A+ A-

Iskolalátogatás

Átlagos 17éves suhanc vagyok. Az átlagos szó mindenre érhető; szokásaimra, külsőmre, méreteimre. Viszont nem untatnék senkit ezekkel a felesleges dolgokat, hogy ki vagyok, hogy nézek ki. Jöjjön a lényeg:
Miután általánosból átkerültem középiskolába szokásommá vált, hogy évente legalább egyszer visszalátogassak volt iskolámba. Tudjátok megnézni ki ment el (vagy éppenséggel kit rúgtak ki), mi változott, mi maradt a régi. Mindenkit meg szoktam "látogatni" ilyen esetekben. Így volt ez legutóbb is (ami évvége előtt 2 héttel történt). Szép sorban minden volt tanárommal elbeszélgettem, és már csak a testnevelés tanárnő volt hátra. Nem a testnevelés volt a kedvenc tantárgyam, ám a tanár iszonyat jó fej, szóval szívesen beszélgettem vele mindig mi történt velem, vele az elmúlt években. Épp az udvaron tartott órát, én pedig a főkapun mentem ki, így hát elég messziről láttam, de már akkor kiszúrtam hogy valami más, mint eddig volt.
Minél közelebb kerültem Éva nénihez (mi mindig néniztük, mert tudtuk, hogy ezt utálja) egyre inkább meggyőződtem arról, hogy a mellei nagyobbak. Azt, hogy megműteti a mellét, nem feltételeztem volna róla. Anélkül is eléggé szép, nagy mellei voltak. Mikor észrevett engem a tanárnő, lelkes volt és mondta, hogy gyorsan menjek oda, mert már rég nem látott és tudni akarja mi van velem. Mindig szívélyesen fogadott, de ez most azoknál is szívélyesebb volt. Ott voltam előtte; ott állt rövidnadrágban, az a tipikus rövid nadrág, amiben az ember combjai kilátszódnak. Természetesen neki is lehetett látni feszes combjait. Fehér póló, amin keresztül szembeötlővé vált a különbség a régi és a mostani mellmérete között.
Arca sminkelve volt, ami szintén furcsa, mivel Ő nem gyakran sminkelte ki magát. Ajkain rózsaszín ajakrúzs, kihúzott szemöldök és szempilla, vállára pedig lehullott göndör barna haja. Meglepő, ám annál inkább szerethető volt az összkép. És örömmel láttam, hogy eléggé "vaskos" lett, azaz felszedett pár kilót, de ez csak előnyére vált. Elkezdtünk beszélgetni és Ő mondta, hogy most nagyon sok dolog történt vele (én nem mertem mondani, hogy látom, nehogy rossz néven vegye) és most sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint bármikor máskor.
Mialatt beszélgettünk vége lett az órának, a srácok meg a lányok közbe beszaladtak öltözni, és Éva néni megkért, hogy segítsek neki becipelni a szertárba kosárlabdákat, focilabdákat. Persze örömmel segítettem, hiszen igaz úriember vagyok (a tanárnőm szavaival élve). Kérdeztem tőle, hogy hova tegyem le a labdákat, mire Ő azt válaszolta, hogy adjam csak oda neki, majd ő elrakja őket. Odaadtam neki, Ő pedig elkezdett lehajolni a labdákért és egyesével elkezdte felpakolni őket a polcra. Ez idő alatt én csak a fenekét tudtam nézni, meg a melleit, amik inkább voltak jó nagy csöcsök, mint mellek. Mikor észrevette, hogy őt, úgymond, stírölöm, rámnézett mérgesen, és megkérdezte fenhangon, hogy mit képzelek? Én most mondtam meg neki, hogy az új melleivel, és a sminkkel vonzó, és elnézést kérek tőle.
Ekkor ő elkezdett felém jönni, én pedig hátráltam (féltem olyan pofont ad, hogy a fal adja a másikat) egészen a szertár ajtajáig, de ő nem engem ütött meg, hanem elfordított az ajtóban lévő kulcsot. Kérdeztem, hogy ezt mire véljem, Ő pedig mondta, hogy nem csak én figyeltem fel a testi változásokra, hanem Ő is, és vonzó a nadrágomon a dudor. Megdöbbenten néztem rá nadrágomra és láttam, hogy áll a farkam (őszintén megvallva az izgalmak közepette teljesen elfeledkeztem magamról). Ő közelebb lépett hozzám, és megmarkolta a farkam a gatyámon keresztül, már ezt is nagyon élveztem, de ami ezután következett nagyon nagy hatást gyakorolt rám.
Kigombolta a nadrágom, és letolta a bokámig. Elkezdte a boxeremen keresztül leszopni a farkam, és én csak néztem, de nem tudtam jobban élvezni, mint a sima faszmarkolászást, mivel eléggé feszült voltam. Ő mondta, hogy engedjem el magam; ez volt az utolsó testnevelés óra azon a napon, és nem mehetnek be oda, csak testnevelés tanárok, azok pedig rajta kívül már mind elmentek. Gondoltam magamban, hogyha a tanárnő így folytatja én is mindjárt elmegyek., merthogy a boxerem is lekerült rólam, és a csupasz dákóm nyalta végig egészen a herezacskómtól a makkom hegyéig minden oldalról.
Nagyon jó volt (azelőtt csak egyszer volt részem abban, hogy leszopnak, de ez annál ezerszer jobb volt) bekapta a golyómat, és elkezdte szívni, közben egyik kezével paskolgatta a szabadon lévő herémet, a másikkal pedig verte a faszom, nehogy veszítsen merevségéből. Ami lehetetlen lett volna, mivel életemben nem állt még olyan mereven a farkam, mint akkor. Végül teljes egészében bekapta a faszom; nem látszott ki belőle egy apró rész se. Így járt fel-le a feje végig a farkamon, és amikor kivette szájából a pélómat nagy cuppanás hallatszódott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 07. 29. szerda 16:03
egész jó, szívesen venném a folytatást.
#2 listike 2014. 02. 26. szerda 18:00
Hol van a folytatás?
#1 Törté-Net 2005. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?