A+ A-

Jutalomút

Az alábbi "történetfolyamhoz" némi magyarázat is szükséges. Egy kolléganőmet szerettem volna édes együttlétre bírni, ami élénk levelezéssel indult, aztán sok minden történt (de erről talán egy másik történetet kell írnom). A műfaji korlátok (idő rövidsége, stb) miatt a neki írt "történeteim" kicsit talán túlságosan "lényegre törők", inkább fantáziaindítók, mint irodalmi művek. Ennek fényében érdemes bírálni. A két aláhúzott megjegyzés kolléganőm válasza volt.
Bevezetés
A karácsonyi céges bulin te nyerted a fődíjat, egy hétvégi pihenés a szilvásváradi ötcsillagos kastélyszállóba, teljes ellátással (tényleg van ott egy gyönyörű szálloda, de sajnos nem tudom a nevét). Az időpont január vége. Te már tudod, hogy a párod akkor kéthetes külföldi továbbképzésen lesz, így nekem ajánlod fel, hogy tartsak veled. Némi szervezkedés (kitalált történet egy németországi szakmai kiállításról, ahol részt kell vennem azon a hétvégén), és részemről is elhárul az utolsó akadály a közös kirándulás elől. Némi ügyeskedés, és péntek délután kettőkor már úton is vagyunk...
Elindulunk városunkból
Rajtad egy rövid szoknya van harisnyával és egy blúz (mondjuk mint ma). Nem sokkal a várostábla után a nagy melegre való hivatkozással kigombold a felső három gombot, elővillan egy csipkés melltartó és a hamvas bőröd. Kezem szinte önkéntelenül indul el, hogy végigsimítsam a halmokat (már amit a fehérnemű megenged). Feltérképezem bőrödet, amit te jóleső sóhajjal nyugtázol. A délutáni nap a szemedbe tűz, így a táskádból előveszed napszemüveged. A táska a hátsó ülésen van, feltérdelsz és hátra fordulsz. Végigsimítom combodat, és ahol a harisnya véget ér, kezem meztelen popsidat simogatja: nincs rajtad bugyi! Ujjaim a combok közé csúsznak, forró szőrerdőben kalandozok, síkos virágszirmokat simogatok. Te megremegsz, majd összeszeded magad és visszaülsz helyedre. Rám mosolyogsz cinkos mosollyal és megsúgod, hogy a melltartód elől nyílik..
Ujjaim máris oda kalandoznak, rövid küzdelem a csattal, és máris szétnyílik a két kosár, feltárva meredező bimbóidat. Immáron semmi sem tartja vissza ujjaimat, egyre nehezebb a vezetésre koncentrálnom, még szerencse, hogy alig van forgalom. Egy kezem kevés testednek, de próbálkozom. Szoknyád feljebb csúszik, ahogy combjaid széjjelebb teszed, még két gomb megoldódik a blúzon, és ujjaim érintésére tested reagál. Ajkad szétnyílik, ahogy pihegsz a vágytól.
Közben a te ujjaid sem tétlenkednek, cippzárom lehúzod, és megkeresed azt, amit nem is kell keresni: szolgálatkészen pattan elő, ahogy kihámozod. Nedves cseppeket kensz szét a csúcson, simogatással izgatsz az őrületig, majd hirtelen elhatározással ölembe hajtod fejed és forró szád okoz gyönyört nekem (és neked).
Nem bírom tovább, félreállok egy elhagyott parkolóba, átülünk a hátsó ülésre. Hosszú, forró csók, közben megszabadítalak blúzodtól, végigcsókolom tested minden porcikáját. Finom mazsolák, selymesen puha bőr, csorgó bódító nektár. Szűk a hely a kocsiban, de beléd hatolok, megkezdjük az ősi mozgást. Forró vagy és nedves, sikolyaid tovább növelik vágyamat. Nem bírom tovább, ajkaidra tapadok, miközben érzem belsőd rándulásait, én is megszabadulok vágyamtól, remegve elélvezek benned...
Esti fürdés a sarokkádban
Visszajövünk az erdei sétából, átfagyva, kellemesen elfáradva. Vacsora előtt megszavazunk egy fürdést, takarékossági okokból együtt. Már a vetkőzés sem megy egyedül, és mivel tél van, sokáig eltart, mire kibújtatjuk egymást a ruhákból. Különösen az utolsó ruhadarabok levétele lassú (és izgató), mert heves csókolózásba bonyolódunk. Közben a kád is megtelik vízzel, némi illatos fürdőhab, és már csak ránk vár a forróság. Végül megmarkolod az erre tökéletesen alkalmas testrészemet, és "bevonszolsz" a kádba.
Jólesik a forróság, elmerülünk a vízben, átmelegítjük kihűlt végtagjainkat. Melléd bújok, csókolózunk, kezem egy pillanatra sem áll meg feltérképezni testedet (amiből a hab miatt mosd édeskeveset látok, viszont mindent érzek.. A te kezed sem tétlenkedik, a forróság amúgy is hatással van férfiasságomra, két kezed dolgozik rajta, masszírozza, simogatja.
Szád többet kíván a számnál, így felülök a kád sarokrészébe, hátradőlök, kitárom magam kényeztetésednek. Te megfogod a zuhanyrózsát, és kínos alapossággal öblíted le rólam a habot. Már a forró vízsugár is izgatóan hat, e aztán elém térdelsz, és szabad utat engedsz fantáziádnak: Szád mélyére engedsz, aztán nyelved hegyével incselkedsz, közben ujjaid a szőrös bőrzacskót simogatják, a két barackmag már egészen felhúzódott. Oldalról rágicsálod, mint egy cső kukoricát, majd ismét ajkad nedvességében áztatod duzzadt dorongomat.
Felajzottál, de most te következet, felállsz, én is leöblítem rólad a habot ,és csillogó szemmel, széttárt combokkal foglalod el helyemet. Végigcsókolgatom testedet, a két cukorsüveg szinte kínálja magát. Lejjebb haladok, köldöködnél időzök egy kicsit, majd combod belső felén közelítek ajkaidhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 61karcsi 2017. 01. 14. szombat 21:29
10p szerintem jó
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:48
Egész jó.
#2 genius33 2012. 09. 11. kedd 06:13
Nemrossz nyes
#1 Törté-Net 2004. 12. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?