A+ A-

Férjem kérésére ...

Hosszas töprengés után jutottam arra a következtetésre hogy megosztom veletek azt ami velem, illetve férjemmel történt az elmúlt évben. Barátnöimnek nem merem elmondani, és mivel nincs kivel ezt megbeszélnem, igy gondoltam leirom hogy picit könnyitsek magamon. Judit vagyok, 25 éves csinosnak mondott lány (vagyis inkább nö). Férjemmel Robival 6 éve vagyunk házasok de már 9 éve ismerjük egymást.Ö az érettebb korosztályhoz tartozó férfi túl egy váláson. Nem tagadom hogy mindig a nálam érettebb korosztályhoz vonzódtam inkább. Ezért is találtunk egymásra. Robi 41 éves.
Egy ideig teljesen rendben volt a házasságunk, nagyon boldogan éltünk, tökéletesen kielégitve egymás vágyait -legalábbis én ebben a tévhitben éltem. Nagyjából 2 éve Robi elöállt azzal a javaslattal hogy szeretne erotikus fotókat késziteni rólam. Kissé meglepett a dolog de nem volt ellenemre, mivel mindigis a nyitott, ujdonságokra kapható lány voltam. Eleinte csak fehérnemüs illetve félmeztelen fotókat készitett rólam. Aztán lekerült a tangám is, szétnyitottam a combjaimat, és mire észbe kaptam , Robi már szeretkezés közben is fotózott. Volt ebben valami különleges izgató dolog. Példálózott is sokat, föleg szeretkezés közben hogy sosem tudhatom kinek fogja megmutatni a fotókat. Eleinte azt hittem csak szórakozik velem hogy felizgasson, igy elkezdtünk egymásnak felsorolni olyan férfi ismeröseinket akik majd "látni fognak".
Aztán egy nap arra érek haza hogy Robi és 2 barátja a 38 éves Feri és 42 éves Zoli nagyban bujják a számitógép képernyöjét. Éppcsak hogy köszöntek de láthatóan zavarban voltak. Nem tulajdonitottam különösebb fontosságot a dolgoknak, elvégre pasik, biztosan valami pucér lányokat néznek a neten - gondoltam. Aztán furdalni kezdett a kiváncsiság, és ujra kimentem a nappaliba miután átöltöztem. Annyira bele voltak mélyedve abba amit néztek hogy nem vették észre amint kilépek. Oda lopóztam mögéjük hogy lássam mit is néznek ennyire. Mikor megpillantottam a képeket azt hittem nem látok jól. Robi rámnézett és odaszólt: Szia Drágám. Jó hogy kijöttél. Remélem nem zavar hogy megmutatom a gyönyörü fotóidat a barátaimnak. Most megtörténik amiröl fantáziáltunk.
Az én meztelen képeimet nézegették. Ott láttam saját magam anyaszült meztelenül széttárt combokkal az ágyunkon, Feri és Zoli pedig kidülledt szemekkel bámulták.
Felém fordultak és azt mondták: - Nincs miért szégyenkezned. Álmunkban sem gondoltuk volna hogy ennyire gyönyörü tested van.
Mire én elpirulva csak annyit mondtam: - Ugyanmár. Biztosan láttatok már jópár lányt fotókon meztelenül. Nem hiszem hogy bármi olyat is láttatok volna rajtam amit eddig még soha.
Erre Feri aki köztudottan nagy nöcsábász volt azt válaszolta: - Nagyonis sok uj dolgot láttam. De szivesebben venném ha most itt élöben is megmutatnád nekünk a bájaidat.
Láthatta hogy zavarban vagyok és hogy nem tudtam ellépni, igy közelebb lépett és azt mondta:
- Vetközz le nekünk, mutasd meg a melleid és a kis nedves ajkaidat. Biztosan már most is csupa lucsok vagy attól ahogy elképzeled hogy nekünk vetközöl.
Robira néztem zavartan de Ö csak mosolygott és azt mondta:
- Biztos vagyok benne hogy teljesen nedves mindene. Mindig felizgatta mikor szex közben azt sugtam a fülébe hogy képzelje el amint épp Ti ketten vagytok benne. Hallottátok volna hogy nyögdécselt és csattogott a puncija ahogy döftem.
Nagyon szégyelltem magam pedig tartoztam azon lányok közé akiket könnyen zavarba lehet ejteni. Mielött még lett volna idöm feleszmélni és urrá lenni magamon, Zoli mögém lépett és átkarolt majd megragadta a felsömet az alsó széleinél és lassan kezdte felhúzni rajtam. Eleinte próbáltam tiltakozni és visszarántottam. Ekkor Feri odalépett elém, olyan közel hogy a két férfi közé szorulva szinte alig kaptam levegöt. Feri a szemembe nézett és azt mondta:
- Megtisztelnél ha megengednéd hogy én vegyem le a felsödet amitöl szemmel láthatóan meg akarsz szabadulni.
Mintegy nyomatékot adva a kérésének, teljesen hozzám tapadva a csipömet átölelve hozzám nyomta ágyékát. Akaratlanul és éreztem hogy kemény farka szinte átdöfi a farmerját és a testemre feszülö sportnadrágomon keresztül egyenesen a vénuszdombombhoz ér.
Ugy éreztem forog velem a világ, szerettem volna elrohanni, ugyanakkor annyira fel voltam izgulva hogy mozdulni sem birtam és végül elengedtem a pólómat. Ekkor Zoli kissé hátrább lépett, Feri pedig lazán de határozottan felhuzta rajtam a pólót és kibujtatott belöle.Ott álltam Zolival szemben és melleimet sem birtam eltakarni annyira zavart voltam ebben a számomra új helyzetben.
Robi oldotta fel a csendet, Zolihoz szólva:
- Nem akarod te is megnézni milyen gyönyörü mellei vannak a Juditnak?
Amikor Zoli engem megkerülve odalépett hogy szemügyre vehesse a melleimet, Feri felemelte kezeit és a melleimre tette :
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sztbali 2018. 01. 27. szombat 12:48
A végét eléggé összecsaptad.
#11 deajk2008 2016. 09. 28. szerda 11:04
hááát nem is tudom, az erőszakot én se nagyon kedvelem... 4p lett
#10 gyuri0926 2015. 10. 20. kedd 08:15
Nagyon izgató és jó
#9 A57L 2013. 11. 6. szerda 04:47
Egész jó.
#8 Bikmakkocska 2013. 09. 14. szombat 13:35
Inkább közönséges. Nem is olvastam végig.
#7 sipospista 2012. 06. 13. szerda 16:36
nem rosssz vasza kis erösazk ..
#6 v-ir-a 2012. 03. 9. péntek 19:58
nem értem miért is érdemelte meg a feleség az erőszakot...márpedig ez erőszak volt a javából, ha velem ezt tennék, nem élnének sokáig az tuti...
#5 joozsi 2012. 03. 7. szerda 10:26
A nemi erőszak nincs a kedvenceim között.
#4 Rinaldo 2012. 03. 6. kedd 07:42
Na ez a csaj megérdemelte hogy megdugják,mint egy kurvát.
#3 gyuri0926 2012. 03. 6. kedd 07:27
Én is betettem a nejem a közösbe , j kis kurva lett belőle , de azóta sokkal jobb baszni vele
#2 Pavlov 2012. 03. 6. kedd 00:17
Eléggé összecsapott!
#1 Törté-Net 2012. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?