A+ A-

Egy idegenvezető naplójából

Gyermekkoromban még csak elvétve lehetett külföldieket látni Santo Domingo áttetsző vizű, fehér homokos strandján.
Mire azonban felcseperedtem, beindult az idegenforgalom, turisták a világ minden tájáról özönlöttek, hogy megcsodálják az eget söprő karcsú pálmák paradicsomát.
- Idegenvezetőként dolgozom, hisz nincs annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb csoportokkal találkozni, idegen kultúrákból származó emberekkel ismerkedni. Sokszor úgy tűnik, mintha én is a csoporttal nyaralnék, s bevallom, előfordult már olyan is, hogy valaki nagyon megtetszett.
Soha nem mertem a csábításnak és az ajánlatoknak engedni, egészen múlt hétvégéig
- amikor megérkezett a norvég csoportom. Már a repülőtéren feltünt a magas, sportos, markáns arcú fiú, aki csak pár évvel lehetett idősebb nálam.
Bjön a szüleivel érkezett, minden nyaralásra elkísérte őket, még akkor is, ha vizsga időszaban van.
Mint később kiderült az orvosi egyetem diploma munkájára készül.
Esténként, míg a többiek a diszkókban szórakoztak, ő a teraszon tanult. Többször is elkaptam a pillantását, ahogy engem fürkész - szürkés szemei teljesen megbabonáztak. Napról napra jobban tetszett a fiú -ám - a perzselő tekintet ellenére sohasem próbált közeledni. Elutazása előtti napon döbbentem rá, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érzek iránta.
Tudtam, a gépe másnap már az óceán felett suhan, nincs hát már sok időm, ha tenni akarok valamit.
Minden turista, távozáskor - mint minden sziget világi nyaralásnál ajándékot kap, kapóra jött az alkalom, megkértem jöjjön fel a szálloda tetején lévő apartman irodámba, segítsen lehozni az utazási iroda turistáinak szánt búcsúajándékokat.
Amikor felértünk, kihívtam a teraszra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a tengerre, látszott az arcán, szinte megbabonázza a látvány.
A pillanatot kihasználva fülébe súgtam, hogy neki valami egészen különleges ajándékot szántam, majd lágyan megcsókoltam a száját.
Olyan hatalmas hévvel viszonozta a csókomat, amire igazán nem számítottam. Habzsolva vette birtokba ajkamat, mohó kezei azonnal a trikómon átsejlő domborulatokra tapadtak. Látta szemeimben, mennyire meglep a korábbi passzivitása utáni heves reakció, ezért vágytól rekedt hangján lehelte nyakszirtem hajlatába, hogy a nyaralás alatt végig az én napsütötte testemről álmodozott, remélni sem merte, hogy érzéki húsos szám egyszer majd őt érinti.
Mire elsuttogta vallomását, pénisze utat tört magának a bermuda sort nyílásán.
Elöntött a forróság a vaskosan meredő rózsás színű húsdarab láttán. Azonnal meg akartam érinteni, nyelvemmel bebarangolni, játékosan ismerkedni a lágyan redőzött finom szerszámmal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 12. 26. kedd 07:44
Elég gyenge - vagy én várok el túl sokat?
#3 tenzin 2012. 04. 28. szombat 22:29
nekem elagyolt.
#2 Chris 2004. 12. 9. csütörtök 11:26
"Amikor nyelvem a hatalmas duzzadt makk nyílásához ért, Bjön lélegzete hirtelen felgyorsult. Kért, könyörgött, hadd ismerkedjen meg tüzes bensőmmel is." olyan mintha ha valami Romana, vagy Júlia, vagy mit tudom én milyen füzetekből lenne összeollózva.
#1 Törté-Net 2004. 12. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?