A+ A-

A férjem távol volt

4 éve voltunk házasok a férjemmel, akivel tulajdonképpen mindketten a nagyon szabad felfogású emberek közé tartoztunk, ami az erotikát, illetve a szexet illette. Szerettük egymást és semmi külső tényező nem szólhatott bele az életünkbe annak ellenére, hogy mindketten meg voltunk győződve arról, hogy mivel egyszer élünk, ezért az élet szépségeit és izgalmait mindenképpen ki kell használni a józan ész és az általunk elfogadott - normális - keretek között. Csak annyira, amennyire mindketten a maximális szintre tudtunk felpörögni közös örömünkre.: - )
Tehát a történet tavaly télen Finnországban esett meg velem. Férjemet a cége finn partnere hivta meg egy 4 napos konferenciára, amire én is vele tarthattam. A finn partnerük valóban kitett magáért, hiszen még a szállásunkat is megválaszthattuk igényünk szerint. Felkináltak egy hotelt a városban Oulu - ban és egy igazi finn faházat kb 30 km - re a várostól. Rábeszélésemre az utóbbit választottuk. Egészen egyszerűen úgy gondoltam, hogy az itthoni nagyváros stressze után kár lenne kihagyni egy olyan élményt, ami a mindentől távolálló faházat illeti, ahol nincsenek autók, nincsen tömeg csak csönd.
A repülőtéren természetesen várt minket egy autó is, ami a teljes időre a rendelkezésünkre állt. Ezzel egy jó útleirás alapján aztán nemsokára el is jutottunk a kis nyugalmas szállásunkra. Ott akkor minden fehérbe volt öltözve és majd egy méteres hó boritotta a környéket. Mivel a nappalok, azaz a világosság csak a nap kis részét tudta magának, ezért aztán mi is késő délután már sötétben jutottunk el a faházunkig. Az út fantasztikusan szép volt, hiszen minden hófehérben pompázott, az út szépen járható és egyszerű volt. A ház egy klasszikus finn faház volt, modern kivitelben. Nappali, két háló, konyha, fürdő. Szauna pedig a ház mellett, kint. Hangulatos berendezés kandallóval, de természetesen villanyfűtéssel kiegészitve. A tiszta, élénk és egészségesen hideg levegő varázslatossága után, jó érzés volt a kellemesen meleg és kényelmes házikóba lepihenni.
A megérkezés és berendezkedés örömére gyorsan ledobáltuk ruháinkat és beugrottunk a zuhany alá. A férjemnek már a zuhanyzás előtt, mikor levetkőzött, tisztes merevedése támadt. Ezt persze jó néven vettem és még mielőtt beálltunk volna a zuhany alá egy kicsit megmassziroztam a farkát és a golyóit. Ettől persze csak keményebben állt a himvesszeje. A viz alatt aztán jól beszappanoztuk egymást, a párom kezei szinte csak a fenekem és a puncim vágataiban jártak, újjai pedig még ennél mélyebbre is tévedtek. A puncim is már zuhanyt kezdett játszani, olyan nedves lett, amikor férjem megforditott és hátulról könnyedén a puncim mélyére nyomta a farkát. Nem játszott, hiszen rögtön tövig nyomta és belemarkolva az oldalaimba azonnal vad hajrába kezdett. Megkapaszkodtam a kád szélében és élveztem minden egyes mélyre hatolást és minden egyes kis csattanást, ahogyan a herék a combjaimhoz ütődtek. A felajzott izgalomtól aztán hamar elélveztünk mindketten. Már a combjaim belső oldalain folyt az ondó, de még apró lökéseket mindig kaptam a lassan lelankadó pénisztől. A forró vizzel aztán leöblitettük magunkat és hamar ágyba bújtunk. Fáradtak voltunk mindketten.
Másnap, mivel férjem még szabad volt, egy kényelmes kelés és reggeli után elmentünk körülnézni a környéken. Tulajdonképpen messzire nem is igazán mehettünk, hiszen kilométerekre semmi sem volt és az erdőben sem volt tanácsos messze elcsavarogni, igy hát csak a közelben található tóig sétáltunk. Varázslatosan szép volt a környezet és szikrázóan szép az idő. Délután beizzitottuk a szaunát és átadtuk magunkat a meztelen egészségnek. A szauna, mivel kint volt, még a házban meztelenre vetkőztünk és úgy mentünk be a forró gőzbe. Tiz perc forróság után pedig mindketten kiszaladtunk és belehemperedtünk a nagy hóba. Igazi élmény volt. Ezt még eljátszottuk 3 - 4 - szer és utána bementünk a faházikóba pihenni. Meztelenül feküdtünk az ágyon egy ideig és pihegtünk a szaunától, majd összeütöttem egy kis vacsorát. A kellemes meleg és a lakatlan környék miatt egyszerűen fel sem öltöztünk, anyaszült meztelenül mozogtunk a házban.
A lefekvés előtt még magáévá tett a férjem, aztán mielőtt elaludtunk volna még megkérdezte, hogy nem bántam - e meg, hogy nem a hotelt választottam a városban, hiszen ő holnaptól elfoglalt lesz és egyedül kell hagyjon itt a világ végén. Sőt gyorsan nevetve hozzátette, hogy itt egészen biztosan nem fogok találni harmadik szexpartnert illetve párt a szabadidő erotikus eltöltéséhez, mint ahogyan azt esetleg a városban megtehettem volna. A kérdés jogos volt, hiszen egyikőnk sem vetette meg eme szexuális kikapcsolódást. Én viszont elmondtam neki, hogy nem bántam meg, hiszen épp azért jöttem ide, hogy végre ne is lássak embereket és pihenhessek végre. Megértette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherkalman1 2017. 05. 25. csütörtök 06:21
Ez tetszett!!
#10 feherfabia 2015. 10. 31. szombat 06:28
Egész jó!
#9 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 16:11
Nem rossz.
#8 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:35
Jó lett.
#7 papi 2013. 04. 27. szombat 08:26
Egy ilyen akcióhoz nem kell annyit utazni
#6 sarmos 2009. 11. 4. szerda 08:07
jo.
#5 sihupapa 2008. 11. 25. kedd 21:19
egészségedre
#4 kellenek 2007. 08. 10. péntek 09:53
KÁr, hogy nem én voltam a háztulajdonos
#3 simon 2007. 08. 8. szerda 00:44
oke
#2 Móczó József 2007. 08. 7. kedd 17:12
Ebben a helyzettben én is megdugtalak volna.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?