A+ A-

Különös hálótársak

Fordítás
Eredeti történet: "Strange bedfellows" (Ophelia Rand)
- A legerotikusabb fantáziámban a testvéremmel szeretkezem - mondta csendesen a füléhez hajolva.
- Hogyan? - kérdezte, és a szájához emelt pezsgőspohár megállt félúton.
Közelebb húzódott, hogy a lélegzetét a másik már a nyakán érezhette.
- Pár napja kérdeztél a legszexisebb álmomról. Nem mondtam igazat azzal a kétcsajos dologgal. A legizgatóbb fantáziám a nővéremmel kapcsolatos - vallotta be halkan.
Kutatóan felnézett a lány arcára. Semmi reakció.
Elfordult, a poharat vigyázva a terasz kőkorlátjára helyezte, és elgondolkodva végignézett az épülethez vezető hosszú kocsiúton. 'Hát elmondtam neki végre' - gondolta a fiú. 'Most aztán... - lesz, ami lesz.'
- Lássuk, jól értettem-e, amit mondtál! - szólalt meg az kis idő múlva. A hangja mély, érzelemmel telített volt. - Akkor az ágyban feküdtünk, meztelenül, készen egy kiadós kefélésre. Éppen azt kérdeztem, mire gondolsz maszturbálás közben. Ezek szerint füllentettél valamit arról, hogy az egyik csaj rajtad lovagol, mialatt a másikat nyalogatod. - Most pedig a főnököd legfontosabb támogatóinak partiján vagyunk - te a legjobb öltönyödben, én a fekete bársonyruhámban, arany fülbevalóval, új frizurával. Körülöttünk százak mulatnak, most dől el a jövőd, és te ezt a pillanatot választottad ki, hogy elmondd nekem, szeretnéd megdönteni a nővéred? - az utolsó szó hangsúlyosan csattant.
Belekortyolt gin-tonikjába, és körbepillantott, van-e valaki hallótávolságon belül. Susan mindig egy kissé hangosabb a kelleténél pár pohár után. Szerencsére a terasz lassan kiürült, a vendégek beszállingóztak a jókora nappaliba, hogy meghallgassák Hal köszöntőjét.
- Ez így nem pontos - jegyezte meg, miközben a le és felbukó jégdarabokra koncentrált a poharában. - Néha valóban ARRA a két lányra gondolok. Csakhogy a nővérem sokkal többször jár az eszemben.
Felnézett, reménykedve, hogy kicsalt egy mosolyt a partneréből. De nem. A lány hitetlenkedve bámult rá. Lenyelte az utolsó kortyot is, és azt kívánta, bárcsak húzhatna még egy jót az üvegből is.
- Susan, kedvesem! - magyarázta - már hónapok óta próbálom elmondani, mi történt köztünk, mikor még gyerekek voltunk. Most hirtelen belém hasított: ha ezt az alkalmat elszalasztom, később talán sosem lesz bátorságom megvallani... És neked tudnod kell erről, mielőtt hozzám jössz feleségül.
- Valamiről, ami közöttetek TÖRTÉNT? - kérdezte. - Úgy érted, ez nemcsak holmi fantáziálás?
- Hát igen - mondta lassan - valami tényleg történt köztünk. - Azon a nyáron én tizennégy voltam. Egyedül voltunk a házban...
- Hohó! Várj egy pillanatig! - vágott közbe Susan, felkapva a közeli asztalról a gyöngyökkel kivarrt erszényét - Ne most... Ne így! Egy kicsit végig akarom gondolni, és szeretnék egy picit egyedül lenni... - Magas sarkú cipőjén egyensúlyozva beviharzott a kúriába, tudomást sem véve a padlóra loccsantott italáról, és az ősz hölgyről, aki éppen hozzájuk igyekezett.
Ő pedig felnyögött magában, amint meglátta a hostessek vezetőjét.
'Vera, kérlek, ne! Most már igazán csak te hiányzol!' - gondolta.
- Szóval itt vagytok! - szólt Vera, amint sikerült kikormányoznia testét az erkélyre. - Gratulálok az eljegyzésetekhez! Susan igazán elragadó ma este! - áradozott.
- Valóban gyönyörű - erőltetett magára egy mosolyt -, köszönöm szépen. És külön köszönöm a gondos szervezést. Ma valóban mindenki itt van, aki számít. Te aztán tényleg ismered a fontos embereket, Vera! - bókolt kényszeredetten.
- Éppen erről akartam beszélni veled - sóhajtott, egy fehér papírdarabot dugva az orra alá. - Nézd, eltévesztették Peck úr névkártyáját.
A címkére pillantott.
MR. JOHN BECK, elnök, Nemzeti Emberjogi Egyesület
Azonnal beugrott neki. - Semmi gond, Vera! - mondta vigasztalólag. - Emlékszel, mennyi pénzzel támogatta az egyesület Hal választási kampányát... Miért nem keresed meg a házigazdát - Peter tudni fogja, hol találod -, biztosan tud keríteni egy tubus hibajavítót, s csak a 'B' betű alsó hasát kell vele eltüntetned...
- Nahát, tényleg! - nyugodott meg, és már sietett is, hogy Peter után nézzen.
Ahogy Verától megszabadult, lerogyott egy kárpitozott székre, és a kezébe temette az arcát. 'Miért nem bíztam az ösztönömben, ami azt súgta, hogy tartsam magamban?' - tipródott reményvesztetten. 'Hová tűnt Susan? Mi járhat most az eszében? És mi lenne az, amivel ezt az egészet jóvá tehetném?'
Naivan azt képzelte, hogy Susan képes elviselni az igazságot, még erről is. Végülis annyira nyíltak voltak egymással a szex terén... Kipróbáltak annyiféle játékot, pozíciót és eszközöket, az elfüggönyözött szoba sötétjében még pornót is néztek együtt...
Susan kedvelte az erotikus szerepjátékokat, szeretett más bőrébe bújva szerelmeskedni vele. Kínja ellenére mosolyognia kellett az egyik ilyen eseten: milyen odaadó tanítványa volt, amikor Susan az osztályfőnökét játszotta, s milyen jól kiérdemelte azt az ötöst a túlhevült tanárnőnél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (182 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2016. 10. 22. szombat 09:27
Jobbat vártam.
#12 genius33 2013. 03. 15. péntek 10:13
Szerintem is szuper smile
#11 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 22:16
2008-ban is bajnok vagy "wanda"
#10 zsuzsika 2008. 01. 20. vasárnap 11:42
Kicsit bonyi, de jó
#9 girl 2008. 01. 18. péntek 00:58
Nagyon jó lett
#8 valaki 2005. 01. 18. kedd 00:58
16 évesen dolgozni??

amugy nem rossz
#7 and 2005. 01. 16. vasárnap 12:36
Wanda hol voltál eddig, minden nap a történeteid nélkül siváran múlik el.
Nagyon nagy szükség van rád, könyörgöm írj és fordíts minél többet.
Istennő vagy!
#6 Alphodel 2005. 01. 15. szombat 21:02
Igeán, hát igen! Ilyen egy jó fordítás!
#5 Mz/X 2005. 01. 15. szombat 18:11
nagyon jó, tíz pont! Várom a folytatást...

u.i.: azért egy kicsit lehetne részletesebb.
#4 Tamás 2005. 01. 14. péntek 12:13
Nagyon jó volt. Ugye Susan is mesélni fog.
#3 chris 2005. 01. 14. péntek 11:09
jó, n igényes. és tetszik a poén.
10 pont
#2 banurr 2005. 01. 14. péntek 09:21
Hoppárézimi!!
:)))
#1 Törté-Net 2005. 01. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?