A+ A-

Ki korán kel aranyat lel!!

Hétfő reggel volt már megint új hét, kinek van kedve fel kelni? A másik oldalamra fordultam és aludtam volna tovább, de már nem tudtam és eszembe jutott, hogy nem is fogunk felelni, mert hétvégén kirándúlni voltunk és az oszink beszélt a tanárokkal, hogy ne feleltesenek.
Máris jobb kedvel mentem a fürdőbe és mosakottam, persze minden porcikámat, mert szeretem ha tiszta vagyok. A tus alatt áltam épp a farkam mostam de a nagyfiu imádja a meleg vizet és egyből ágaskodni kezdett hát nem volt mit tenni elkezdtem játszadozni vele jól beszapanyoztam és aztán szép lassan elkezdtem húzogatni nagyon elveztem, mert 2 perc múlva már tiszta geci volt a kezem. Ezután mégegyszer beszapanoztam, és jól megmostam a farkam.
Hamarabb indultam el a kelleténél vagy fél órával, mert hát nem volt mit csinálnom lassan beértem a suliba, de hát nem valami sokan voltunnk az osztályba, az egyik osztálytársnőm volt csak, aki egyből elmosolyodott, amint meglátott. Biztos hogy örült, hogy nem fog egyedűl unatkozni, lesz még egy társa. Letettem a kabátom, a csaj panaszkodni kezdett, hogy nagyon elalúdta a vallát és megkért, hogy masszírozzam meg a vállát, ki mondana nemet egy olyan édes csajnak. Már rég tetszett nekem a csaj, nagyon jól nézett ki szökés barna haja volt, és zöld szeme, nagy dudái és nagyon kivánatos ajkai voltak hmm : - )). Még most is magam elött látom.
Hát neki is áltam megdolgozni a csajt, mire egyszer csak megfogja a kezemet és a mellére teszi es odaszorítja és azt sutogja - Ezt masszirozd te kis édes!!! - Hát mit mondjak nekem se kellet kétszer mondani a dolgott jól bele markoltam a mellébe, mire kettöt masziroztam rajta éreztem, hogy a mellbimbói már csaknem átjukasztjak a melltartóját. Ekkor megfordúlt és egyenest a gatyámhoz nyúlt és egy begyakorlott mozdulattal levette rólam a gatyát. mire a nadrág lekerült rolam már a farkam mint egy árboc rúd úgy ágaskodott. A kis édes Renáta egyből megmarkolta a kis ujjaival és a szájaba vette a farkam szopta de nagyon, majd kicsit kivette a szajaból és a nyelvével veregette mint a kis pillangó a szárnyával, ismet bevette a szájába, ekkora már róla is lehámoztam a ruhát csak zokniba ült ott a széken a hatalmas farkammal a szájába.
Bár lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába. Pár perc pihenő után azt mondta hogy mielött még megjönnének a többiek én is elégitsem ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:11
Egykicsit gyorsvolt.
#6 cscsu50 2015. 07. 18. szombat 23:05
Gyengécske
#5 tomi19 2014. 01. 28. kedd 08:57
Elég gyengére sikeredett
#4 papi 2013. 05. 6. hétfő 05:27
A címe lehetne " Egy kisfiú álmodozásai" is
#3 genius33 2013. 02. 3. vasárnap 06:23
Érdekes smile
#2 Su 2003. 04. 16. szerda 22:55
A megfogalmazással van baj, és azzal, hogy a srác azt hiszi magáról, hogy döglenek érte a csajok. Ami akár igaz is lehetne, de akkor nem így állna hozzá. De egyébként nincsenek benne értelmes mondatok. 3p
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?