csurgattam a kezembe az ágy melletti szekrényen talált flakonból. Kicsit lehelgettem, hogy melegedjen, majd a hátára folyattam. Kikapcsoltam a melltartóját hogy ne legyen olajos, majd beledörzsöltem a bőrébe. Csodálatos, még az idei nyár barnaságától színezett kreol bőre volt.
Lassan vettem egy nagy levegőt és pimaszul felajánlottam, hogy ha lehet, folytatnám a lábán az eddigi cselekvésemet. Csak egy elhaló lágy "köszönömöt" préselt ki magából.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.24 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2022. október 13. 10:09
#5
A régi jó házibulik.
1
én55
2021. november 24. 12:50
#4
Egynek elmegy, 4 pont.
1
a
A57L
2018. november 2. 04:00
#3
Nem rossz,de nem hozott lázba.Közepes.
1
l
listike
2014. szeptember 30. 19:23
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2005. február 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1