A+ A-

Egy tábori kaland

Fél éve történt, egy lovas táborban voltam... már 10 éve lovagolok, de hát mindig tanul valami újat az ember! 3 éve járok erre a helyre, és már az első évben kiszúrtam magamnak az edző srácot, aki nemcsak helyes, de nagyon megnyerő, kedves, és szimpatikus is volt. Mindig figyelmes volt velem a nagy korkülönbség ellenére is, talán ezért is tetszett meg annyira. Igaz sosem nézett rám olyan szemmel, amilyennel én őrá, de ezt betudtam annak, hogy túl fiatal vagyok hozzá, és maradt számomra a plátói szerelem. Nem is lett volna ezzel semmi baj, 2 év alatt már sikerült ezt feldolgoznom, de idén is eljött a tábor, - én állítólag nagyon megváltoztam, mind külsőleg, mind pedig belsőre - és ez neki is feltűnt!
Már az első napon szokatlanul előzékeny volt velem, és elhívott, hogy nézzem meg azt a csikót, amit venni akar, persze belementem, bár furcsálltam a dolgot. Beültünk az autóba, ahol egy pár üveg ital feküdt a padlón, ezek útközben el is fogytak, így a hangulat már megalapozott volt. Erre rájött még pár üveg sör, én pedig nem vagyok az a "nagyivó", úgyhogy már épp ott tartottam, hogy a nevemet sem tudnám megmondani, mikor a srácok elhívtak a helyi diszkóba, persze amennyi eszem volt erre is igent mondtam, csak 5 percet kértem, hogy átöltözhessek!Elindultam hátra, a házunk irányába. Már kb. félúton járhattam, mikor észrevettem, hogy Balázs utánam jött. Azt hittem, hogy meggondolták magukat, és mégsem megyünk, ezért jött, hogy szóljon, de nem így történt. Közelebb lépett, és megcsókolt. Nagyon meglepődtem,de azért visszacsókoltam. Ezen felbátorodva újra és újra csókolni kezdett, egyre vadabbul.
Nagyon élveztem, pedig nem ehhez vagyok szokva, de ezt később az italnak tudtam be. Végül hátra értem,átöltöztem, és már indultunk is. Közben Balázs visszament a többiekhez, és egész úton úgy tett, mintha mi sem történt volna. Gondoltam megbánta ami történt, így nem is hoztam fel a dolgot, majd lesz ami lesz végül is mindegy. A diszkóban aztán szintén nem történt semmi, csak ittunk, és ittunk, vég nélkül. Már mindenki kezdte elveszteni a fejét, aminek én, a társaság egyetlen női tagja ittam meg a levét, de nem bántam, tetszett ez a játék. Már elég későre járt, ezért elindultunk visszafelé, ahol elbúcsúztunk a többiektől, és ismét kettesben maradtunk Balázzsal. Megint megcsókolt. Nagyon dühös lettem rá, mert ebből kiderült, hogy nem bánta meg a dolgot, csak éppen a többiek előtt szégyenli! Látta a dühömet, ezért megkérdezte, hogy mi a baj.
- Még kérded?
Láttam rajta, hogy tényleg nem érti, és olyan ártatlan arca volt, hogy nem tudtam rá haragudni. Abban a pillanatban semmire sem tudtam gondolni, csak hogy megcsókoljam! Így is akartam tenni, de nem hagyta. Dühöm egyre inkább átment az iránta érzett vágyba, amit csak fokozott a tehetetlenség érzése. Végül megkegyelmezett és megcsókolt. Annyira finoman csókolt, és annyira kívántam, hogy azonnal odaakartam adni magam neki. Felmentünk az emeletre,és lefektetett egy díványra. Mellémfeküdt, simogatott, és puszilgatott mindenhol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 01. 30. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?