A+ A-

Első leszbi élményem

Rég gondolkodom rajta megosztom Veletek történetem. Magamról csak annyit, hogy 30 éves, csinos nő vagyok.
Valahogy így kezdődött: felvételt nyertem a PSZF -re és apukám kapcsolatai révén sikerült egyből koleszt is kapnom és egy másik protekciós csemetével egy kétágyas fürdőszobás szobába kerültem. Jutka (így hívták a szobatársam) vidám, jókedvű lány volt. Már az első éjszakát végig dumcsiztuk, ismerkedtünk a másikkal. Ismeretlenül is megismertük a másik családját, baráti körét és barátját. Nem kellett egy hét sem és a legjobb barátnőkké váltunk. Együtt tanultunk, szórakoztunk, vásároltunk etc. Ahogy haladtunk a tanévben egyre többet kellett készülnünk, de az ősz még mindig nem akart beköszönteni. Ez a vénasszonyok nyara kitett magáért. Sokat csak egy bugyiban és melltartóban tanultunk. Nem voltunk szégyenlősek hisz zuhanyoztunk, öltöztünk egymás előtt. Jutkának szép, formás nagy mellei voltak. Tetszett hisz nekem még most 30 évesen sincs olyan, mint Neki már akkor voltak. Lopva sokat pihentettem a szemeimet a testén, de egy idő után feltűnt Ő is rajtam felejti a tekintetét. Sokat használtuk egymás ruháit és mikor visszakaptam mindig mélyeket szívtam belőle, élveztem Jutka finom illatát. Vasárnap esténként meséltünk egymásnak a hétvégéről, kivel mi történt és az ágyjelenetek mesélését sem hagytuk ki.
Egy október végi vasárnap mesélte, hogy a barátja kérésére leborotválta a szőrét, ott lent is. Abban az időben ez nem volt divat(én akkor még egyszer sem borotváltam le magamnak) ezért hitetlenkedtem és tisztára lázba jöttem tőle. Észrevehette kíváncsiságom, és felajánlotta megmutatja. Éltem az alkalommal. Végre úgymond engedéllyel vizsgáltam a csupasz cunáját és bizony izgalom járta át a testen, de ezt eltitkolva csak annyit kérdeztem, milyen érzés. Azonnal felajánlotta, hogy szívesen megcsinálja nekem is, de vallásos neveltetésem miatt tiltakozni kezdtem. Ekkor felajánlotta érintsem meg, milyen sima és selymes. Végighúztam az ujjaimat a csupasz vénusz dombján és a végén az ujjam becsúszott a vágatába, mi már nedvesedni kezdett. Az új érzés és az, hogy "ezt nem szabad csinálni" elrántatta velem a kezem és izgatott, de rémült hangon megdicsértem majd más témára tereltem a szót. Egy jó pár napig forrt körülöttünk a levegő, de arról az estéről nem beszéltünk, míg mindkettőnk lecsillapodott.
Kb. egy hónap múlva óriási vihar tört ki és a fél város az áramszünet miatt sötétbe borult. Sajnos, vagy hála Istennek csak egy elemlámpát kaptunk a gondnoktól és mivel mind a ketten félősek voltunk még a WC-re is együtt mentünk. Késő este volt és már zuhanyozni készülődtünk. Jutka felajánlotta menjünk oda is együtt. Mint írtam, nem voltunk szégyenlősek így kislányos vihogás közepette közösen zuhiztunk. Bizseregtem mikor egy-egy testrészünk összeért és a sejtelmes fényben láttam Jutkán is az izgatottságot. Hosszú csend következett és csak, álltunk a ránk csapódó víz alatt, mikor megtörve a csendet megkérdezte megmossa-e a hátam? Talán túl gyorsan vágtam rá az igent és már fordultam is el. Mikor érzékien átszappanozott felemelte a kezem, maga felé fordított és előröl is megismételte az előző műveletet. Érintése simogatott. Nekem fel sem tűnt, de Ő izgatottan kérdezte, hogy fázom-e, mert a bimbóm meredezik. A fürdőszobánk inkább egy gőzfürdőre emlékeztetett így nem mondhattam azt, hogy fázom, hanem felé fordulva üveges szemei közé nézve megkérdeztem, nem tudja miért áll a bimbóm? Válasz nem volt, hanem magához húzott és szájon csókolt. Óráknak tűnt az ölelés és a csók. Kezünk önálló életbe kezdett és elindult a másik testének felfedezésére. Végre megérintettem a régen áhított melleit. Két ujjam közé fogtam bimbóját és enyhe szorítás közben csavargatni kezdtem. Ekkor tört elő Jutka ajkai közül az első sóhaj mitől megnyugodtam, nem csinálhatom rosszul, Neki is érzékeny pontja a mellbimbója Ő sem tétlenkedett és közben a bozontos cunámat kezdte simogatni és egy óvatlan pillanatban az egyik ujja a vágatomba tévedt. Áramütésként éltem át, pedig sokszor csinálta velem ezt a barátom és bevallom néha magam is kényeztettem, de ez az új számomra mámorító volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 11. 30. vasárnap 16:51
Olvastam jobbat is.
#4 A57L 2014. 04. 16. szerda 07:46
Nem rossz.
#3 Steve 2005. 02. 6. vasárnap 11:17

Tetszett, és inkább folytasd!
#2 Anonim 2005. 01. 28. péntek 11:40
Xess! Meglepett a váltásod a családiból a lesbibe. Szerintem jól írsz és folytasd mind a három történeted
#1 Törté-Net 2005. 01. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?